Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 2
Boca Daniela spune:
Salutari fetelor
a.cicel , am inteles ca esti graviduta, ma bucur mult pentru tine ,de cate ori citesc despre tine imi amintesc ce perioada faina a fost cand am fost si eu gravida , cea mai frumoasa din viata mea.Am avut ceva problemutze si eu cu tensiunea si in luna a 6 a m-au apucat contractiile , dar dupa tratament a fost bine.Sa profiti din plin de perioada asta si sa ai grija de tine si de bebe , sa te odihnesti si sa mananci bine, sa te rasfeti cat poti.Eu iti doresc sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara.
Nadia imi pare rau ca soacra ta se simte asa rau,ii doresc insanatosire grabnica .
Azi a fost o zi superba cu soare si am fost cu Alex in parc si s-a jucat cu copiii, a fost foarte vesel.Dar ce surpriza i-am facut lui tati cand a venit acasa:Alex era tuns si-i asa dragutzel.
Dar numai eu si mama stim ce scandal a facut saracutul la frizerie , asa s-a zbatut ca deabia a reusit sa-l tunda ,data viitoare cred ca-l tund eu acasa.
Va pupa mami de Alex(27 iulie 2004)
marinar spune:
Uite Sun ca am aparut.
A.cicel eu stiu un magazin cu hainute pe gravidutze la statia de tramvai SF Gheorghe, inainte de magazinul Cocor (daca stie el pe unde vine). Dar si in magazin in Cocor sau Unirea gasaste. Mai e unul tot numai de gravi la Dorobanti, aproape de restaurantul Perla. Te ajuta cu ceva punctele de reper??? Vrei mai explicit???
Sper sa-ti ia hainute dragute. Offffffffff, cand o sa-mi cumpar si eu ca tare-mi sunt dragi...
marinar
lavinai spune:
Aaaaaaa danuta , bine ai venit printre noi!! am uitat sa iti spun (scuze!!). uite o pt tine!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by marinar
A.cicel eu stiu un magazin cu hainute pe gravidutze la statia de tramvai SF Gheorghe, inainte de magazinul Cocor (daca stie el pe unde vine). Dar si in magazin in Cocor sau Unirea gasaste. Mai e unul tot numai de gravi la Dorobanti, aproape de restaurantul Perla. Te ajuta cu ceva punctele de reper??? Vrei mai explicit???
Sper sa-ti ia hainute dragute. Offffffffff, cand o sa-mi cumpar si eu ca tare-mi sunt dragi...
Mersi frumos. I-am facut lista lui iubi. A zis ca stie unde sunt. Mi-au mai zis si fetele de la iulie-august. Asa ca are cateva magazine pe unde sa se plimbe.
18+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreutz din pacate nu stiu magazine cu hainutze de gravidutze. Poate te ajute mamicile-nurori din Bucuresti. Apropos cum e burtica? A mai crescut?
A crescut burtica. Iubi mi-a facut poza, dar numai maine o pun pe net. Acuma mi-e LENE. Si trebuie sa ii si pregatesc bagajul lui iubi ca la ora 2 are tren. Ma PARASESTE pt 2 zile.
18+
POZE
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Boca Daniela
a.cicel , am inteles ca esti graviduta, ma bucur mult pentru tine ,de cate ori citesc despre tine imi amintesc ce perioada faina a fost cand am fost si eu gravida , cea mai frumoasa din viata mea.Am avut ceva problemutze si eu cu tensiunea si in luna a 6 a m-au apucat contractiile , dar dupa tratament a fost bine.Sa profiti din plin de perioada asta si sa ai grija de tine si de bebe , sa te odihnesti si sa mananci bine, sa te rasfeti cat poti.Eu iti doresc sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara.
Multumesc frumos pt tot. Eu nu am avut niciodata probleme cu tensiune pana acuma. Si de joi imi verific zilnic tensiunea, dar nu a depasit 120/75. Nu stiu ce a fost joi. Eu merg tot pe ideea aparatului defect. Asta e. Sper sa am o nastere la fel de usoara ca a unei prietene care la ora 2 azi-noapte a mers la spital si la 3 jumate nascuse deja un grasunel de 3,900 kg si 50 de cm.
18+
POZE
impreuna spune:
Fetelor, sunt virusata (la propriu:), ma doare un cap rau de tot si sunt infundata (nas, urechi)...
Lavi sa sti ca imi era dor de tine:)
Cami ce ma bucur ca v-ati simtit bine cu familia reunita. Poate ne mai povestesti intamplari din Irak, ca mie mi se pare foarte interesant si cred ca trebuie sa ai sange rece sa mergi acolo. Fratele tau are sotie/copii?
Blondina ce face?:)
Andreea nu fi trista ca nu ramai singura, iti tinem noi de urat:)
Nadia sanatate maxima soacrei, lasa ca in spital e pe maini bune. Si voi oricum sunteti alaturi de ea.
Daniela prin ce parc te preumbli?:) Noi stam in Gheorgheni si iesim mai mult prin zona...
Marina sa faci poze cand iei camera sa vedem si noi, i-am zis la sotz si cica il tenteaza:)
Va pup, fara virusi:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Sa-ti ajute Dumnezeu! Sa ai o sarcina frumoasa pana la sfarsit si o nastere la fel de usoara! Mie mi-e un pic teama de momentul sarcinii. Pentru ca de vreo 5 ani am tensiunea 7 cu 4 si cica in sarcina poate deveni oscilanta. Acum...om trai si om vedea! La cate ar trebui sa fac, sigur as ajunge alcoolica si viciata.
Marina ma bucur ca ai aparut. Si iti tin si tie si lui Cherry pumnii stransi-stransi, sa vina BB!
Aloooo...Doamna sotie si mamica fericita si stelista, dvs. pe unde hoinariti?
Danaaaa...ne-ai lasat cu ochii-n soare...zi-ne de "imblanzirea scorpiei"!
Cami a dat raportu de seara....e bine!
Fanna si Bunicutza iar au evadat!
Danuta vezi sa fii constanta...la povesti nene, nu la stat degeaba!
Sunt dusa...dar sunt fericita, asta e cauza! Si copilu a suportat bine vaccinu, fara scandal!
Pup u all
quote:
Originally posted by a.cicelquote:
Originally posted by Boca Daniela
Multumesc frumos pt tot. Eu nu am avut niciodata probleme cu tensiune pana acuma. Si de joi imi verific zilnic tensiunea, dar nu a depasit 120/75. Nu stiu ce a fost joi. Eu merg tot pe ideea aparatului defect. Asta e. Sper sa am o nastere la fel de usoara ca a unei prietene care la ora 2 azi-noapte a mers la spital si la 3 jumate nascuse deja un grasunel de 3,900 kg si 50 de cm.
18+
POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
Boca Daniela spune:
Lavinai mersi mult pentru urare
Flavia , eu stau in Manastur si mergem in parcul de la Minerva,langa McDonalds.imi pare rau ca nu stam in acelasi cartier sa ne intalnim cu piticii la plimbare
SunSmille eu sper sa pot sa intru zilnic si sa va povestesc despre mine , dar cand sunt singurica doar cu Alex ,de pitic nu prea am timp, acum este cu buni
Nadia1976 spune:
Fetelor, va multumesc tuturor ptr. urarile de bine; va multumesc ca sunteti aici, asa mai pot si eu sa ma plang... Asa e, in spital are supraveghere medicala specializata; sotul meu a fost absolut de acord cu ce am spus eu ca e mai bine ptr. ea sa ramana la spital; oricum, nu a fost alegerea noastra, ci decizia medicilor. Sper ca azi cand merg sa o gasesc mai bine, macar putin. Am avut de gand sa plec in vreo 45 de minute, dar poate un picutz mai tarziu, ca spal si mai am 2 ture de uscat si o tura de spalat... si am uniformele sotziorului meu de calcat, macar una, ptr. maine; daca nu termin azi, termin eu maine, nu-i graba. Dar tot am timp de DC...
Andleiutza, iubitzica, nu mai fi suparata, las' ca 2 zile trec lepede-lepede.
Va pup pe toate!
Winners don't quit; quitters don't win.