Mamici de iulie - august 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Sabana sa stii ca si eu am mare noroc cu sotul, care este maniac cu hainele, are lucruri ff misto si nu sunt mari, acum imi vin bine multe mulate pe burta
el nu e foarte inalt, apropiat asa ca si statura de mine...
Daca pune Pumpkin cea cu freza mistoaca
pozele in album, o sa ne vezi 
Amabella si Sabana, si la mine functioneaza butonelu'si recunosc ca il folosesc ori de cate ori pot, daca tace bebe niste ore si mi se face dor de el, apas si vine... 
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Sabana, cu nasterea, va fi Polizu cu Lemnete sau Elias cu dr.T
Eu negociez acum pentru cezariana programata, cu epidurala, sa vedem care dintre ei ma va "rezolva" ![]()
Normal ca nu este singurul criteriu, dar inca mai am aproape 3 luni sa vedem care imi intra la suflet mai tare...![]()
Cristina 24+
Muuh spune:
Pe mine ma mai incap doar tricourile arat super sexi in ele. Pantaloni am inceput sa port de la sot
are doua perechi din tinerete primiti pe care nu i-a luat niciodata si ii scurtez pentru mine. Fetelor mi-ati facut pofta cu lucrurile de bebe ia sa ma mobilizez si eu sa ma apuc de cumparat. Dar eu tot zic ca mai e timp. Si cu marea mama ce pofta mi-ati facut de abia astept sa vina caldura putin si gata fugim. Sper sa fie caaaallld de 1 Mai sa fac baie si plaje. Chiar ma uitam azi ce alba sunt la piele.
Cristina_ioana bafta cu santierul, mare curajoasa esti ca te apuci acum. Iti tin pumnii. Si Sabanei sa termine cat mai repede.
Mitza
21
25miky spune:
cum ai reusit sa iti faci album de poze?am incercat si nu se poate ,imi da eroare-imi spune ca nu sunt IPJ ,dar sunt
,ah am uitat sa te intreb daca ai fost la Restaurantul Romanesc in Londra?m-a dus sotul acum 2 ani de ziua mea ,a fost ...bine ,am mers cam mult caci nu ne-au dat informatii corecte -dar am mancat sarmalute.Te rog spune-mi cu albumul![]()
quote:
Originally posted by mada_mxm
Fetele am si eu nevoie de ajutor. Am facut si eu poze la ce am cumparat pt baby ca sa vedeti si voi si stiu sa pun pozele, dar ce nu stiu este cum sa fac ca linkul sa apara cu un nume pus de mine si nu sub forma de http:// etc. Ca si acum am poze dar nu stiu cum sa fac ca linkul sa aiba nume, de ex poze sau altceva...
25miky astept si eu sa vad pozele tale de la babyshower. Si eu ca si tine urasc surprizele, adik imi plac, dar sa stiu si eu, daca pricepeti ce vreau sa zic.Sunt tare curioasa cum ai zis si tu si tre sa stiu eu tot.
Cristina_Ioana daca sotzul tau vine pe aici, te ajut cu cea mai mare placere, sa imi zici in ce zona sta el si eu iti dau un mail unde sunt magazinele mai faine ca sa nu stea sa caute toata Londra dupa magazine, ca iti ia secole.
Eu nu mai pot de emotii pt maine, nu cred ca dorm klumea la noapte, nu ca de obicei as dormi ca oricum ma frasui si tot amortesc si ma cam dor coastele, dar de emotii nu cred ca voi avea stare.
Si inca o intrebare eu de ieri am asa o senzatie, parca ma gadila asa pe esofag si din cand in cand de la gadilitul asta imi vine sa tusesc. Nu sunt racita sau orice altceva. Stiti depre ce ii vorba aveti vreo idee? Sa nu radeti de mine dar nu stiu cum sa explic altfel senzatia asta.
------------------------19+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
miky
Sabana spune:
Da am vazut ca sotul tau nu este asa de inalt. Are si parul lung ca sotul meu. Semanam in multe chestii noi doua. Si noi implinim in septembrie 4 ani de la casatorie si vrem sa facem atunci si botezul bebelinei. Si in iunie implinim 7 ani de existenta cum spun eu. Pe bebelinul tau il va chema parca Alexandru pe bebelina mea Alexandra. Ce mai parca vad ca ne mai si incuscrim
.
Muhh multumesc pentru incurajari. Mai e cale lunga. Abia suntem la inceputuri. Saracul sotul meu munceste de zor. De maine cred ca incepe spargerea, incepem sa dam gauri pentru ferestre. Deja imi este groaza. Ce bine ca mai merg inca la servici. As innebuni sa stau toata ziua in santier. Eu vin doar seara in inspectie. ![]()
Eu ma duc sa fierb niste crenvusti si mi s-a nazarit de bere. Voiam mici, dar mi-e lene sa ii mai fac la ora asta.
Fug la telenovela mea inteligenta.
leistra spune:
Dragi viitoare mamici, si mie mi-a fost teama sa cumpar la inceput lucruri pentru copil (auzisem si eu de superstitiile din tara) si inca mai am putina reticenta, dar cumnatele mele ma considera acum o lenesa ca nu mi-am asigurat inca cele necesare, ca sa nu spun iresponsabila, de aceea trebuie sa ma mobilizez.Am auzit si eu ca in Romania sunt unele lucruri mai scumpe ca aici, ceea ce e greu de inteles, noi am cumparat mobila si am primit gratis boxa, iar la carucior si londou am primit scaunul pt masina gratis.
