Bebelusi de iulie-august 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Pupam Diana si puiul ei iubi.

Nu suntem in parc
Sunt la serviciu si taare as vrea sa ies sa ma plimb, ca iar am o zi plina plinuta !!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Uitasem complet de canuta pentru BB-lusi!!

Ma duc azi sa ii iau gazei mele....

Sa nu ma certati dar i-am luat premergator. V-am mai intrebat si pe voi da' n-ati zis nimika nimikuta de experientele voastra (daca aveti sau nu), ca nu mai stiu ce sa ii fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ella, sper sa nu fie nimic grav. citi ani are Iulia? 6? ca daca ii ies maselutele poate creste temp cu un grad, nu la toti copiii, dar se poate. du-te s-o vada cineva, ca sa nu fie ceva infectios, sa o izolezi la timp de Pau-pau.

Diana, multumesc. sanatate si voua. tu unde ai facut pediatrie? sau nu ai facut inca?

M

Mergi la inceput

ANIS, ce face Ingrid ? SUnteti OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mamini, incep pediatria dupa Pasti pana la vara, e ultimul stagiu din acest an universitar. Fac la Marie Curie (Budimex), desi mi-as fi dorit la Gr. Alexandrescu, dar asa a fost linia noastra...acum sper sa fie bine. Oricum eu am invatat deja cursurile lor, din timpul sarcinii , iar cartile pe care le am deja sunt tocite , ma duc la stagiu sa aprofundez .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela
In afara de asta, isi muta cabinetul in Policlinica Globului, undeva pe la Baba Novac...la capatul Bucurestiului fata de noi, asa ca ma bate gandul sa o schimb.
Deci, dilema: trebuie sa gasesc medic bun, de preferinta pediatru, care sa aiba cabinet mai aproape de noi (stam in Crangasi). [/purple]

Asta e pe langa mama, adek la o statie, si chiar ca e la capatul pamantului fata de tine. Eu am un dr pediatru fff bun, care are cabinet in Aviatie, cartier, e cat de cat mai aproape. Daca vrei si crezi ca e bine, iti dau PM cu nr lui

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Brianamica si Albinutzza, stiam ca voi sunteti la serviciu...din pacate . Nu am vrut sa va mai reamintesc si eu .

Brianamica, eu nu o sa folosesc premergator, probabil stii si tu ca nu e indicat, poate da probleme destul de mari. Daca totusi vrei sa-l folosesti, pune puiul doar cand sta f bine in picioare si nu mai mult de 15 min.

Albinutzza, da-mi un PM, eventual si cu adresa cabinetului. O sa-l sun si sa vad ce impresie imi face asa, la o prima "auzire" . Mersi mult!

Gata, fugim si noi afara, ca s-a trezit mandra!

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Diana, stiu ca nu e indicat ! Pe Ela insa am pus-o la 6 luni in premergator si e OK. Mai am niste mamici care au pus puii in premergator. Nu stiu cum sa fac sa fie mai bine !!!!

Era mai simplu acum 7 ani ca nu stiam foarte multe despre asta. Si nu am avut nici un fel de teama ! Insa acum...... imi crapa capul....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Mamini, incep pediatria dupa Pasti pana la vara, e ultimul stagiu din acest an universitar. Fac la Marie Curie (Budimex), desi mi-as fi dorit la Gr. Alexandrescu, dar asa a fost linia noastra...acum sper sa fie bine. Oricum eu am invatat deja cursurile lor, din timpul sarcinii , iar cartile pe care le am deja sunt tocite , ma duc la stagiu sa aprofundez .

eu am inteles ca e mai bun Budimexul. eu am facut in Gr Alex. noi aveam echipa bunicica, dar cei de la generala erau frustrati tare, fiindca aveau nevoie mai mare ca noi si era cam varza stagiul...fostul meu iubit-generalist a facut in Budimex si zicea ca a fost ok, dar asta de mult...important e ce inveti tu, cam cu aia ramii, asa ca bravo tie .

M

Mergi la inceput

Ema, ce face Oana? cind plecati acasa?

de Katink chiar nu stie nimeni nimic?

Irinuca e probabil ocupata tare , pupici daca intri sa ne citesti...

Lulu, esti mai bine?

Lory, nici un semn de viata? ce face Rares?

Anis? cum e Ingrid?

M

Mergi la inceput