Clubul nurorilor (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Camelia ,la tine e mult mai rea situatia!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dana si eu care ma pregateam sa iti "inrosesc" soacra :)))
Las ca-i bine si asa, tot e o schimbare in bine.

Alynutza vezi ce ploua afara? Eu azi nu ies din casa, sic :)

roxanicea tu pe unde esti? Daniela Boca, hai clujencelor, ca azi e vreme de stat in casa la povesti:)))

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ceau fetele!!!!
si la noi e vreme urata!!! nici de mers al faculta nu am avut chef!!!!
noi ne pregatim de un mic chefulet, sambata e ziua mamei mele si azi am fost sa ii dam comanda de tort!!! (care de fapt e surpiza noastra pt ea!!)
ieri am fost pe la soacra, care mi se pare asa de schimbata!!! de cand a murit socrul este altfel, mai nervoasa, intoarsa pe dos, iti da niste raspunsuri..........si multe altele!!!!!! am zis ca acuma o inteleg o perioada, dar sa nu creada ca ii merge cu mine asa........! sa nu ma supere ca imediat o trec la albastre!!!!!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Flavia ce-as mai sta si eu in casa... ca sa nu mai spun ca ma plicti de mor la scarbici, abia astept sa plec, mergem la cumparaturi azi. A, si weekend-ul il astept, sa merg la Expomariage mai e putin.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

fetele, am mai primit o stelutza!!!!!
am "crescut" mai mare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Cami daca tot nu e bb macar sa fiu bine. Poate-mi vin rusii ca azi m-a durut mai tare burtika, inca ma mai doare.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Lavi felicitari pt steluta Probabil soacra ta are nevoie de un timp de acomodare, sa isi regaseasca echilibrul sufletesc, mai ales ca e o femeie cu suflet bun, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca ar ramane asa. La multi ani mamei tale pt sambata, frumoasa surpriza

Alynutza sper sa gasiti la expo ceva ce sa va plasa si sa va fie de folos. Nu vreau sa te descurajez, dar noi cand am fost inainte de nunta n-am gasit nimic, tot la Bucuresti ne-am rezolvat.

Marina si simptomele unei menstruatii pot fi semne de sarcina, sa ne spui cum stau lucrurile Mersi de ce mi-ai trimis in mail :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

lavinia, La multi ani mamei tale si felicitari pt steluta !

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Lavi felicitari pt steluta Probabil soacra ta are nevoie de un timp de acomodare, sa isi regaseasca echilibrul sufletesc, mai ales ca e o femeie cu suflet bun, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ca ar ramane asa. La multi ani mamei tale pt sambata, frumoasa surpriza

flavia, mersi mult! si eu sper sa nu ramana asa, dar se poarta tare ciudat!! nici nu imi mai prea vine sa merg pe al ea!! cred ca o perioada o sa ii zic la al meu sa meraga doar el!!

raza, mersi. uite pt tine o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lavi felicitari pentru stelutza! La mai multe! Pe soacra ta trebuie s-o intelegi in momentele astea, e normal ca sufera si probabil asa reactioneaza ea, dar isi va reveni cu sigurantza. Si .. sa-ti traiasca mamica!

Flavia stiu ce zici, anul trecut am fost la expo si n-am vazut nimic care sa-mi placa, eu ma duc pentru rochitza mai mult, ca vin si firme care nu au reprezentanta in Cluj. Daca n-oi gasi nimic, asta e, revin la rochitza de pe Memo (aia de va ziceam ca-i crem si eu o fac la comanda alba cu bleu, daca va mai amintiti), sau cine stie ce surpriza oi avea, ca tipa a fost dupa marfa, lipseste din 8 martie si marti deschide iar, poate a adus ceva pentru mine

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput