Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
mersi de explicatii... de ce m-oi fi gandit eu oare ca daca e ceva trecut in catalog ar trebui sa fie si pe site...
Pt k asa ar fi normal, dar de... Romania ! Cu placere !
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
lavinai spune:
fetelor, cam slaba miscarea azi!!!!
eu azi am un motiv de bucurie m-am cantarit si am slabit vreo 2 kg!!! nici nu stiu cand ca mananc ca o "purcica".......doamne si am o pofta de mancare la orice ora!!!!!!.si m-an cantarit de vreo 6 ori sa vad sigur ca nu ma minte....cantarul!!!
uraaaaaa....uraaaaa!!!!
flavia, cum te mai simti???
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
camelia72 spune:
Sun,ai dreptate,cine se inscrie in "clubul nurorilor cu tensiune mica"?Si eu tot 44 kg. am ,cred ca din aceasta cauza o avem asa mica (tensiunea)
Alynutza,Flavia...nu le-am zis celor de la agentii de clauza,vom negocia cu clientul adus de acestea,cumparatorul trebuie convins ca va avea un bonus la pretul apartamentului!Ce sa zic,lasand gluma la o parte,nimeni nu cumpara o locuinta cu "obligatii",nici eu nu m-as baga in asa ceva...trebuie sa o facem sa semneze si sa-i promitem ca ii facem aceeasi clauza la ap. ce-l vom cumpara...dupa aceea...ne mai gandim !
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
fannna2003 spune:
salut norici!
greu...dar ma tarai si eu...a venit primavaraaaaa!!!
ce mai fac fetili?
camisper sa dati apart.cat mai repede si un pret cat mai bun...mai faceti si voi o reducere daca-l ia cu tot cu utila-ti soacra
pupici cu lipici la norici
Alynutza spune:
Cami, Sun, vreau si eu 44 de kg...
Acum ca da primavara o sa ma mobilizez si eu sa trec la miscare insa tot n-au prea aparut salatile (nu-mi prea plac cele de sera sau de import), trebuie sa ma gandesc bine ce regim alimentar imi fac. O sa sufar de numa' ca fac niste praji asa bune... si de macare tot o sa trebuiasca sa fac pentru iubi...
Raza de soare spune:
quote:
trebuie sa ma gandesc bine ce regim alimentar imi fac.
Regimul disociat cum suna ? vino pe la Femina...gasesti subiectul acolo...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
SunSmile spune:
Mdah...io te cred! Numa ca si in locul meu e greu sa fii...toata lumea ma bate la cap ca-s prea slaba. De parca tin post negru...nuuu, da asa sunt eu. Mananc orice-mi trece prin cap, la orice ora si dimineata sunt tot asa. Iar cand ma supar tare sau sufar(cum a fost cu pierserea bunicii) slabesc 2 kg/zi. Acum ma "mentin" la 44 kg si 1,72(sau 73) inaltime! Succes si "baga" multe vegetale si lactate...si carnita numai fiarta sau pe gratar!
quote:
Cami, Sun, vreau si eu 44 de kg...
Acum ca da primavara o sa ma mobilizez si eu sa trec la miscare insa tot n-au prea aparut salatile (nu-mi prea plac cele de sera sau de import), trebuie sa ma gandesc bine ce regim alimentar imi fac. O sa sufar de numa' ca fac niste praji asa bune... si de macare tot o sa trebuiasca sa fac pentru iubi...Miresica de 15 iulie
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
marinar spune:
ce va invidiez ca suntetzi spabutzeleeeeeeeee
eu de cand ma stiu sunt durdulie, si am tinut si eu tot felul de diete, etc,etc
de azi am inceput cu un ceai, sa vedem daca da rezultate
marinar
camelia72 spune:
Si eu cred ca sunt prea slaba dar ma simt bine asa,cand eram gravida pusesem vreo 12 kg si ma simteam ingrozitor,gafaiam cand ma incaltam sau cand urcam scarile...Nu mai vreau,doar vreo doua-trei kg. acolo sa nu ma ia vantul...!
Am pus poze noi in linkul de la semnatura...
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Lavi, Sun ma simt mai bine putin, a fost musai sa iau un paracetamol ca nu ma tzinea, desi eu sunt anti-medicamente, nu le suport :(
Cami ce ginerica frumos am, si smecheras tare. Sunt super pozele, sa iti traiasca comorile si tu pe langa ei:)
Apropo, si eu sunt slaba (47) da si mica de statura (1,60) asa ca nu ma plang:) Dar totusi as vrea sa mut putina grasime de pe burta la fatza, sa arat mai "implinita", vorba soacra-mi:)
Fana esti ocupata cu afacerile? Cum iti merg? Am crezut ca ai dat bir cu fugitii:)
Flavia (sotie si mamica fericita)