Mamici de mai-iunie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 5
26octombrie spune:
Vivi, ce ma bucur ca luati patutzul ala frumos!! daca nu l-ati cumparat deja, fii atenta. eu am intrebat daca ramane tot 7,5 milioane si mi-au spus ca nu, ca dupa targ vand prin distribuitori, care isi pun si eu adaos. asa ca, daca ai nevoie, eu am luat cartea de vizita si am pus-o pe tipa sa-mi promita ca il iau la acelasi pret (nu stiu de ce, m-am gandit ca poate il vrea mag, sau altcineva, eu aveam deja pat...) asa ca spune-mi si iti dau telefonul.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Vivi, nu stiu daca poti steriliza bibele si pompa cu solutiile tale de stomatologie. Solutia aiai e de la Chicco (asa am folosit eu). Nu stiu ce diferente sunt intre ele..asta tu tre' sa stii.
Ama, nu stiu ce biberoane ti-ar placea. Eu am folosit Chicco cu Katja pt ca am avut si pompa de la Chicco si acum imi plac la nebunie alea de la Nuk, modelul nou cu tetina ca o tzatza !
Imi cumpar neaparat din astea!
Eu cred ca daca intentionezi sa alaptezi, mai bine iti iei numai doua biberoane mici ca sa ai pentru supliment daca o sa fie cazul , pentru ca in primele 2 luni nu va depasi 150ml per masa si apoi..te mai orientezi in functie de cerintze!
Am fost la plimbare si cumparaturi cu Katja si nu am vazut nici un copil fara geaca si caciula de lana. Sunt 21 de grade si soare puternic. 
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Merci Lu.Sa vedem ce ne hotaram.Intai tre sa-l urnesc pe sotz sa mute mobila altcumva in dormitor,si in functie de cum stam cu spatziul ne hotaram.Si noua ne-a placut la nebunie,mai ales ca ai vazut ce frumos se leagana.Asa ca daca e nevoie te anuntz sa-mi dai nr. de tel.Noua ne-au zis ca distribuie in Buc. la un magazin care este langa Euroclinic.
ama_kaly spune:
ina atunci Nuk sa fie!
Din alea mai mici, da? Si cum arata tetina sub forma de tzatza?Sau mai bine zis cum se numeste? De silicon sau cauciuc ?
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
26octombrie spune:
da tu ai vazut ca, dupa ce creste bebe, poti scoate partea cu leganatul si cea din dreapta, cu usita, si se transforma in pat de tineret?!! asta mi s-a parut genial! raman doar cele doua sertare de jos si pui saltea deasupra
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Ama, uite aici, astea imi plac : http://www.bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=NU123
Deci nu asa cum sunt pe toate drumurile:http://www.bebe lusultau.ro/detalii.php?cod=NU10
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
da am vazut...si in cazul asta as zice ca-si merita banii ca-l folosesti mai mult timp.Sper ca se poate face si cu comoda in stanga(asta expus o avea in dreapta)
26octombrie spune:
vivi, se poate, ei fac la comanda, pozitionat cum vrei si ce culoare de lemn vrei. il poti asorta cu restul dormitorului.
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Steluta spune:
Ioana, multumesc pentru informatii si linkuri.
vivighe, Luana, exista pe vreun site imaginea acelui patut, de care discutati voi?? Sunt si eu interesata de un astfel de model.
Steluta
26w+
26octombrie spune:
Steluta, exista la mine in aparatul foto.... trebuie sa gasesc cablul de transfer si promit ca pun poze! 
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005