Clubul nurorilor (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea asa tin minte ca erau si rochii. Iar despre marimi, iti dai seama ca dc erau pt mine la 47 de kg, sigur gasesti si tu ceva:) Adica sper sa mai fie, ca eu mi-am luat acum 2 ani.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Bucurestencele...bucurati-va de soare! Restul fetelor...o sa iasa soarele si la voi, ca cica tine pana maine vremea asta nasoala!
Io sunt zombie...vin mai incolo cand am neuronii functionali!
Pup

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Neata!
fetele,soacra-mea s-a facut mai buna in sensul ca nu mai face comentarii de prost gust cu glas tare.Sta mai mult in banca ei.Voi ce credeati ?ca ma iubeste ,ma ajuta cu treburile si ma sprijina in tot?Oricum ,sambata se cara la tara..Sper sa stea macar o saptamana.Daca nu ,nu e pb ,ca pleaca dupa Paste de tot(pana la Craciun)si sunt singurica stapana in casa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana in sfarsit ne-ai scos din ceata. Cred ca abea asteptzi pastele...

Eu sunt super multumita, nu mi-am vazut socri de 2 saptamani, nu ne-au sunta nu ne-au deranjat. Cred ca tocmai duminica ajungel pe la ei la masa. Chiar ca mai rarut e mai dragut.

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Dana scapi de soacra??????? Trebuie sa faci chef dupa Pasti. Evenimentul asta trebuie sarbatorit

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

fetele,soacra-mea s-a facut mai buna in sensul ca nu mai face comentarii de prost gust cu glas tare.Sta mai mult in banca ei.

S-o gandi k e postul Pastelui..

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea asa tin minte ca erau si rochii. Iar despre marimi, iti dai seama ca dc erau pt mine la 47 de kg, sigur gasesti si tu ceva:) Adica sper sa mai fie, ca eu mi-am luat acum 2 ani.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Daca nu gasesc nimic, ma bazez pe ce voi gasi acolo. Asta e.

19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dana, ce bine ca scapi de soacra! Lasa ca tot e bine ca nu se baga in seama, pe mine si chestia asta ma scoate din sarite (la mine din pacate e mama care nu se poate abtine de la chestia asta, soacra e mai cuminte).

Andreea, la Cluj sunt tot felul de materiale frumoase, din pacate croitoreasa mea a trecut la cele sfinte acum cativa ani si de atunci n-am reusit sa mai gasesc pe cineva ca ea, avea niste maini de aur si nici nu lucra scump, Dumnezeu s-o odihneasca...

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raza,cine stie!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Si la noi e soare si frumos,mi-am scos pantofii si sacoul,asa cald mi-a fost ieri cu paltonul...Am auzit ca vor veni cateva zile mai ploioase dar in nici un caz nu se mai intoarce gerul!
Marina,dragutza,chestia cu chisturile am avut-o eu,lipsa ciclului poate avea mai multe motive,numai medicul iti poate spune cu exactitate,sper sa nu dai peste vreun medic ca al Nadiei...e groaznic ce i s-a intamplat si ce sperietura a trebuit sa traga...!Ar fi bine sa fie bb,se mai intampla sa nu ai simptomele caracteristice sarcinii !
Dana,vreau si eu sa plece soacra dar nu am nici o sansa...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput