Impreuna, Timisoara (40)
Raspunsuri - Pagina 12
gabirus spune:
Kati, nemtii mei devin din ce in ce mai neobositi Ar trebui sa le dau sa sa se calmeze
Danitin,
Bebe Lu e mai bine, dar am avut o noapte crancena
Doris, imi dau seama ce speriata a fost saraca Ines. Bine ca a scapat necusuta!
Ana, ai naibii neuroni nu? Isi fac de cap si nu-si vad de treaba cum ne-am dori noi! Si mai si mor. Ce-ar fi sa-i invatam sa se inmulteasca? Uita-te si tu la un film deochiat ceva
POZE
Mercedes spune:
Fetele in primul rand imi cer scuze ca intru la voi si in al doilea rand vreau sa va intreb daca cumva cunosteti vre-un medic dermatolog din Szeged?
De fapt sa ma prezint sunt mercedes am doi copilasi Cristian care are aproape 7 ani si Bianca aproape zece luni.
Am mai scris pe forum anul trecut de problema noastra a micutei noastre care are un hemangiom cavernos si vreau neaparat sa fie consultata de cineva din afara
In Oradea mi s a spus sa stau linistita dar daca totusi vreau se poate rezolva prin intermediul laserului la Bucuresti, Szeged sau Debrecen
Va multumesc de pe acum
Mirela72 spune:
Ciao fetele si va multumesc pentru primirea calduroasa.
Doris, multumesc de compliment si fetita ta e o minunatie, eu de mult v-am vazut pozele si am citit si impresionanta ta poveste, de am si plans.
Katikule, iar racisi? Pai vezi sa nu raceasca si bebe, cred ca ai imunitatea scazuta din cauza sarcinii si prinzi tot ce pescuie Kristina de pe la cresa.
Apropos de cresa, fetelor vreo gradi privata, de incredere, care sa primeasca si copilasi de la 2 ani stiti?
Ieri am umblat pe la diferite crese de stat si mi s-a facut parul maciuca de ce am vazut la unele dintre ele. Stiu ca cea de pe Paciurea e f. buna dar n-avem pile sa ne primeasca asa ca am vrea sa ne orientam spre una particulara. Daca stiti ceva, spuneti-mi si mie, va rog. La Giminni am fost, dar nu mi-a placut, salile sunt asa de mici de ma intreb cum respira copiii aia intr-un spatiu asa de ingust.
V-am pupat,
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
angy11 spune:
Am ajuns si eu acasa,de fapt am mai fost o tura pe la pranz,ca am facut temele cu Dany,apoi plecat dupa Emil si Angy si cu totii la Chisoda ca a fost ziua lui taica-miu.
Acolo am mancat gratar,facut in curte si tort ornat de Angyutza.
Tot Angy le-a povestit bunicilor ca s-a intalnit la gradi cu soacra ei
acum Dany are de studiat la pi,apoi mai are ceva solfegii de facut,asa ca am dat o fuga la forum
Irina,n-au mai facut concursul ca nu si-au adus cu totii jucarii,poate altadata.
Dana,de cativa ani am incercat sa ma conving ca e bun spectacolul la circ,dar intr-adevar nu mai gaseam ce ma fascina in copilarie,oi fi gandit altfel.
Ana,pusic pe bubita,multa sanatate.
Doris iti trimit imediat nr.sa-l iau de la sot din telefon.
Katik,daca tu intri pe la cresa si eu pe la gradi,terminati voi cresa,noi gradi si tot nu ne intalnim.
Mercedes,nu stiu nimic la Szeged,poate fetele.
Mirela o poti inscrie pe Paciurea doar sa vrei ;)
Doris-Alina spune:
Neatza Timisoara!
Va multumesc tuturor pentru pupicii pe cucui...deja e mult mai bine!
A si uitat!
Angi, astept numarul....
Mirela merci....
Despre gradi, eu o voi duce pe Ines la Casa Sperantei.
Mercedes, eu una nu stiu pe nimeni, in schimb avem si aici in TM dermatologi buni...
Gabi, asa e...am scapat de cusut!
Dar stii tu, mamica de fata frumoasa...ca nu ne-ar place sa ne vedem Misele cu cicatrici!
Katik, sarcina usoara in continuare si un baietel sa natos...te-ai gandit deja la un nume?
Danitin, dupa cat de frumos ai scris, deja ma vad cu Radu sub un palmier... si ma vad mai slaba cu vreo 30 kg, tavalindu-ne prin nisip...ooooo, ce frumos visez!
