Mamici de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_Ioana spune:
a.cicel- saru'mana de sfat...io am Zovirax cu Aciclovir in casa, dar ma gandeam ca nu om avea voie in sarcina...si in plus, lasa sa am si eu buze senzuale macar asa cu ocazie de herpes ![]()
![]()
![]()
Sotul face misto de mine, cica la cine am poftit in asa hal de m-am umplut de bube la gura? ![]()
![]()
![]()
Mada_mxm- io i-am propus sotului sa ma ia si sa ma depuna pe Oxford Street sau in Covent Garden cat are el treaba, ca stau cuminte acolo, nici pas nu zic ![]()
In mod normal mergem impreuna toamna la Londra, dar sa vedem cum va fi cu bb si daca reusesc sa fug si eu o saptamana
si atunci am face impreuna cumparaturile...
Cristina 24+
MissJJ spune:
A.cicel sa traiti am inteles! Acu sa vad daca a iesit. Mersi mult! 
Cristina_Ioana sa stii ca pe oxford de ex gasesti destule reprezentante dar cam scumpe multe si unele nu se merita, si magazinele sunt mai micutze, normal e fain sa mergi sa te plimbi dar de ex in Brent Cross in nodrul Londrei este un magazin mare Toys'r'us unde au si Babys'r'us unde gasesti de toate si la preturi f accesibile. Si tot in Brent Cross este si reprezentanta Mamas and Papas mare si fain si mai e un Next mare care are un raion super pt copii si oleaca mai incolo peste pod ai Brent Cross shopping Centre unde gasesti si Mother Care si multe altele.
De asemenea mai este un centru mare Bluewater e mai in afara Londrei un pic dar este tren care merge acolo.
Si Oxford si Covent sunt destul de scumpe, de e centru, dar daca stii unde sa mergi in afara zonei 1 sau 2 gasesti magazine mari si faine si cu destule oferte care se merita.
Mai sunt de asemenea niste magazine ELC Early learning centre unde au f multe jucarii f faine de copii si educative, mai multe detalii gasesti aici: www.elc.co.uk .
Anyway cand sunteti prin zona da un semn si daca vrei ne intalnim cu cea mai mare placere si te scot la un tur de shopping.
E mai usor cand mergi la fix si stii unde mergi decat sa stai cu harta de la metrou in bratze.
Si oricum daca veniti pe aici si vreti sa ne vedem poate mergem si noi undeva in oras la un restaurant ceva, daca va face placere. 
------------------------
19+
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
MissJJ spune:
A.cicel thank you
! Functzioneste!
Acu pun poze ca stiu si eu cum sa fac. ![]()
------------------------
19+
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Sabana spune:
Amabella te inteleg perfect. Si eu am schimbat trei medici pana acum. Am trecut si eu printr-o groaza de chestii din cauza lor. Acum sper ca va fi bine. Multumesc lui Dumnezeu de atata vreme ma simt bine si nu mai am probleme.
Cristina esti o fericita. Eu sunt cat un balon. Din pantaloni nu ma mai incape nimic, in schimb port pulovarele si restul bluzelor fara probleme.
Fetele cu marea. Si mie imi casunase sa plec de paste in Creta. Atunci e super vremea acolo si poti face si plaja si baie, e tocmai bine. Mie imi place foarte mult in Creta. Dar nu stiu ce sa fac. Parca nu as risca, mai bine stau eu cumintica acasa si imi vad de ale mele. Cred ca e mai sigur asa.
Cristina_Ioana spune:
Mada_mxm, m-ai lamurit, tre'sa vin io acolo sa scotocesc cu tine, asa ca mamicile... ![]()
Mi=e tare dor de Londra si tare as vrea sa pot veni, dar sa vedem daca ne va lasa bb...
Sabana, si eu ma simt cat un balon uneori, cred ca e si retentia de apa sau burta mare, ca parca nu ma recunosc...io vreau sa vina caldurica sa intru in fustite ca e mai simplu, am pe elastic, le pun sub burta si gata, majeuri si bluze am o gramada, si rochite, vara e mai simplu...
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Mada_mxm, foarte misto site-ul ala, dragute foc lucrusoarele...saru'mana 
Cristina 24+
Amabella spune:
sabana, tocmai am citit ca si tie ti se intampla sa se miste bebe cand iti atingi buricul! am crezut ca mi se pare mie sau ca a fost o intamplare! dar poate la mine chiar a fost o intamplare. tie ti s-a intamplat asta de mai multe ori?
acvi spune:
salutic fetelor!!!Tare greu tin pasul cu voi..sa va citesc ....ca de scris...Azi m-am programat si eu la urmatoarea vizita la dr pe 5 aprilie..atunci sper sa aflu si sexul bb-linului...am vrut sa ma programez pe 1 aprilie
,dar toata lumea m-a sfatuit sa nu ma risc
..pe 3 e ziua juniorului asa ca am ales 5,abia astept..tot studiez lista de pe prima pagina cu fetele care deja au aflat ce vor avea...sint fetite prin zona..sper sa se ia
.
Referitor la hainute,dupa ce voi sti ce voi avea cu siguranta imi voi face trusoul din timp..nu voi repeta greseala de la Alex unde din superstitie nu am cumparat nimic inainte..iar in spital era sa fac infarct cind am vazut cu ce hainute au venit sotul(antitalent la cumparaturi!!!) si soacra..asa ca acum nu mai risc(noroc ca sint citeva magazine pt copii la poarta spitalului asa ca am reusit sa cumpar ceva dragut..in cele din urma!!)!!
Am vazut pozicile de la intilnire:super-mamici in devenire!!!La cit mai multe...escapade de genul asta..acum cit mai este timp![]()
O saptamina frumoasa tuturor!!!
Gabi
.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
A.cicel thank you! Functzioneste!
![]()
Acu pun poze ca stiu si eu cum sa fac.
------------------------19+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Pai cum sa nu functioneze...
18+POZE
Sabana spune:
Amabella asa este. Sotul meu face mereu misto de mine si zice uite butonul si ma cearta daca il zgandar, zice ca, chinui copilul.
Cristina si eu astept vara sa ma bag in rochite. Sper sa imi mai vina atunci tricourile de vara. Am cateva care imi sunt foarte dragi. Si pana la urma daca nu mai intru in ale mele voi lua de la sotul meu. Te-ai mai gandit unde nasti?