Mamici de sept-oct 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Si eu cred ca faza cu parul lui bb si arsurile, e doar un mit. Al meu fecior s-a nascut cu o claie in cap de numaaaaaaa. Pana la 1 an l-am tuns de vreo 5-6 ori. N-am avut nici cea mai mica arsura, asa ca.....

Pufymic, dar stiu c-am avut carcei, nu gluma. La prima sarcina nici unul iar la a 2-a a fost teroare. Asa ca ar trebui sa se sperie mamicile care nasc al 2-lea pui Am glumit, nu ma lua la alergat

Fetelor, eu citesc tot dar raspund pe diagonala. Azi am alergat de mi-au sarit capacele. ex-ul imi face ffff multe probleme si tre sa ma plimb pe la tribunal de mi s-a urat

Va tzuc, o zi frumoasa si senina in suflete

Alina, 9sapt+5

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nokia vezi ca te daca sperii fetele!(glumesc)!
Imi pare rau ca iti face probleme fostul sot....sper sa le rezolvi cat mai repede si sa te mai linistesti si tu!

Fetelor si voua va apar aiurea mesajele?I-am raspuns lui Lexi si mi-a aparut postarea inaintea postarii ei!Ciudat!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetele,
Am revenit si eu pe baricade, ma bag si eu in seama. am scris si eu odata un mesaj si nici un raspuns, dar nu-i bai.
Pufymic, imi poti spune in cate saptamani ai fost racita si ai luat antibiotice, caci ca si tine, am luat antibiotic (Augmentin) cam la 7 sapt. timp de 7 zile si inca nu mi-a trecut, deci au trecut vreo 2 sapt si ceva, ma mai confrunt si cu o tuse urata. Si eu sunt ingrijorata, sper sa nu fi afectat pe bebe, mergem la eco pe 27 martie.
Multa sanatate burticilor si bebeilor.
P.S. Pufymic, ai o burtica tare frumoasa.
Dani 9 sapt+ 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

buna gravidute!
ma chinui de ceva timp sa nu pierd un cuvintel din ce scrieti pe aici, dar nu reusesc chiar intotdeauna sa tin pasul cu voi ;)
am incercat sa va scriu si eu, dar "tehnica" mi-a facut probleme ! sper de data asta sa nu mai faca, si sa ajuga la voi in sfarsit mesajul de la mine : va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru!
mutlumesc,
alina 8+ aproape 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

am uitat sa va spun esentialul : bb are 21mm (de fapt cu asta vroiam sa ma laud, ca l-am vazut duminica) si DPN deocamdata este 25.10.2006 - asta pentru lista.

alina 8+ aproape 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupici fetelor,

Alinache, bine ai venit in nostru de burtici. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos, mancacios si cumintel.

Ce vorbiti voi de stranut?....Eu stranut de vreo 2 saptamani de am devenit obsedata ca este curent. Acasa tzip mereu la ai mei sa inchida usile, geamurile. Al meu sot a racit putin si i-am spus ca daca imi da raceala o sa-l pun sa doarma pe pres la usa.

Nokia, imi pare tare rau ca trebuie sa infrunti si stresul cu ex-ul. Acum ai nevoie de liniste, dar sper ca iti vei rezolva problemele cat mai curand.

In legatura cu arsurile, stiu ca la o sarcina aproape de termen apar din cauza uterului marit care face compresie pe stomac, determinand refluxul acidului gastric in esofag. La sarcini mici cred ca e din cauza modificarilor hormonale, asa ma citit pe undeva.

Mexxa, sper ca nu-ti mai creeze probleme infectia urinara. Ai grija de tine si nu te mai stresa atat.

Am o intrebare pentru voi: la cate sapt v-a masurat pliul nucal?

Pupicei.

11+, maine 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Putzuruca, mie o sa mi-l masoare la echo morfologica de la 14 saptamani. Mie asa mi-a recomandat medicul meu. Pe net insa am citit ca se poate masura intre 11 si 14 saptamani.

Adriana
Vine barza
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Adriana mica, multumesc pt raspuns si ma bucur f tare ca bebe al tau este f bine. Pupici la amandoi.

Am pus niste pozici in album: http://photos.yahoo.com/roxpanait

Pupicei, 11+, maine 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danip dc nu ai primit raspuns e probabil fiindca nu ti-au vazut fetele mesajul(e din cauza ca esti noua pe DC si primele mesaje sunt moderate si apar mai tarziu pe forum....au mai patit-o si alte fete-Alinache vezi ca s-ar putea sa patesti si tu la fel-sa nu ti se raspunda la mesaje- dar sa stiti ca nu e rea vointa ci doar fiinda nu se vad la timp.....asa ca rabdare !)!
Eu am fost racita rau(laringo-traheita) la 11-13 sapt(m-a tinut 3 sapt!!!)si am luat antibiotic pe la 12 sapt(Ampicilina).....si tusea abia acum de vreo cateva zile mi-a trecut de tot....!
Sper sa nu te tina si pe tine tusea asa mult!

Alinache bine ai venit!Esti pe listuta!

Putzurca superbe pozele! Acum va admir! Cat despre pliul nucal noua inca nu ni l-a masurat....probabil maine....

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufymic, am citit povestea nasterii lui Alesio si m-a emotionat profund la fel cum ma emotioneaza toate povestile legate de nastere, mi se ridica parul pe mine cand citesc si chiar mi se umezesc ochii, ha ha …si ciudat ca atunci cand am nascut-o pe Alexia nu am plans deloc, eram superfericita si cred ca am uitat sa plang, ha ha

Nu stiu ce face bebele meu ca vad ca nu-l mai simt….acuma stau si ma intreb daca chiar el a miscat sau a fost altceva, sper sa mai execute niste miscari zilele astea si sa-mi confirme ca el a fost, ha ha

Suntem bine in rest, eu sunt cam obosita si ametita din cauza ca nu dorm destul, nici 6 ore puse cap la coada nu dorm pe noapte si cred ca asta isi spune cuvantul..dar azi m-am decis ca-mi schimb programul si dupa ce adoarme Alexia o sa fac si eu la fel ca altfel nu se mai poate..si azi noapte m-am culcat la 12.30, m-am trezit la 3, apoi la 5 si apoi la 6 de tot….
Hai ca deja va plictisesc…am plecat…pupici pe burtici si fiti cuminti si dormiti cat puteti, ha ha

Putzuruca ti-am vazut pozitele, super miresuca ai fost
14+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput