Clubul nurorilor (22)
Raspunsuri - Pagina 15
diadaniela spune:
Cherry,soacra merge sau se rostogoleste?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
buna fetelor. eu nu am inca soacra, oficial, dar o sa am in curand (ma marit in vara).
ma uitam pe pagina 1 la listuta si am si eu o intrebare: soacre nici bune nici ne/bune nu exista? ca nu as sti unde sa o incadrez pe a mea. intiial eu speram sa ma inteleg bine cu ea tinand cont ca mama mea nu mai este. nu a fost asa, nu pentru ca nu este buna, ci pentru ca sunt diferente mari de mentalitate intre noi. deci nu e buna, dar nici rea nu este.
nunta mea
lavinai spune:
cherry, aia blonda este soacra?? ai fost o miresica foarte frumoasa!!
flavia, ce figura esti!!! uite si pt tine un
danuta, uite un pt alex!! sa fie sanatos si cuminte!!
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
Alynutza spune:
Cherry, esti o frumoasa . Cat despre socrela, cat se poate de adevarat
diadaniela spune:
fetele ,am repus poza cu soacra-mea! astept complimente!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
addinel nu prea sunt soacre "neutre", adica in cel mai rau caz atunci cand e indiferenta, tot bine ca ca e macar inofensiva:)
Asa ca nu prea stiu sa iti raspund la intrebare, dar dc vrei sa intri si tu in clubul nostru te gandesti caum spre ce tinde mai mult soacra ta si te punem pe listutza :)
Dana acu ma uit sa-ti vad "podoaba":)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
Va poftesc si la un capitol nou aici ca vad ca azi avem un spor... :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
fetele ,am repus poza cu soacra-mea! astept complimente!
Dana
Intr-un final am reusit sa-mi dau seama care era... dupa data. Numai cat ma uit la poza (adica fara alte explicatii) si imi dau seama de ce e in albastru bold-at... - pt ea.
lavinai spune:
degeaba Dana, tot nu poate sa concureze cu soacra Cameliei......
Lavinia: Sotie alintata.....
Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele
fannna2003 spune:
in nici un caz nu v-am uitat...am avut foarte mult de lucru...nu am avut timp sa scriu, dar de citit
Flaviacare afaceri? abia am reusit sa bag actele...saptamana viitoare tre sa le scot de la Registru Comertului, pe urma la banca la facut stampiluta si pe urma afaceri....eeei da pana acolo tre sa mai strang bani, sa ridic un spatiu...bine mai am ceva materiale(eu credeam ca am cam ce-mi trebuie in afara de ciment dar consoarta mea le-a reorintat).
Lasa...cu rabdare si intelegere le facem noi...unde mai pui ca-n septembrie termin si cu ratele?!?!?
yeeesss!
deocamdata cochetez numai cu amway...adevarul e ca sunt super...dar hai ca nu vreau sa fac reclama...
Soacra mea sa traiasca!...ma ajuta enorm...de ai mei parinti nu mai spun...m-au ajutat si ei, financiar vorbind.,..dar vine fata si le va da insutit.
Bogdan asteapta sa-l duc la gradinita(de pe 3 apr)cel mare la liceu...e suparat ca nu a trecut olimpiada de engleza ptr national...asta e...mai invata baiatul.
Sorin(nu stiu daca stiati el e sotul meu ) se pregateste ptr un nou job(tot de pe 3 apr se pare)...e foarte incantat de el, ...in rest astept sa vina caldura, sa ies in gradina sa fac miscare ca prea sunt
hai ca m-am lugit...
aaaaaa...am uitat sa le urz bun venit noricilor noi...scuze...si cu lipici la norici