Am uitat sa va spun ca am acum 24 de saptamani, iar aici se gandesc adesea ca un copil se poate naste la sapte luni si de aceea trebuie sa ai din timp cele necesare.
va pup
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
Cristina_Ioana spune:
Sabana, mai stai bre nitzel ca mai sunt 8 minute pana la telenovela inteligenta ![]()
Mda, cre'ca facem ce facem si ne incuscrim 
Pe bb il va chema Luca Alexandru 
Al meu sotz are multe toane cu parul, ba i se pune si se tunde ff scurt, acum i-a venit sa il lase mai lungutz nitel, asa mai jos de ureche putin ![]()
Chiar faceam misto de el ca o sa ne cumparam bentitze impreuna ![]()
Auliu ce pofta imi facusi cu cremvurstii aia
desi simt eu ca va fi o seara de KFC dupa cum tzopaie bebelinu'la gandu'asta...
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Leistra, mda si eu m-am gandit la asta, ca teoretic dupa 7 luni se poate intampla oricand si ar fi frustrant sa nu fiu pregatita, sa nu am nimic...plus ca toate prietenele mamici mi-au zis ca in jur de 6 luni e cel mai misto sa le iei, ca avem energie sa cautam si ne simtim bine sa cutreieram sa alegem...cred ca dupa 7 luni e mai greu....
Muuh, cred ca nu e curaj, uneori ma gandesc ca suntem inconstienti sa ne apucam de marele santier, dar noi suntem oricum 2 nebuni si am io incredere ca Doamne-Doamne ne va ajuta sa terminam cu bine...sa ne fie drag pe urma sa stam acasa, ca vom petrece ceva timp pe aici dupa ce se va naste bb, nu mai tine asa cu hoinareala prin lume ![]()
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, fara a fi pesimista, negativista sau nebuna, voi ce stiti de nasterea prematura?
Avem sectii ok de prematuri in Romania pe undeva? (in afara de Euroclinic)
Dupa 7 luni bb e ok daca se naste oricand? Io stiam ca e nasol sa se nasca la 8 luni, ca nu sunt plamanii pregatiti, ca mai bine se naste la 7...
Nu aruncati cu rosii, discutam si noi sa stim ce si cum....![]()
Cristina 24+
Babee spune:
Sabana uite cum beau eu berica din cand in cand.Aici exista o bere ce se numeste Radler(amestec jumatate jumatate din bere normala si Sprite sau Fanta.Mie imi place si nici nu are asa mult alcool-poti incerca daca vrei.
Cristina-Ioana te astept cu placere, si la shopping daca e cazul.
Sa stiti ca am observat ca sunt mult mai scumpe carucioarele in Romania decat pe aici, si in general lucrurile pentru copii.Apropo de cezariana ta la cerere hai sa va amuz cum am nascut eu
.Acum doi ani s-au distrat fetele pe aici
.
Mi s-a spus din timp ca Phillip e maricel, capusorul la fel si m-am decis eu pe la 22 de saptamani sa cer cezariana.In mod normal am medic ginecolog, merg lunar la control, dar acesta nu are nici o legatura cu spitalul.La spital am alt dosar, alte controale etc.Bun si pe la 34 de saptamani il rog pe ginecolog sa-mi dea recomandare sa fac cezariana.Om mai socat ca ala nu am vazut in viata mea.El m-a sfatuit sa incerc natural, daca e cazul se va recurge la cezariana.Invoc bazin nu prea lat, copil mare nimic.La 35 de saptamani merg la spital la control, rog insistent medicul sa imi faca cezariana cand este cazul.Cer hartie la mana sa fiu sigura si asteptam data de 10 februarie
.Imi facusem hartie cu au mai ramas atatea zile, taiam, bifam, numaram
si asa se face joi .Ziua in care am cumparat pampersi-ultimul detaliu- si ma trezesc ca ii zic sotului:gata poate veni bebe ca avem si pampersi
.Am avut o durere puternica dar n-am dat importanta, am zis ca e normal.Mergem la nani pe la 12, pe la 3.23(eu ma uit mereu la ceas) ma trezesc pentru anumite nevoi
.Ma intorc in pat au.Dau sa ridic picioarele poc
.Aprind lumina opa dopul
.Ma duc iarasi la baie ma taie alte cele.Ma intorc, trezesc sotul si hai ca nastem.Asta socat cum ca marti nastem
(marti fiind 10, atunci era deja 6 februarie).La 3:50 eram la spital, eu au au doare rau cer cezariana.Apare medicul de garda, control(dilatie 4 deja) si nu si nu ca ea nu face cezariana,ca toate femeile cand dau de durere asta vor.Am zis ca mor si atat de socati am fost ca am uitat sa aratam hartia.A avut inspiratia sa-mi ofere ![]()
o epidurala, am acceptat bucuroasa si socata totodata.Ei..si asa se intampla ca la 6:26 a venit pe lume Phillip, dupa un travaliu de nici mai mult nici mai putin 3 ore si 3 minute
, si doamna cu pricina mi-a aparut la cateva ore alba galbena transparenta sa isi ceara scuze ca de-abia atunci verificase cezarianele programate pt saptamana urmatoare si ca avusesem dreptate.
Asa ca..eu cu cezariana la cerere am nascut natural dar nu imi pare rau.Bebe a fost bine si asta m-a linistit.Si fu marisor(3.990 grame si 52 cm)
Deci..la case mai mari se poarta si de-astea
-----------------------------
Gabriela, burtica si Phillip(6.02.2004)

Sunt tare curioasa cum ai zis si tu si tre sa stiu eu tot.
, sa imi zici in ce zona sta el si eu iti dau un mail unde sunt magazinele mai faine ca sa nu stea sa caute toata Londra dupa magazine, ca iti ia secole.