Ana, sper ca nu a chinuit-o pe micuta Luana!
Draga de ea, macar bine ca i l-a scos!
Va spuneam ca exact in 29, Ines si-a busit capul, dar va mai spuneam ca am primit si o veste buna!
Haideti ca merita sa va spun!
In 7-8-9 aprilie, la Sala Olimpia va fi targul Baby Expo.
Sper ca veniti toate cu copii...
Ines a participat la concursul Baby Star, la categoria 3-4 ani.
Desi nu speram, fiindca la categoria ei, erau foarte multi copii frumosi, in 29, ne-a sunat de la Bucuresti, apoi din TM, sa ne anunte ca Ines este fericita castigatoare a concursului, la categoria ei de varsta.
Asa ca, in 7 aprilie, la ora 12,30, vom fi pe podium la Premiere.
Are noroc cu carul matza asta!
Vreo stea norocoasa i-o fi zambit!
Si, mai mult, am si primit ieri niste oferte super....din partea organizatorilor...dar mai dureaza pana voi sti ceva concret sa va spun!
Sper sa va bucurati alaturi de mine...noi suntem tare mandri si fericiti.
Cea mai fericita e Buni( strabunica) si Iulia ( Bunica)...
Nu mai zic de nasa Vali....
Tot familionul va fi la premiere!
Pentru voi, cu drag...Starul Ines va pupa:
aici:
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Buna dimineata,
Alina da , asa e , mai bine sa aduca toti jucaria preferata.
Oricum Ioana a reusit ieri performanta sa ia 2 buline rosii, de la ambele educatoare , asa ca sunt mandra de ea.
Mirela din cate am auzti e bine la Allegria(pe Aradului) , dar am mai auzit si de Tom si Jerry (str Mures) ca e OK si de gradinita aia care acum are sediul la Mall (Ioana mea face engleza cu una din tipele de acolo) . Bafta! Noi suntem la Paciurea,dar stii cum e : la pomul laudat sa nu te duci cu sacul..la noi una din educatoare si-a gresit profesia.
Katik succes pt a doua jumatate, pupici Krisztinutzei.
Doris gei de stylus sunt destul de ieftini dar nu destul de profesionist, a trebuit si al meu sa intervina la finisaje ca sa iasa totul OK, sa stea de capul lor. in rest e OK.
Pupici la capusor la Ines, si Ioana mea a patit-o pe la 3 ani, chiar de langa buni mi-a sarit cu capul in calorifer...
Si nu in ultimul rand felicitari pt starul in devenire!Eu am tot citit de baby expo dar abia astept sa vad cum va fi..
Danitin haios si inteligent spiridusul tau ,m-am distrat de numa'.
Week-end placut tuturor!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Doris, felicitari si la mai mare! Si grupa lui Paul merge la expo, sambata la ora 12, vor dansa dansuri populare sarbesti in costum national si vor spune poezii si vor canta in engleza.
Irina, Paul cand primeste bulina rosie, nu-si mai incape in piele de mandru ce e, cand primeste bulina neagra o ascunde in buzunar, dar imi spune de ea. Am o adevarata colectie cu buline rosii si cateva negre acasa.
Mirela, eu nu stiu gradinita particulara. Paul a fost la cresa de pe Paciurea, nu am avut pile, l-au luat pur si simplu. Acum merge la gradinita nr. 9 din Mehala la sectia sarba. In ce zona stai?
Mercedes, imi pare rau dar nu cunosc medic dermatolog din Szeged si nici vreun dermatolog bun in Timisoara.
Fetele, mergeti la meciul lui Poli cu Rapid? Eu duminica seara am program pe stadion.
Ana, dar cum s-a facut furunculul ala acolo?
Eu azi merg cu Paul la dr Zabos. Am observat de cateva zile ca nu aude bine. Mergem sa-i faca testul de audiologie (nu stiu daca asa se cheama) si sper sa fie bine.
Katik, soricelu' Paul nu mai gradinareste acum, asteptam sa vine timpul de pus rasadurile.
Va pup si va doresc un we fain
Silvana si soricelu' Paul
Doris-Alina spune:
Merci Silvana!!!
Sa vad cum pot face cu orele sambata, ca am 2 grupe, ca tare as vrea sa vin si sambata sa-l vad pe Micul dansator...
mai vb...
Acum suntem agitati, cu pregatirea...rochita, alea alea...
problema e sa-i treaca vanataia pana atunci...daca nu, doar mama e meseriasa, ce... fond de ten si pudra nu s-au inventat?
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI