Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 3
BraveGirl spune:
Am intrat si eu sa va spun noapte bune.Nu stiu ce e cu mine, dar sunt data rau peste cap...azi pe la pranz si pana pe la ora 18 am fost plina de energie, ca apoi sa ma simt super obosita si sa dorm pe mine.Mi-e somn non-stop.Dar cand pun capul pe perna nu pot sa dorm.
Azi cand eram la facultate am primit mesaj de la iubi in care ma anunta ca trebuie sa facem un drum pana la Brasov la service ca sa ne schimbe parbrizul la noua masina pt ca l-a lovit o piatra si are o gaura de 2 cm...Nu stiu de ce avem asa ghinion...cu toate masinile am patit cate ceva dupa ce le-am luat...sa nu radeti de mine, dar cred ca cineva ne vrea raul...asa ca am de gand sa chem un preot ca sa ne sfinteasca casa si masinile.
==========
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
Sun cu tensiunea aia mai poti sta in picioare??? Eu am 9/6 si simt ca pic, ma tot intreb cum rezisti...
Corina vine socrul cu voi daca mergeti iar la Brasov?
Daniela ce departe stai:) Ce fain ca ai ajutor saptamana asta, profita si tu de ocazie:)
Nadia ce lucreaza sotul tau? Bine ca soacra isi revine si nu e nimic grav.
Noapte buna norici, eu ma retrag aici :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Neata
Fla toata lumea ma intreaba lucrul asta. Si totusi zici ca-s bagata in priza. Si la 3-4 ore de somn pe noapte, ar trebui sa fiu leguma. Dar nuuuu....Cica sa beau cafea, vin rosu, sa mananc mai gras...BLEAX! Nu-mi place nimic din astea.
Corina eu spun sa chemati un preot..dar REPEDE! Si poate fara sa stie socrii ar fi mai bine. Te pup si sa ne tii la curent!
Danuta ma bucur ca esti constanta. Bine, acum n-o sa lasi copilu sa planga.......ziceam doar sa nu dispari!
Cami, Cherry, Alina, Marina, Dana...va pup si va doresc o zi faina!
Andreutza hai ca stam noi cu tine si-ti tinem de urat!
Pup u all
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Fetelor, chiar serios, v-ati luat vreuna verighetele din catalog? Cum va dati seama cat sunt de late? Ca eu n-as vrea ceva foarte lat, ca vreau sa-mi port si inelul de logodna.
'mneata !
Apai... la firma de care ti-am zis, pe catalog scrie si grosimea... scuzati limbaju'... si ale noastre, a mea, de fapt, era de 7,5 mm, iar eu am degetele mici si tot asa, vreau si inelul de logodna. Bun, la comanda mi-a zis pretenu' k ni le face de 6... si le-a facut ! a mea e ok, dar cum am piatra mare la inel, ma cam incomodeaza. adik intra inelul putin sub verigheta cand indoi degetul, dar ma obisnuiesc eu, pt k pe mana dreapta sigur nu-l port. deci ideea e: dak ai degete lungi, poti comanda ceva mai grosut, dak nu... 5-6 mm zic eu k-s ok, acum depinde si de inel cum e...cum sa-ti dai seama ? pai mergi si probezi la un magazin, apoi dai comanda...totusi, tb luate masuri pt verighete, care oricum ies mai stramte decat la masuratoare... adik e indicat sa fiti personal la bijutier...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
[navy]Ce fac fetele?
Hai sa va intreb si pe voi...Iubi merge in seara asta in Bucuresti si sta 2 zile. Daca stiti careva ceva magazine unde se gasesc haine pt femei insarcinate....
Eu stiu unul, desi haine cu burtik gasesti destul de des... langa Bis Sf Gheorghe, unde intoarce tramvaiul 21, la Unirea, adik, stand cu fata la biserik, in stanga e o straduta; ca sa-si fak o idee, la strada e o autoservire... si al doilea magazin, e cel cu burtici... se uita si el dupa vitrina, k se vad manechinele cu haine...
Foto
Raza de soare spune:
Ieri vb cu socrela de nunta, cik se roaga sa nu ploua... da' nu k mi-as murdari eu rochia, ci sa nu se murdareask ei, care se duc la tara, dupa nasi.
Si iar am fost nevoita sa afisez un zambet din ala crispat, k iar a intrebat in locul nostru pe parintii nasului, ce pretentii au, ce sa le luam... ma rog, am tacut... k a inceput sa-mi zik sa ne gandim ce cadou sa ne ia, in limita a 2,5 mil... si n-avem idei, fetelor ! k a zis k nu ne da banii, sa nu-i cheltuim... i-am zis ok, ne alegem ce si cum si platiti... noi am vrea cuptor cu micro, dar e posibil sa facem schimb de micro cu nasii ink nu s-au hotarat, dar "asa se aude"... alte idei imi dati si mie ? k n-am chef s-o las sa-mi ia vreun covor d'ala comunist...
Foto
impreuna spune:
Neatza
Sun ma bucur ca te simti bine si esti mereu in forma
Raza banii astia (cadoul) sunt darul socrilor de nunta? Nu prea am idei ce ar putea lua si sa va foloseasca, in afara de aparatura electrocasnica, dar voi stiti mai bine cam ce ati avea nevoie.
Flavia (sotie si mamica fericita)
lavinai spune:
neatza fetele!!!
la noi e si azi o zi frumoasa, desi s-ar putea sa avem parte de o ploaie spre seara!! dar tot e mai bine decat ger!!!
eu m-am apucat de invatat pt restanta, si vad ca am spor!!!!(sa nu cobesc)
Flavia
sa aveti toate o zi minunata!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Alynutza spune:
'Neatza nurorici, si o zi frumoasa sa aveti toate! Tare imi place ca e soare si parca miroase tot mai tare a primavara, eu deja iar sunt ca si pana peste cap (de iubi normal ).
Raza, mersi mult de sfaturi, pe site-ul Vanda nu m-am uitat, iti spusesem eu ca am gasit un site pe care verighetele erau identice, dar langa ele scrie gramajul nu dimensiunea. Ieri am fost si la cele 2 bijuterii la care nu apucasem sa mergem sambata si ne-au zis la una ca nu tin verighete si la alta ca sunt pe cale sa-si schimbe catalogul, si abia in 2 saptamani vor stii daca au acelasi catalog, un catalog nou sau... deloc. Am gasit si o alta bijuterie unde ne-au zis ca ne fac orice model vrem noi, din catalogul propriu sau dupa modelul adus de noi, insa numai daca o sa primesc niste recomandari bune pentru ei o sa ne gandim la varianta asta.
Lavinia, Sunsmile, si eu as vrea pe probate, dar in Clujul asta am gasit doar un model care sa ne placa, pe cand pe site-ul respectiv erau asa multe de nu ne puteam hotari care e mai frumos... O sa ne gandim bine oricum si incercam sa luam decizia cea mai buna. Mai avem timp ca verighetele sunt gata destul de repede (o saptamana-doua) nu ca rochitza de mireasa...
Flavia, multa sanatate, ai grija de tine, ca asta e cea mai propice perioada pentru raceala si gripa, ca asa te pacaleste vremea asta de nici nu-ti dai seama.
Nadia, sanatate multa si soacrei tale!
si pentru restul, ca nu vreau sa uit pe nimeni!
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
'Neatza nurorici, si o zi frumoasa sa aveti toate! Tare imi place ca e soare si parca miroase tot mai tare a primavara, eu deja iar sunt ca si pana peste cap (de iubi normal ).
Lavinia, Sunsmile, si eu as vrea pe probate, dar in Clujul asta am gasit doar un model care sa ne placa, pe cand pe site-ul respectiv erau asa multe de nu ne puteam hotari care e mai frumos... O sa ne gandim bine oricum si incercam sa luam decizia cea mai buna. Mai avem timp ca verighetele sunt gata destul de repede (o saptamana-doua) nu ca rochitza de mireasa...Miresica de 15 iulie
alinutza, dar nu poti sa mergi pana la bucurestisau timisoara, sau vreun oras mai mare , care sa fie mai aproape de cluj??? mergi undeva vezi verighetele, le probezi si dai comanda.iar peste aprox 3 saptamani mergi si le ridici!! la multe bijuterii sa stii ca iau si aur la schimb!!
parca spuneai ca ai nasii din Tm, poti sa le faci o scurta vizita, intr-un weekend, si profiti si va cautati si verighetele. aici aveti de unde alege!! sunt o gramada de bijuterii!!!!
mult spor la cautat!!!
flavia, ai grija de tine!! asa zisa "primavara" este cam falsa, si imediat te prinde raceala!!!
uite un de incurajare!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele