Mamici de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor din Bucuresti....Am nevoie de ajutprul vostru. Iubi merge in seara asta in Bucuresti si sta 2 zole, asa ca are timp de umblat prin magazine....printre xamene. Spuneti-mi, va rog, unde sa il trimit sa imi ia ceva haine pt gravide. Ca aici nu gasesc nimic care sa-mi placa. Si ce am gasit depasea 1,5 milioane/perechea de pantaloni. Nici bluzite bragute nu sunt, de pantaloni nu mai vorbesc. Intr-un singur loc am vazut o salopeta de blogi....da' din aia de pe vrenuri si nu mi-a placut deloc. Eu nu port asa ceva. Sau cel putin sper sa nu ajung sa port asa ceva. Iubi cunoaste cat de cat Bucurestiul, ca a stat 6 ani acolo.
Va rog mult sa imi dati un raspuns azi.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

amabella nu m-am suparat.. eu am mare incredere in dr mea. daca nu era ea cine stie daca eu o mai aveam pe bebelina mea acum. sunt dr si dr. ea stiind ca sunt si traducator de meserie si i-am spus ca am mult de lucru mi-a atras atentia sa nu stau mult cu laptopul in brate. ceea ce intr-un fel e normal ptr ca intr-un fel sau altul l-ar putea deranja pe bebe. asta nu inseamna ca se ajunge la lucruri grave. ideea era de a nu se face excese. oricum si eu imi cer scuze, eram cam cu capsa pusa.

Mergi la inceput

A.cicel e reteaua de magazine Rococo, sunt amplasate unul pe Doroanti langa Flanco, unul pe Calea Victoriei in apropiere de BCR langa Guvern, unul la Sf. Gheorghe unde intoarce tramvaiul. Mai gaseste un magazin in Victoria la ultimul etaj, trebuie sa urce pe scari la ultimul etaj, nu ajunge liftul. Mai e unul in magazinul Titan. La Mothercare in Piata Dorobanti e cam scump, dar acum mai au inca reduceri si au pantaloni frumosi si de calitate pe la 1.300.000. Mi-am luat eu vineri. Au in Carrefour salopeta de gravida cu 700.000 si au mai adus ceva hainute. Mai e reteaua de magazine Eu si mami, unul vis-a-vis de spitalul Colentina si altul in Carrefour Militari. Cam atat stiu eu. Sper sa iti fie de folos.

Mergi la inceput

A mai gaseste in magazinul Eva in centru si in Cocor langa magazinul Unirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

sabana, ma bucur ca nu te-ai suparat. asa am avut impresia si chiar imi parea rau. e foarte bine ca ai incredere in dr tau. si eu am gasit in sfarsit pe cineva in care am incredere, dar mi-a fost destul de greu, din motivele pe care ti le-am spus. dar tot mi-au ramas sechele dupa cele patite. si cum m-ai cam speriat cu pericolul dat de laptop, m-am si pus pe cautat informatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Wow Sabana ce informata esti
Eu nu mi-am luat nimic de gravi pana acum, ma imbrac tot cu hainele mele....alea mi se par foarte largi, nu am gasit nimic sa imi vina...
Inca mai merg blugii mei cu talie f joasa sa vedem cata vreme mai intru in ei

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Dragele mele, tocmai am descoperit 2 herpesi imensi, unul pe buza de sus si unul pe cea de jos, nu stiam de ce ma ard buzele...arat ca Angelia Jolie, doamne ce buze "senzuale" am...

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele am si eu nevoie de ajutor. Am facut si eu poze la ce am cumparat pt baby ca sa vedeti si voi si stiu sa pun pozele, dar ce nu stiu este cum sa fac ca linkul sa apara cu un nume pus de mine si nu sub forma de http:// etc. Ca si acum am poze dar nu stiu cum sa fac ca linkul sa aiba nume, de ex poze sau altceva...
25miky astept si eu sa vad pozele tale de la babyshower. Si eu ca si tine urasc surprizele, adik imi plac, dar sa stiu si eu, daca pricepeti ce vreau sa zic. Sunt tare curioasa cum ai zis si tu si tre sa stiu eu tot.
Cristina_Ioana daca sotzul tau vine pe aici, te ajut cu cea mai mare placere , sa imi zici in ce zona sta el si eu iti dau un mail unde sunt magazinele mai faine ca sa nu stea sa caute toata Londra dupa magazine, ca iti ia secole.
Eu nu mai pot de emotii pt maine, nu cred ca dorm klumea la noapte, nu ca de obicei as dormi ca oricum ma frasui si tot amortesc si ma cam dor coastele, dar de emotii nu cred ca voi avea stare.
Si inca o intrebare eu de ieri am asa o senzatie, parca ma gadila asa pe esofag si din cand in cand de la gadilitul asta imi vine sa tusesc. Nu sunt racita sau orice altceva. Stiti depre ce ii vorba aveti vreo idee? Sa nu radeti de mine dar nu stiu cum sa explic altfel senzatia asta.

------------------------
19+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Dragele mele, tocmai am descoperit 2 herpesi imensi, unul pe buza de sus si unul pe cea de jos, nu stiam de ce ma ard buzele...arat ca Angelia Jolie, doamne ce buze "senzuale" am...

Cristina 24+

Da fuga la farmacie si cumpara Aciclovir. Eu cu asta m-am dat inainte de nunta. Are efect garantat.

18+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Fetele am si eu nevoie de ajutor. Am facut si eu poze la ce am cumparat pt baby ca sa vedeti si voi si stiu sa pun pozele, dar ce nu stiu este cum sa fac ca linkul sa apara cu un nume pus de mine si nu sub forma de http:// etc. Ca si acum am poze dar nu stiu cum sa fac ca linkul sa aiba nume, de ex poze sau altceva...

Da reply la mesajul meu si copiaza linkul la tine la semnatuta. Trebuie sa copiezi de la [url...... pana la capat, ....url]
Poze

Mergi la inceput