Mamici de mai-iunie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ioana zona e vitan-mall, sector 3, Posta Vitan, dar daca nu stii venim si va luam de undeva. Pranz e bine, ramane sa ne sunam.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

LYLY
Daca poti sa imi dai lista m-as bucura tare.
Iti multumesc anticipat.

Neda 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ILDI
Stiu ca toate femeile rezista la nastere..dar eu nu sant de acord cu resemnarea si pastrarea status-quo-ului doar pt ca santem femei....Bineinteles ca va trebui sa ma descurc in momentele respective dar de ce sa nu incerc sa-mi fac viata mai usoara cand tehnica ne da aceasta posibilitate.....asta este singura mea frustratie.....ca nu se folosesc de instrumentele date pt a ajuta femeia. Abordeaza niste chestii absurde cum ca nasterea e facuta sa fie naturala ca e data de natura...chestii din astea....Dar daca stau sa analizez ce se manaca in Occident, ma ingrozesc de cat de Ne-naturala este alimentatia....Dar asta este o alta discutie.....

Mersi mult pt incurajare..

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amonar, peridurala se face la dilatatie mai mare de 4-5 cm, altfel e risc sa inhibe contractiile si sa blocheze inaintarea nasterii. Deci da, se poate face si la 9 cm dilatatie, nu te-a pacalit medicul.

Sunt probleme cu serverul, de fapt cu serverele ce nu sunt corelate ca ora, de asta apar mesajele aiurea.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Amonar, peridurala se face la dilatatie mai mare de 4-5 cm, altfel e risc sa inhibe contractiile si sa blocheze inaintarea nasterii. Deci da, se poate face si la 9 cm dilatatie, nu te-a pacalit medicul.

Sunt probleme cu serverul, de fapt cu serverele ce nu sunt corelate ca ora, de asta apar mesajele aiurea.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mersi pt raspuns! M-am mai usurat putin....Stiam ca nu se da prea repede dar am crezut ca pe la 6-7 cm este prea tarziu..nu stiu unde am citit/auzit acest lucru. Motivul era ceva de genul ca contractiile de nastere sant deja avansate si ca ar fi rau pt copil si ca nu ai simtii contractiile....Dar mie mi-e frica ca ma tin ei pana pe la vreo 7-8 cm timp in care te rupi de durere si doar ca sa ma mai "relaxez" se vor indura de mine si imi vor da numai sa "miros" putin ce-i aia epidurala.
Oricum mersi pt lamurire!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara sau buna dimineata burtici,

Eu v-am tot citit dar nu am reusit sa mai scriu pentru ca a fost o perioada super aglomerata. Am fost si noi la Baby Expo, dar nu am reusit sa ajungem la timp sa ne intalnim cu fetele pentru ca am avut ceva "probleme tehnice" cu pliantele.. cu masina.. cu un canal iesit in cale in cel mai nepotrivit moment.. etc.. etc..

Aglomeratie mare, un Bubu f. agitat de atata lume.. tati si mai agitat... cand am iesit nu stiam cum sa plecam mai repede pe motiv de foame si sete...

De 2 zile muncesc pe branci... si sunt f. obosita... f.f.f. obosita chiar.. nu mai reusesc sa ma odihnesc noaptea.. ziua umblu de nebuna... ma dor picioarele...

Noapte nu ma odihnesc pe motiv de insomnii... de 3 nopti chiar dorm in birou pe saltele ca mi se par mult mai comode decat patul... mai moi.. si parca se muleaza pe burtica . Dar nu cred ca sotului ii convine prea mult, desi dormitul separat are legatura doar cu starea mea de confort, respectiv disconfort in pat .

Nu stiu.. am o stare tare aiurea.. si mi-e din ce in ce mai greu cu burtica mare.. pentru ca eu sunt o fire f. activa de felul meu iar acum simt ca nu mai pot face fata la tot efortul pe care trebuie sa-l fac si care in mod normal mi s-ar fi parut unul absolut normal.

In plus, am senzatia ca sotul meu nu intelege absolut deloc cat de greu imi este, fizic vorbind. Stiu ca el e obisnuit cu mine activa.. si stiu ca prima sarcina a fost si mai usoara si in cu totul alt context decat cel de acum... ma intreb ce o sa facem peste o luna-doua cand chiar nu am sa ma mai pot ocupa chiar de toate problemele.. si profesionale.. si casnice... ...

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fete dragi!!!

Amonar - incerca sa te relaxezi, ca nu vei rezolva nimic, si-i faci rau si lui bb. Nici mie nu mi-a garantat epidurala 100%, daca va fi nevoie mi-o va face, daca nu...nu. totul va depinde de momentul in care voi ajunge la clinica si de cum voi ajunge. Voi nu aveti acolo si clinici particulare? Eu am aflat ca voi plati mult mai putin decat as fi platit daca alegeam Elias din Bucuresti, iar conditiile sunt incomparabile.
Ai sa vezi ca trecem cu bine si peste asta.

DianaR - te asteptam cu vesti bune !!!

CamiM - samabata ma duc si eu sa-mi iau perna de alaptat. Multumim pentru site-ul oferit, chiar nu stiam ca poate avea asa de multe utilitati.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by Amonar

Ama
Si eu am fost putina pierduta in spatiu...am vazut ca nu ai dat link la urmatorul capitol si era sa scriu acolo.....
In fine, am fost azi pt prima data la control la spital deci nu la moasa, ptca am cerut transfer. Acolo am fost primti de un doctor asistent, un tinerel din Belgia. Aproape ca am inceput sa plang.....e un IDIOT. E u ii spuneam ca am facut transferul pt creau epidurala el imi tot dadea ca mai intai trebuie sa am contractii bune pana sa-mi face ei epidurala. I-am spus ca stiu ca epi se face pana la 4 cm si ca dupa aceea e prea tarziu, el imi spune ca si la 9 cm se poate face daca EI considera ca femeia are nevoie......m-a lasat in ceata si simt ca nu imi mai pot tine lacrimile de ciuda si de nervi. I-am spus ca am de gand sa ma duc in Germnai sau belgia sa nasc pt ca in Olanda nu mi se pare normal ce fac cu femeile. Atunci mi-a spus ca bineinteles ca imi dau epidurala. Asa m-a invartit de nu mai stiu de mine, si de obicei am limba ascutita....si spun ce nu-mi place. Concluzie: nu am incredere ca aici voi primi tratamentul pe care il sper, adic ama vor duce cu zaharelul in durerile cel emai mari si parca vad ca nu primesc nici o epidurala. Imi vine sa explodez de nervi si ciuda.....Data viitoare am programare la ginecologul de data trecuta...sper sa mai pot reface ceva.....Oricum asistentul mi-a zis ca ginecologul nu asista la nasteri, numai ei asistentii......De eco inainte de nastere nici vorba....mi-a dat el o statistica ceva de genul...1 la nu stiu cati copii se intampla sa aiba cordonul ombilical in jurul gatului..la care eu i-am spus ca asta nu ma inclazeste daca e vorba de copilul meu din cei "x" .....El mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca ei vad chestii din astea tot mereu in spital si nu s-a intamplat nimic pana acum....Mi-a spus ca imi vor spune sa nu imping daca cordonul va fii in jurul gatului......de parca eu stiu ce voi putea sa fac sau sa nu fac in acele momente.....Ufff....numai stres am avut toata sarcina asta, numai din cauza lor...nu m-am bucurat deloc......sper sa-mi treaca.

E adevarat ca epidurala se da la orice dilatatie? Eu din literatura am citit altceva...sau a incercat asta sa ma duca de nas ca pe o debila si fara minte?
Si mai ceva..dupa ora 6 nu mai lucreaza nici un anestezist in spital!!!! Traiasca Olanda, tara minunilor!

As vrea sa pot naste in Germania dar e greu cu logistica. Nu stiu ce sa mai fac....
Am o stare.....

Ramona scumpa, totusi o echo inainte de nastere e de baza. ti-as recomanda sa ceri... sa strigi la ei ca o platesti din buzunar numai sa ti-o faca. nici servici de echo n-au dupa 6 civilizatii astia?
exista o varianta dar nu stiu cit timp si chef ai, in Belgia. e foarte posibil sa te accepte cu asigurarea de aici. sau platesti tu totul si apoi le ceri banii astora de aici. multi, multi olandezi trec granita in sud ptr servicii medicale, cred ca stii asta.

numai pastreaza-ti calmul ca sa stii ce sa strigi la ei sa-ti faca, la momentul cuvenit. ai vazut ce spunea si danyce la olandeze, ea a strigat si i-a luat barbatul ei de git si i-au facut pina la urma si peridurala. sunt sigura ca nu ai sa te lasi si mai ales ca totul va fi bine in final. eu te inteleg perfect ptr ca stiu cum e aici, dar totul va fi bine ai sa vezi. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Am intrat sa va spun ca am fost la d-na doctor si ne-a spus ca bebelusha se dezvolta normal. Nu a putut sa-mi spuna cat are pt ca mi-a masurat burtica doar cu metru atat. A zis ca sa vedem cum va fi si in urmatoarele 2 sapt, pana vom merge la urmatorul control.
Sunt un pic necajita asa ca nu stiu si eu ce greutate are dar doamne ajuta ea sa fie bine.
Am fost am facut si testul de diabet. sucul care mi l-au dat sa beau a fost chiar bun, ne-a placut. A si mi-a dat sa fac si ceva analize sa vada daca am vitamine.
Cam atat urmeaza sa mergem iar pe 4. de acum incolo va fi din 2 in 2 sapt. Se apropie vertiginos momentul cel mareeeeeee.

Va pup

Diana 28+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ce fetite vrenicute !!!
In special Ama care este plina de energie se plimba prin magazine si farmacii... cum de mai poti scumpo ? Esti cu o saptamina inaintea mea dar eu nu ma mai pot deplasa decit in jurul blocului...
Ama tu ti-ai facut geanta pt spital ?

Ioana tu ce mai faci ? Tu esti antrenata cu Katja dar tot nu inteleg cum de te poti descurca singurica

Diana felicitari pt bebelina si noi ne-am programat la doctor vineri si abia astept sa-mi vad puiuta

Carmina esti o frumusica cu burtica la vedere (ti-am admirat pozele)

Gicuta ai grija de tine si nu mai face efort

Va pup pe toate si aveti grija de voi

dolcebaby

Mergi la inceput