Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 14
lavinai spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Lavinia La multi ani mamei tale. Felicitari pentru steluta...si la mai multe.
19+
POZE
andreea, mersi
inca astept pozici cu burticutza!!! parca spuneai ca le-ai facut si le pui sa le vedem!! dar NIMIK.....
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by lavinai
andreea, mersi
inca astept pozici cu burticutza!!! parca spuneai ca le-ai facut si le pui sa le vedem!! dar NIMIK.....
Intr-adevar am facut, dsar nu mi-a placut cum a iesit. Asa ca ... Astept sa il prind pe iubi in dispozitie buna, si eu sa am chef de pozat. Si apoi sa am chef si timp sa pun si pozele. Ca mai vreau sa pun si de la nunta cateva. Asa ca...nu ma certati ca nu am pus poze. Promit ca saptamana asta rezolv problema.
19+
POZE
Boca Daniela spune:
Lavinia , felicitari pentru steluta si La multi ani mamei tale!
ieri am avut o zi groaznica, Alex nu s-a simtit bine si a urlat toata ziua de seara era ragusit, nu a dormit, nu a mancat, azi e bine, acum cand scriu il culca buni ca i-am facut baita.
Fetelor m-am laudat eu cu soacra ca-i femeie buna , da uneori ma enerveaza cu sfaturile ei depasite, in week-end am fost acasa si l-a batut la cap pe sotu sa ne cumparam alta combina frigorifica ca asta care o avem e veche deja.Noroc ca ne-a dat ea bani de alta ca altfel ii ziceam vreo doua sa ma tina minte si sa nu-mi mai zica ea ce trebuie sa ne luam in casa.
Ce vreme urata e afara, si dupa masa trebuie sa-l duc pe Alex la Clubul juniorilor ,n-am nici un chef da decat sa ma toace in casa mai bine iesim.
Sper sa mai am timp azi sa va scriu, va salut pe toate fetele
lavinai spune:
fetelor, am niste parinti, jos palaria!!! acuma a venit taicamiu pe la mine sa imi aduca ceva de mancare!!! facut de el.....
a fost asa de buna.....
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
impreuna spune:
Lavi ce fain de tine, esti norocoasa cu asa parinti. De fapt si eu sunt, doar ca ai mei sunt mai aproape de tine decat de mine :)
Daniela pai tot e bine ca soacra v-a dat bani, femeia a vrut sa va faca un bine, mai de voie de nevoie :)
Cum se mai simte Alex?
Andreea asteptam pozele sa vedem burtica
Asa m-a pleostit vremea asta :((
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Fetelor, am pus poze cu socrela in albumul nostru. Este mica, grasa si...rea.
va pup
fannna2003 spune:
harnicutze mai sunteti...cum lipseste omul voi va puneti pe scris nu gluma...
mei da ce vedeta de la hOliud a venit...ne poti spune SUNSMILE?!?!?
sa nu spui ca E.Funkhauser!!
impreuna spune:
Cherry tu esti miresica aia sa frumoasa? Prima data m-am uitat la tine, apoi la socrela:) Pare tinerica si fitzoasa :))
Fana am crezut ca ne-ai uitat de scrii asa rar Cum iti merg afacerile?
impreuna spune:
Em acum am vazut pozele cu roxanicea si socrela, ce tuta sunt Sunt super si soacra chiar pare o femeie de treaba