Impreuna, Timisoara (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana,daca te gandesti olecuta la mine....telepatia lucreaza si nu mi-ar prinde rau olecuta de optimism.Multam'!Spiridusa ta e totala...iar mami are craci misto...no comment!
Katik,...merge si cu emoticoane...
Gabi,esti totala...Buey,daca mai pun si de un filmulet deocheat..mi-e ca-l violez pe Marius p-orma.Ideea nu e rea...daca stau bine sa ma gandesc...Multam' de sugestie!Azi e vineri,maine liber....dupa ce mancam ii bag lui Maius in bot un ness,ca-i mai tare....si diseara...punem de-un tzunami!
Mirela,ti mortis pentru cresa particulara?
Mercedes,nici eu nu cunosc medici dermatologi,nici in Timisoara,nici in exterior.Indiferent la ce medic vei merge,parerea mea este ca nu-i bine sa te lasi in ideea ca va disparea cu timpul,asa cum spun unii medici.Oricum sti si tu ca nu-i de lasat,ca se poate extinde si pe urma va fi mult mai greu de operat.Te-ai gandit bine sa mergi afara la o consultatie si daca situatia financiara va permite,eu zic sa nu mai asteptati.Cauta informatie pe net si actioneaza.Multa bafta si multa sanatate!
Doris,felicitari!Fi-ta s-a kk in scaldatoare cumva?Bravo ei!Ai de ce sa fi mandra!
Silvana,e un mare mister cu furunculele astea,cum,de unde si de ce apar....Prima data i-a aparut ca un cosulet,acolo.Am dat-o cu crema de galbenele,se uscase,arata ok,apoi luni a fost caldura aia mare,a transpirat,pampersul i s-a frecat de burtica si a "racait" bubita care s-a facut ditamai buboiul...Bafta cu Paul!Poate are baiatul dopulete in urechi....testul se cheama audiograma...

No ,dragelor,va doresc tuturor o zi super si sa aveti vichend fain...Pupaturi pana luni!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

we placut si de la mine...va pupez si va iubesc!
aci sunt Katik...numa cand in butoi cand pe langa...da prezenta am fost tot timpul...numa timp n-am avut sa scriu...

au plecat parintzii mei ieri si iar sunt pe pozitzie turbo...mai ca-l intrec pe.. cum il cheama...manelistu gutza...i-as face si o rima da ma abtzin ca azi incercai sa tzin post ...cu mancarea am reusit..da cu spurcaciunile din cap si gura m-am cam luptat...

mihi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor,

Mai ca de cand nu am mai intrat pe forum vad ca a mai avut loc o intalire(faine poze!),au aparut fete noi!

Asa ca sa incep cu inceputul:
Desi cu intarziere :Un calduros bun venit fetelor noi.Sper sa va simtiti bine printre noi.
La multi ani pentru toate /toti sarbatoritii acestei luni!

Fetelor efectiv nu am mai avut timp sa intru pe forum!A fost nebunie mare de tot.Intre timp am mai fost si pe la Bucuresti o tura.Viermuiala mare de tot acolo!Tot mai frumos e in Timisoara!

Paul al meu a luat prima bataie de la un copil la joaca:l-a lovit unul cu o jordita la ureche!Aseara a fost tare rau:a spart paharele(vreo 2), a dat cu scaunelul lui de plastic dupa mine...
Astea poate sunt pentru ca l-am lasat o saptamana cu soacra-mea cand am fost la Bucuresti?
Oricum, am inteles ca si-a aratat din plin personalitatea cu soacra-mea:din prima seara i-a zis sa plece la ea acasa,apoi o zi nu a vrut sa manance nimic din ce i-a dat ea...

Mirela72: mie pe Paul mi l-au primit cand avea sub 2 ani la o gradi particulara din sagului:Barby Fan club(cred ca au si pagina de net, da si tu un search...).Cresa particulara?Eu am un coleg care e multumit de cea de pe Macedonski(nu am fost si nu stiu cum arata si ce conditii sunt).

Doris :Felicitari pentru Ines!Cred ca o sa trebuiasca sa trec pe la tine sa ma tunzi un pic.Vorbim si vedem cand ne sincronizam, bine?

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume.

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!!!!
pe pagina 4, ai??? era sa nu mai gasesc...
afara e frumos, we placut va doresc!!!
azi am program administrativ, curatenie, spalat, etc, mai vedem cit ma tin balamalele
pupici si distractie placuta!

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mercedes, medici dermatologi sunt multi dar prea putin din ei stiu stapini laser-ul, asta la noi in tara. si krisztina are un hemangiom cavernos pe ceafa, sub par, nu foarte mare. i-a aparut pe la 1-2 luni , a crescut cite un pic iar acum, la aproape trei ani nu mai e bombat, nu mai e rosu visiniu ci doar roz si cred ca se va retrage, chiar daca nu in totalitate. acum, daca ai posibilitati pt. strainatate, e bine, dar aici la noi,.... mie pediatra mi-a spus sa mai asteptam, si daca tot nu va trece pina pe la 5-6 ani, atunci putem actiona.
mult succes!

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caterinuta spune:

Fetelor va imbratisez cu drag, va urez Paste Fericit de pe acum, sa va aduca multe lucruri bune.
Maine plec la Brad si ma intorc dupa sarbatori.
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele,am aparut de la olimpiada.
A fost greu,obositor,dar a meritat,am avut 4 elevi,toti 4 au luat locul I,in clase diferite desigur.
Cu Olimpiada mica am terminat,urmeaza cea mare,in 14-19 aprilie.
Va pup un WE placut la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ciao fetelor, eu mai rarut pe aici, am avut niste saptaluni incarcate, evenimente peste evenimente, schimbari, etc, nu va plictisesc cu ele....stiu ca-s pasare rara (fara gripa aviara) - va place rima? pe aici...totusi mi-as dori sa mai vorbesc cu voi despre una alta. Cu unele ma intalnesc "in direct", prin parculet.

Pentru cele ce nu stiti, Danutul meu are 20 de luni acum.

Gabi- sanatate Lucasului si spor la spovedanie.
Felicia- LMA si pupici de la noi, tot am vrit sa te intreb, sunteti deja in oras?(sorry daca n-am retinut ca n-am citit decat in diagonala)
O fata, pufymic cred, intreba de maternitati....nu stiu acum cum o fi la odobescu, dar acum 20 de luni erau conditii nasoale. Acum am auzit ca s-a renovat si-s conditii bune, saloane cu baie, se tine si copilutul acolo intr-un patuc....Despre medic...pot sa zic aici in direct ca medicul care m-a asistat pe mine e unul ce l-as recomanda cu mare caldura atat ca profesionist cat si in ce priveste calitatile umane, caracterul, temperamentul. Daca ar fi sa mai nasc, tot cu el as
vota.
Cati- Paste Fericit si tie acolo la Brad, la aer curat. O sa doarma Maia bustean acolo cred.
Katik- sanatate !
Doris- sper ca puiutei tale frumoase i-a trecut supararea de la lovitura. Macar sa fi invatat ceva din toata chestia, sa fie mai prudenta. Ma uit la Danut si ma mir uneori cu cat curaj se arunca sa se catere peste tot, ii tot atrag atentia dar nu are mare efect.

Lui i se apropie caninutii de iesire si e cam miorlait. Chiar acum trage de mine, nu ma mai lasa sa scriu. Of si azi ma simt cam obosita si deprimata pe deasupra, ajung asa in puncte de limita a puterilor din cand in cand!

va pup, weekend placut si o primavara frumoasa sa avem!

Lia-Mihaela (32 ani, Rac -29 iunie, de profesie mamica mai nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Mercedes- dermatolog foarte bun- la policlinica Omnisan stiu. Si unul la Medicis. daca vrei iti spun despre cine e vorba, in caz ca nu ai gasit pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Va multumesc pentru felicitari....
Va pupam dulce...
Noi mergem azi la circ, de la ora 15.
Ghinion, cred ca va ploua....asa ca plecam si cu umbrele...
Am vorbit cu Danitin si am aflat ca nu este voie sa filmam.
Asa ca speram macar cateva poze sa facem...
Lia, ma bucur ca ai revenit...
Daca te putem ajuta cu ceva,trebuie doar sa spui...
Poti sa-ti descarci sufletul alaturi de noi, suntem umeri de baza!
Sa-ti traiasca feciorul...
O duminica frumoasa!

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput