Bebelusi de iulie-august 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Multumesc Diana!
cert e ca Iulia cand face febra e ceva@...si eu cred ca e totusi de la pisu!

Mamini, acum asteptam sa iesim! am vb cu un dr. in Policlinica... i-a scazut la 37.2 ce masele ies acum? are 4 ani si 7 luni...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Chiar, pe Katink am mai vazut-o pe YM dar eram la serv si nu rea puteam vb. De Laura cu Rares si Bianca nu mai stim nemek
Chiar azi am auzit la TV ca parintii care au gemeni i-au indemnizatie doar pt un pui mi s epare strigator la cer

Diana, ti-am trimis PM. Sper sa-ti placa. Eu sunt fff multumita de el

Anis, cum sunteti? Sau sunteti afara???

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Albinuzza: cu a mea surioara am mai vorbit eu la telefon, asa ca va pot da ceva noutati.
Shtrumphii sunt foarte bine la bunici, Bianca a invatat sa aplaude si e foarte incantata de chestia asta, Rares a luat o tranta de pe pat, fara consecinte majore, au fost vizitati de tati in week-end, care a fost de parere ca au crescut foarte mult in 2 saptamani de cand nu-i mai vazuse el.
Laura era suparata ca nu reuseste sa mai intre pe net. A avut o tentativa saptamana trecuta de la tata de la scoala, dar nici macar sa intre in yahoo nu a reusit, asa "bine" merge . Si eu sunt ofticata din cauza asta ca nu am mai vazut poze noi cu ei de mai bine de 2 saptamani si am fost anuntata ca au cateva spectaculoase (cu o "oama" de zapada, la gradinita).
Oricum, Laura va transmite salutari la toate, pupa bbii bolnaviori si transmite multa putere mamicilor acestora.
Imediat ce aflu ceva nou, va spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele

Nu suntem afara din pacate.Ingrid e inca in carantina, desi mai nu mai are bubite...se mai vad cateva asa ici colo pe gat si picior..in rest nimik, dar am zis sa mai stea si azi in casa..o sa o scot maine...ca se fac aproape 3 sapt. de cand n-a mai iesit.
In rest papa bine, nu e mofturoasa, mananca chiar orice..e pusa pe recuperat..da si eu ii dau toata ziua mancare sisa suga si nu refuza...asa ca sper sa o pun pe picioare fara vitamine si alte ecle.
Am inceput sa-i dau si fier de azi, cate 4 pic ii dau pe zi,pana ajung la doza data de dr.

Ma tot gandesc sa ii i-au olita, dar nu stiu acre e mai buna.Voi ce ati cumparat??
Sunt cu nasul de 2 z in dulapul ei de hainutze,ii aranjez garderoba de primavara si vara...mor de placere, asa imi e de drag...

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Referitor la indemnizatie: stiu cu siguranta ca se ia numai pentru un copil. Ca sa citez din "clasici": traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

DIANA pisi nu ma uita cu analiza aia. Poate ridicam ceata asta din creierul meu.

Oricum te roooggg sa nu iti mai faci nici un fel de probleme.

Si sper sa nu te superi ca te-am abordat asa DIRECT !

pUPICI

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

ANIS, ne bucuram ca sunteti bine si facem galerie sa iesiti cat mai repede cu nasucul la aer.

Hmm... cu garderoba de primavara-vara mi-ati dat o idee !!

Merg sa ii iau gazei hainute in week-end. Puteti sa imi faceti ceva recomandari de magazine ? In afara de cele clasice de prin cartierele noastre dragute.......

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

La Multe Luni! sarbatoritei de azi, sa fie sanatoasa, mancacioasa, cuminte si sa aduca numai bucurii parintilor!
Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mersi de intrebare:Ella&mamini.am sunat la spital si cica analiza e ok,nu a iesit infectie sau de nat virala.dar Oana tot asa face kk si tot ma ingrijorez.tanti aia zice:give her a few days to settle down.mor sa mai astept atat.papa mai binisor deja si sa zicem ca aseara nu a fost chiar asa rau.alataseara m-a trezit la 20 min de la ora 11.30noaptea pana dim.am stat cu ea pe burta mea si am leganat-o sa se linisteasca pana dimineata.
am citit ca voi mergeti next week acasa,eu cu fata merg cam pe 20 apr,depind de tataia ala.care acum isi ia viza si apoi ne luam bilete.
si noi ne-am facut garderoba de primavara-vara si chiar toamna-iarna.eu nu,fetei.ati vazut ceva din palariute in poze deja.
mamini-pai tu incet,dar sigur slabesti.aveai sub 69 deja acum ceva vreme.ce te mai plangi ca ai luat haine de grasun,deja esti mai bine si o sa mai dai.eu sunt un mare porcsi vaz ca dai mai des p-aci.brava.
subscriu la ce ai zis in leg cu Yasmari:pune mana/condeiul la lucru ca ai talent

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Tia, deci nu era tot filmul... ca l-am vazut, si cand era mai palpitant, s-a oprit...

Pupici,
Cati si Alexia(24.07.2005)

www.dropshots.com/day.php?userid=81250&cdate=20060215" target="_blank"> filmuletze...
sunt mare...

Mergi la inceput