Mamici de iulie - august 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Pumpkin, stiu ca ai dat de o mie de ori adresa de mail, dar imi pun cenusa in cap, ca sunt cascata...
Ti-as trimite niste poze si cu burtzoiu'meu, sa il pui acolo la catastif...

Cristina_Ioana, freza e meritul stilistei mele, daca vrei iti dau datele ei de contact.
Uite aici adresa de mail : november_pumpkin@yahoo.com . Astept pozele pentru album.

Miky 25+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina si amabella sa o luam sistematic. Am inteles ca acele unde dauneaza lui bebe si nu e bine sa stai mai mult de jumatate de ora cu el in brate. Cel putin dr mea mi-a atras atentia in mod special. Eu pe vremea cand eram consemnata la pat si avema mult de tradus, mi-a spus clar sa nu stau mai mult de juma de ora cu el in brate. Si Cristina nu eram cu nasul in martipane. Am epuizat rezerva de martipane, acum am de ciocolati Milka. Sunt la birou si abia acum am avut timp sa va citesc.
A.cicel iti este mai bine?
Cristina bafta la santier. eu daca sunt mai mult la birou nu prea am treaba cu santrierul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Dandana, imi pare extrem de rau sa aflu ca o fata de pe forum a patit-o cu Genetic lab! Nu stiu daca ai citit sau daca iti mai amintesti ce am postat eu printre primele mele mesaje despre ei. Ziceam ca stiu de la un medic care a mai trimis pe acolo lichid amniotic, ca de la o vreme incoace dau rateuri, in sensul ca zic ca analiza e neclara, ca sunt niste probleme si nu pot sa iti spuna exact ce e. Zic Genetic lab pt ca ai zis ca ai facut amnio la Giulesti si, din cate stiu eu, ei acolo trimit, ca e cinica dr. Albu. Eu zic sa nu te sperii (desi stiu ca in locul tau as fi innebunita de ingrijorare si te inteleg perfect), numai sa te gandesti ca nu esti un caz izolat si ca de fiecare data s-a dovedit ca respectivii bebei nu aveau nimic. Eu am zis atunci si de rezulatele lor proaste la TT, dar am vazut ca fetelor le-a iesit in general bine si ma gandeam ca probabil credeti ca sunt eu paranoica sau frustrata pt ca mi-a iesit mie prost. Iti zic ce mi-a zis si mie acel doctor: ei fac asta ca sa te duci sa iti mai ia o data lichid, sa iti mai faca o analiza si sa iti mai ia niste bani. Nu fac asa cu toate pacientele, ca ar fi batator la ochi, dar tu ai fost una dintre nefericitele "castigatoare" ale loteriei lor. Dupa cum probabil toate v-ati dat deja seama, eu ii detest!
Am citit pe net de o fata care si-a facut acolo cariotipul fetal si i-au iesit niste anomalii care erau incompatibile cu viata! Adica bebe nu ar fi putut sa supravietuiasca nici intrauterin cu asa ceva. Si si-a repetat fata analiza in alta parte si a iesit ca bietul copil nu avea nimic. Ceea ce s-a si confirmat la nastere. Asa ca... eu nu stiu ce sa mai zic despre asta. Ma enervez numai cand aud de ei!

Apropo de anii de casnicie: eu si sotulmeu tocmai am facut 3 pe 8 martie, iar in noiembrie facem 9 de relatie!

Cristina_Ioana, dar vad ca pana la urma ai cedat tentatiei si ai luat deja o multime de lucrusoare pt bebic! Parca ziceai intr-un mesaj anterior ca astepti luna a 7-a... Poate ca daca as fi ajuns la Babyexpo, asa as fi patit si eu. Intr-un fel imi pare rau, ca nu cred ca o sa mai gasesc vreodata toate astea la un loc si cu atatea variante, pana o sa nasc!

Fetelor, vad ca toate vreti sa faceti botezul in septembrie. Si noi la fel. Noroc ca in Buc sunt multe restaurante, sa ne incapa pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Fetelor aveti grija cate dulciuri bagati,sa nu va para rau mai incolo

Va pup pe toate si ne auzim maine,o sa plec la doctor,sa-mi tineti pumnii sa fie totul k....cred ca sunt eu mai paranoica....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 26 saptamani

Mergi la inceput

Sabana, ce unde??? Laptop-ul emite unde??? Ce fel de unde? Catre ce? Ca nu comunica cu nimic, ca tel mobil (scuzati cacofonia). Hai ca pe asta nu am mai auzit-o! E sigura doctora asta a ta? Si in ce fel ii dauneaza lui bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Motzata ,parca tu ma intrebai de unde sunt in USA? locuiesc in Texas-Abeline .Cat de departe e de tine? despre carnetul de conducere ...am picat de 2 ori ,frica ,emotii ,trebuie sa mai incerc dar mie frica,stiu ca trebuie ,toata lumea ma impinge ,dar le-am spus ca o sa il dau cand o sa ma simnt in stare ,de condus conduc ,am permit-l-am luat cu 100%,asta e ,nu stiu cand o sa il dau. Anassia- te pup ,nu e ziua mea ,dar imi prind bine urarile ,sunt pe 22 mai 1980-A.cicel-pot sa fiu trecuta pe listuta? maine am petrecerea de babyshower ,se anunta multe fete ,nu le cunosc ,dar cine se ocupa are o lista plina ,snt asa curioasa ce o sa primeasca bebe -am o presimtire ca va fii un scaunel de masina pt bebe ,caci o prietena a tipat sa nu cumpar sa astept petrecerea ,o sa fac poze si o sa va spun maine cum a fost ,am emotii-e o surpriza ,si urasc surprizele ,imi place sa stiui tot ,curioasa din fire,va pup dulce pe toate.+24

miky

Mergi la inceput

M-am interesat de laptop. Sotul meu lucreaza in domeniul calculatoarelor, asa ca se pricepe. Mi-a zis ca emite niste unde la fel ca orice dispozitiv electronic, pentru ca trece curent prin el. Deci si televizorul, si calculatorul obisnuit emit unde. Cu cat procesorul e mai performant si deci are o viteza mai mare, cu atat undele sunt mai puternice. In orice caz, ele sunt oricum foarte slabe ca sa afecteze pe bebe. A zis ca a citit ca sunt, ca raport fata de undele emise de telefonul mobil, cam 1/1000 sau 1/10000 din puterea acelora, nu mai stia exact cate zerouri erau. Alea cu conexiune wireless sunt ceva mai puternice, dar tot slabe raman.
A mai zis ca e adevarat ca daca il tii pe masa afecteaza mai putin decat tinut in contact direct cu burta, deoarece transmisiile scad ca intensitate daca trec prin aer si isi schimba mediul, dar de regula il tinem pe genunchi, nu pe burtica, nu? Cred ca e acelasi principiu ca si la telefonul mobil pentru care ne luam casti, ca sa nu il mai tinem in contact direct cu capul.
Cam asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Da Amabella ceva in genula sta stiam si eu. Si sotul meu lucreaza tot in domeniul calculatoarelor. Eu am un laptop cu conexiune wireless. Dr mi-a spus sa nu fac excese si oricum nu s-a referit la anomalii. Nu prea mi-a placut exprimarea cu dr asta a ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana iubita, m-am linistit ca ai aparut la apel...timp in care eu am dormit ca valiza aproape 2 ore...
Marturisesc ca am "degustat" si eu niste bucatzele de cioco cu martzipan azi, ca nu se mai putea...
Intr-adevar ai noroc cu statul pe la birou, ca e altceva sa vii seara acasa si nu sa stai in praful ala...dar ma bucur oricum ca s-a facut frumu afara, asa mai ies si eu...
Tu esti aproape gata cu casa? Sa-mi trimiti si mie poze pe mail cand e gata, sa arunc un oki

Amabella, initial ziceam ca nu luam lucruri, dar am gasit multe la Baby-expo si dupa discutia cu Sabana cu niste zile in urma, am dat iama la Carrefour, deci am cedat, ca sa zic asa...pana la urma, daca e sa se intample ceva, se intampla oricum, daca nu -nu...incerc sa nu mai fiu asa cu drobu'de sare

Pumpkin, ti-am trimis poze acush Saru'mana de oferta cu stilista, dar il am pe sotul meu care e stilist, de-asta am si observat ca a fost o mana buna acolo, ca suntem in domeniu

Cristina 24+

Mergi la inceput

sabana, imi cer scuze daca exprimarea ti s-a parut in neregula. nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni. problema mea e ca sunt foarte sceptica atunci cand o persoana de o anumita specializare sau profesie (oricare ar fi ea) da verdicte atat de "clare" (tu ai zis ca ti-a spus clar si ti-a atras atentia in mod special) in legatura cu domenii total diferite de ale lor, cu care, de multe ori, nu au nici o legatura si creeaza panica. iar doctorii au extrem de mult aceasta tendinta, sa se dea atoatestiutori. stiu atat din proprie experienta, cat si de la mama mea, care e medic, asa ca am cunoscut multi medici. pur si simplu cred ca mie nu mi-ar fi placut sa imi spuna un medic cu atata siguranta ce face un calculator, asa cum cred ca nici lui nu i-ar fi placut ca sotul meu sa ii spuna ce face un instrument medical sau un medicament. si cum, dupa cum ti-am spus, am avut experiente nefericite exact din aceasta cauza a plenipotentei unor medici, sunt sceptica atunci cand aud chestii din astea atat de sigure. si atunci ma interesez mai mult. ce e din domeniul lor, iau de bun, daca am incredere in medic, dar daca intra in alte domenii, ma interesez si in alte parti.

imi cer inca o data scuze daca te-am ofensat chiar si putin. imi pare sincer rau. nu asta a fost intentia. a ma indoi e un defect al meu pe care mi l-a dat experienta cu medicii.

Mergi la inceput