Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
Neatza
A plecat iubi
Dupa ce a plecat n-am mai putut sa dorm pana pe la 4 dimineata. Si la ora 8 m-am trezit. Degeaba am incercat sa mai dorm....nici o sansa. L-am sunat si era de o ora in Bucuresti. Asa mult mai e pana maine....cand se intoarec...
Multumesc celor care mi-au spus pe unde sunt magazine cu hainete pt burtici. Sper ca imi aduce ceva de acolo. De fapt si el a vazut ca aici e foarte greu sa imi gasesc haine. Eu ma uitam la haine de marimi mai mari si el radea de mine. Spunea ca alea sunt haine pt grase nu pentru gravide Si ca eu am burticuta frumoasa care trebuie scoasa in evidenta, nu acoperita cu cine stie ce haine pt grase.
19+
POZE
a.cicel spune:
Sun chiar asa, cum traiesti soro cu asa tensiune? Sau bei cafea in stil mare? Eu de cand ma stiu am avut intre 120/95 si 110/70.
19+
POZE
Alynutza spune:
Razuca, m-am uitat si pe site-ul Vanda, aici nu scrie nici macar gramajul, darmite dimensiunea...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Raza banii astia (cadoul) sunt darul socrilor de nunta? Nu prea am idei ce ar putea lua si sa va foloseasca, in afara de aparatura electrocasnica, dar voi stiti mai bine cam ce ati avea nevoie.
Ar fi cadoul pt cun civila, dar la masa vor da 15 mil...k nu fac diferente intre fi-sa si puiu... electro, electro... dar ce ?
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
alinutza, dar nu poti sa mergi pana la bucurestisau timisoara, sau vreun oras mai mare , care sa fie mai aproape de cluj???
Pai doar in Tm ar putea, pt k in Buc, repet, NU au reprezenta. Pretenu' bijutier are catalogul lor, dar pt comenzi facute la el, arati cum vrei si el face ! eu am primit la 1 targ de nunti 1 mic catalog, m-am uitat si pe site, iar cand m-am dus la el cu mini-catalogul, a zambit si-a scos ditamai catalogul...
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
pe site-ul Vanda nu m-am uitat, iti spusesem eu ca am gasit un site pe care verighetele erau identice, dar langa ele scrie gramajul nu dimensiunea.
Pai eu am zis k pe catalog scrie... te uiti pe site, vizitezi nasii, vizitezi mag Vanda... probezi, dai comanda... si ai verighetute...
Foto
camelia72 spune:
'Neata fetele!
Si pe mine m-a apucat asa o oboseala,ma dor toti muschii si as dormi non-stop dar nu prea am posibilitatea,trebuie sa ies cu micu' la plimbare sa o iau pe Georgi de la gradi,bine ca e soare si frumos afara...!
Flavia,fratele este casatorit si are un baietel de 2 ani,un pic mai mare decat Mihaita,vor creste impreuna si se inteleg f. bine...sa-i vezi cum se plimba de mana,parca sunt doi pitici haiosi!
Sun, si eu am tensiunea mica dar o ridic cu cafea si bere eu fara cafea dimineata nu ma pot trezi,oricum dorm destul de putin...
Blondina tot navetista este,acelasi program,dimineata pleaca la ora 10 si vine la 6-7 seara...
Noi suntem in continuare in cautare de apartament,a aparut anuntul la ziar si ne-au invadat agentiile imobiliare,trebuie sa fim f. atenti la ce gasim,sunt fel si fel de excroci care fac afaceri cu imobiliare...
Va pup pe toate !
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Lavi, Sun, Alynutza multzam de urari
Cami ce zic cei de la agentie, aveti sanse sa il vindeti cu soacra cu tot, sau trebuie sa renunte ea la clauza?
Andreea hai ca nu mai e mult pana maine, si nici nu vine cu mana goala. Ai zis ca pui poze cu burtica:)
Unde sunteti Cherry, Dana, Marina, ...?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Raza, mersi de explicatii... de ce m-oi fi gandit eu oare ca daca e ceva trecut in catalog ar trebui sa fie si pe site...
Cami, chiar ce-au zis cei de la agentie in legatura cu clauza soacrei tale?
SunSmile spune:
Bau!
Sunt in "pauza de masa"..cica. Ma rog, sa zicem ca am 10 min libere!
Andreutza nu mai plange ca vine el repede la tine. Si o sa-ti aduca si hainutze frumusele. Si apropos...rezist, soro! La cele 44 de kg ale mele si fara cafea, fara vin rosu, fara grasimi, fara, fara fara....sunt asa energica de se mira si doctorii. Asa sunt eu...zvapaiata!
Cami...hai sa facem clubul nurorilor cu tensiune mica...
Fla sa te faci bine, auzi tu?
Pupici pentru toate fetele mele!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE