Mamici de mai-iunie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Diana79 - felicitari pentru bebelina si noi vom merge pe 25 sa vedem cum am mai evoluat. Ai dreptate suntem pe ultima 100 de metri...au inceput controalele din 2 in 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Revin cu un mesaj postat in capitolul trecut.

Intrucat nu am putut ajunge la Baby Expo, imi puteti spune care sunt magazinele cele mai aprovizionate pentru bebei, unde as putea vedea cat mai multe marci?? Il stiu pe cel de pe esplanada de la Cora, inca unul Happy Brevi, pe undeva pe Str. Socului, Pantelimon. As vrea sa vad mai intai cat mai multe modele, si apoi sa vedem de unde e mai convenabil de cumparat: reprezentanta, net, etc.

Merci,
Steluta 26w+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, ei, cum sa nu stiu! Vorbim la telefon, o sa te sun duminica inainte de a pleca din Ploiesti ca sa stabilim o ora. Vroiam sa stiu in mare zona din Bucuresti ca sa facem un plan.
Apropo, eu vin in bucuresti si sambata, ca are Traian o intalnire chiar e la 12-13 iar eu nu am nici un program deosebit. Daca iti e mai usor sambata decat duminica sa-mi spui pentur ca ne puteam vedea atunci.

Dolce, ma descurc destul de greu de fapt. Abia astept sa mearga la gradi (sper saptama viitoare ) ca sa mai respir si eu. Cem mai nasol este ca nu poti iesi cu ea in parc singura pentru ca nu pot fizic sa alerg dupa ea si sa o supraveghez. Si mi-e o mila de ea mititica cum se pregateste de "pimbale" in fiecare zi, se imbraca, etc. nici nu vreau sa ma gandesc. Mai iesi cu taica-su sau cu noi amandoi cand se poate, weekendurile sunt mai mult pe drumuri din cauza asta dar ..tot e nasol...

Amonar, iti inteleg perfect frustrarea. E foarte nasol sa fii intr-o asemenea stare de spirit acum inainte de marele eveniment. Iti tin pumnii ca totul sa se desfasoare cat mai usor si bine!

Stelutza, uite, reprezentanta aia a lui Brevi (si altele se numeste de fapt Happy baby si o sa iti dau acum mai multe linkuri unde ai si adresele pentru ca are de fapt vreo 4 magazine si alegi care iti e mai la indemana. In rest te poti uita si in Carrefour Orhideea pentru carutz, patutz, etc si tot in el dar la magazine pentru hainutze de bb la magazinul Z. Au chestii foarte bune calitativ si la preturi acceptabile, nu ca la MotherCare!

www.happybaby.ro
www.barza-ro.com
www.graco.ro
www.lyada.ro
www.babycarero.netfirms.com

Succes la cumparaturi!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Spre exemplu eu toate chestiile mari pentru Katja (carut, masa de infasat,scaun de masina, pat) si cateva hainute le-am luat de la HappyBaby. Acum nu mai am nevoie decat de carut din nou si il iau vineri tot de acolo. Noua ne e mai usor sa mergem la Magazinul de la Prisma, care este si mare si bine aprovizionat. Dar sunt incaa trei magazine in bucuresti, ai adresele lor pe site. Eu cred totusi ca in magazine e mult mai ieftin decat pe site-uri...

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Diana79

Fetelor azi noi mergem la medic la control. Am asa emotii de nu mai pot. O sa facem si testul diabet. Sper sa fie totul bine. Sa ne tzinetzi pumnii va rog.

Diana 28+ cu Nicole Evelyn

Itzi tzin pumnii! Sa ne aduci vesti bune!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

dolce azi o iau de la capat! Mai incolo iau iar magazinele la rand pt ca pana acum n-am prea cumparat mare lucru si vreau sa cumpar aproape tot pana vin in Bucuresti, sa am totul pregatit cand o sa vin cu bebe.Nici camera nu am facut-o, urmeaza zilele astea..sunt o groaza e facut si nu prea mai am timp de stat..adica de camera si restu' se ocupa sotu', dar nu il pot trimite pe el sa cumpere suzete si hainute ca ar fi prapad Si adevarul e ca nici nu prea am stare..as pleca toata ziua de acasa..ma plictisesc ingrozitor.Nu mi-e usor cu burta dar merg incet si n-am nicio problema!Raspundeti-mi si mie referitor la suzete si biberoane!! Ce firma sa aleg, ce fel de biberoane (ma refer daca tb mai mici sau mai mari..) ? Si pompita de nas..care sunt mai bune? Produsele de la Baby Nova sunt bune? Ca am vazut si firma asta in farmacii.
Termometru de baie e folositor ? Si daca da, de care sa iau? Orice fel?
La fel si cu peria pt biberoane, e buna orice perie? HELP!!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

De aseara tot voi a-ti multumi, DianaR, da nu ma lasa sa scriu, disparuse optiunea... si dupa ce am stat eu asa, ca... la poarta noua, m-am gandit sa caut daca nu cumva va ascundeti de mine si scrieti in alta parte.... si uite ca da!!!!
Nu radeti de mine, neuronul meu bag de seama ca se invecheste odata cu placenta..

Asadar, DianaR, multumesc mult pentru grija! Asa o sa fac, imi fac IgM la bebe, dupa ce se naste, pana atunci... tinem pumnii!

Alia, nu ai inteles. Eu de la 1 an sunt bot in bot cu animalele. Nu de la asta am facut, tocmai. Dupa ce mi-a iesit pozitiv testul medicii cei inteligenti mi-au spus ca spera ca stiam ca nu am voie carne altfel decat f bine patrunsa (stiam), branzeturi moi (si asta stiam, m-am abtinut cu greu...), MAIONEZA (de unde puii mei sa stiu asta...??!!). De asemenea, legumele si fructele, daca nu sunt ffff....ffff.....fff bine spalate (n-am excelat niciodata la frecat verdetzuri in chiuveta...) sunt purtatoare de toxoplasma. Cu alte cuvinte, e un mister total cum de nu am facut-o eu pana acum..... Din acest motiv se si banuieste ca ar fi gresit primul test, eu ti-am spus ca n-am avut niciodata isterii igienice, au contraire..
Bot in bot am stat in continuare cu cainele meu, cu care tot asa is de fo 9 ani si care n-are nica nica! Pisici n-am. Si in cei 25 ani cat am avut n-au vrut sa-mi dea nimic!

Amonar, eu m-as tira scurt in Germania. In primul rand, daca te hotarasti ca faci asa, stai linistita restul sarcinii, nu te mai agiti atat! Aici sunt multe fete care nasc in alt oras decat cel de domiciliu, asa ca nu o fi un capat de tara!

Ama, daca mai aduce e minunat, daca nu, ...ata ete. Oi gasi eu si pe-aici. Oricum, daca sotul tau nu vrea, ia-l pe ala pentru mine!!! Mie-mi place subred!

n-am apucat sa va spun tuturor sa stapaniti sanatoase tot ce ati luat!! sa va folositi de toate! noi am mai fost aseara la niste prieteni si am umplut un portbagaj cu daruri pentru Hora. Ma bucur ca m-am abtinut de la cumparaturi. V-as sfatui si pe voi sa o lasati mai moale, toate mamele din jur imi spun ca au primit cele mai multe chestii dupa nastere!
Asadar, avem primit vreo 3-4 paturici, pilota, sac de dormit, asternut cu aparatoare de pat, care e demential!, teancuri de bodyuri si bluzite si pantalonasi si salopete "de friptura", de la 0 luni pana la 1 an. asa ca am cam scapat de grija hainelor. sosetute, botosei, tot soiul de haine "de jucarie" cum le-am botezat eu.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Luana sper sa mai aduca, eu o sa ma mai duc oricum sa intreb! Cu al meu sot vad eu cum fac, daca nu picam de acord pana la urma il iau pe ala pentru tine! Dar de cele mai multe ori reusesc sa-l conving Ideea e sa nu ma convinga el pe mine ca nu e asa de necesar! io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ufff...Ama...cand vad cat de mult te agitzi tu imi dau seama cat de multe sunt de facut si de cumparat...Eu inca nu ma agit chiar asa,si nici n-as vrea.Vreau doar ca bebe sa aibe in primul rand strictul necesar pt 2-3 saptamani,pt ca apoi sa ma dumiresc si eu(deh...o sa capat experientza)ce-i mai trebuie in plus si ce anume din toate chestiile existente imi sunt cu adevarat utile.

Eu suzete am deja 2.Am fost de 2 ori la Babyexpo si am primit in fiecare zi o pungulitza de la Nuk.Sunt din cauciuc natural si eu chiar auzisem pe undeva ca astea din cauciuc natural ar fi mai bune.Biberoane am 3 ,2 pt ca mi-am luat pompa de la Avent care are si 2 biberoane,si unul l-am primit.Astea au tetine din silicon,dar mai am 2 tetine de cauciuc de la Nuk.Ma gandesc ca la capitolul asta n-are rost sa mai investesc pe moment.A...mi-ar mai trebui solutzia aia de sterilizat.Ioana...tu zici ca pompa pot s-o sterilizez cu solutzia asta?(auzi...dar io daca am niste solutzii de sterilizat care se folosesc in stomatologie...crezi ca pot sa le folosesc si pt biberoane,etc.?)

Vreau sa iau cateva body,cateva costumase cu totul,si cateva perechi de shosetutze,eventual si vo 2 fesuletze subtziri.Cremutze si shamponel,gel de dush...ne aduce tati din duty free.

Si ar mai fi patutzul,saltelutza si 2 lenjerii,dar astea le luam imediat ce reamenajam dormitorul,sa vedem daca ne incape ala frumos pe care l-a admirat si Luana.

A...si ce cred io ca ar mai trebui...o mica farmacie...spirt,betadina,ser fiziologic,comprese sterile...chestii d-astea.Astea chiar cred io ca tre sa le avem de la inceput.

Maine mergem si noi la eco.

viviana 31w4d

Mergi la inceput

vivi eu de imbracat nu-i mai iau nimic, i-am luat cateva dar de-astea tot o sa mai primeasca.
Trebuie sa mai iau doar lenjeria de patut..am vazut unele la 30RON si altele la 65RON..banuiesc ca alea la 30 nu sunt bune sau doar am intrat eu intr-un magazin mai scump.
In schimb, trebuie sa iau toate cosmeticele pt bebe, biberoane, suzete si tot ce mai are el nevoie, cadita, carut, carusel pt patut, cosul ala de rachita si cam atat.Dar am multe chestii marunte de luat la care nu ma pricep!! Si nici mult timp nu mai am!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput