Bebelusi de iulie-august 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
blackpanterro spune:
Delia si mie cand mi-a venit CM m-a tinut 5 zile si a fost abundent, cred ca din cauza ca a fost prima data.
Aldebaran, asa face si Aidan cu cana, mai o roade mai soarbe, mai da cu ea de masa, asa fac pana isi dau ei seama care e treaba.
Si la noi e tare frumos afara, am stat ieri 2 ore la plimbare si o sa mergem si azi.Doamne ce bine e acum ca e mai cald, m-am saturat de zapada.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
brianamica spune:
Corina, DAAAAA!!!! facem un club al mofturosilor inainte sa cedam noi mamicile !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos
mamini spune:
Dede, sa ai fun la cumparaturi! eu am bagat o comanda pe net la h&m si mi-au venit toalele sapt trecuta(numai chestii de sport mi-am luat, sa imi misc fundul asta mare!), plus niste cercei si un lip-gloss si mi-a ridicat moralul simtitor. saptamina viitoare am si eu niste cursuri joi, vineri si simbata( simbata cred ca le sar fiindca duminica dimineata zburam spre Ro) si abia astept...ar fi trebuit sa ma duc la un seminar despre stem-cells in mai, dar cum nu ma vad mobilizindu-ma pt doctorat anul asta, cred ca il sar, mai ales ca ar fi trebuit sa platesc din buzunar cam 180 de euro... mai bine fac altceva cu ei.
Yasmari, ai zis ca esti moldoveanca, dar nu ne-ai spus daca ai rude la Humulesti, am citit povestea cu mielul si-mi venea in cap numai mami "zvirrrrrrrrrrrrrr" cu lingura pe git, ca pupaza ceea, stiti dvs care...ai talent, poate ar trebui sa iei pana (ta) si caietelu`si sa bagi, ca poate te studiaza stranepotii nostri pt BAC.
si apropos de carti, tineti minte cind va spuneam ca printre multele zapaceli din cap am una cu carti de debut si versuri scrise de Neica Nimeni? si ce ma bucur si topai cind mai am surprize placute( desi de cind am descoperit optzecistii-respectiv Simona Popescu, Cartarescu, Badiu, Musina n-am prea mai avut)? ei bine, am cumparat in iarna un roman de debut al unei oarecare Cecilia Stefanescu, "Legaturi bolnavicioase" si mi-a placut... ca sa vaz ca s-a facut scenariu si apoi film dupa aceasta carte, film prezentat la Berlin cu oarece succes si daca nu ma insel, sapt trecuta l-au prezentat la Bucuresti! si m-am gindit sa va spun si voua, ca iubitori de film sunt mai multi, poate una din voi a vazut filmul si imi spune si mie cum le-a iesit...abia astept sa il vad si eu.
M
Ella2000 spune:
Dede, eu am avut tot la 2 luni dupa ce am nascut... prima data fff abundent, a doua oara abundent si a treia oara fff abundent... acu m-am reglat! Sa iti dea Dumnezeu putere in continuare sa le rezolvi pe toate!
"Eu mi-am bagat foarfeca in cap si m-am tuns putin, am o freza tare moderna, asimetrica de-a dreptul." e OK daca-ti place ! pune poza!
Mamini, din suflet va doresc sanatate si tot binele din lume! ma duc sa- mi fac si eu dintele ca nu ma mai suport!
Corina, Paula bea din cana mica, normala si bea bine si cu pofta! ii place apa.
Simona,
Emmaaimee???
Ella si printesele
Dianami spune:
La multe luni, Anais Alexia! (nadine2004)
Sa cresti mare si sanatoasa!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Dede, mie mi-a venit la doua luni dupa nastere, de doua ori, fara dureri, flux normal, vreo 3-4 zile. Apoi a lipsit 2 luni si am dat in metroragie disfunctionala, zilele aste voi merge la control...
Spor la invatat si mult succes la examene! Sa pui poze cu noua frizura !
Mamini, eu nu eram printre voi cand ai trecut prin asa teroare. Mi-e groaza sa ma gandesc la ce ati trait ...Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa nu mai aveti parte niciodata de asa ceva, iar Veverita mica sa va umple viata de bucurie in continuare! Energie sa aveti sa-i faceti fatza !
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
Dianami spune:
Noi ieri am fost la controlul de 8 luni si mai rau m-am enervat pe dr. de familie...ne-a expediat in 5 minute, am fost degeaba la ea...Era o coada imensa la usa si se grabea f tare, doar s-a uitat un pic pe barbita Iuliei, unde mi se parea mie ca are niste leziuni de dermatita atopica, pe care mi-a confirmat-o...Nu tu cantarit, masurat, consultat,nimic...
In afara de asta, isi muta cabinetul in Policlinica Globului, undeva pe la Baba Novac...la capatul Bucurestiului fata de noi, asa ca ma bate gandul sa o schimb.
Deci, dilema: trebuie sa gasesc medic bun, de preferinta pediatru, care sa aiba cabinet mai aproape de noi (stam in Crangasi).
Dianami spune:
Totusi, azi am reusit sa o cantaresc undeva, nu a luat decat 200 g luna asta, oricum eu sunt multumita, ea papa f. bine si e grasuna. Deci, la 8 luni avem 8500 g si 70 cm.
Pe 15 martie, cand a facut 8 luni, s-a ridicat prima oara in picioare, s-a agatat de mine si s-a proptit motz, incantata de reusita . Dupa cum vedeti, fata mea are ceva cu ziua de 15 , in care ea mai implineste o luna (primul dintisor, a stat in fundic, a zis tata, acum a stat in picioare...)
De atunci exerseaza zilnic, se mai ridica si apucandu-se de gratiile patutului, daca o apuc de manute cand e culcata nu mai facem escala in fundic, ci direct in picioare si topaie de placere. Sta bine, max 5-6 min, ca oboseste.
In rest e f. vesela, vioaie, f. mancacioasa, are niste manifestari de tandrete care ma topesc efectiv .
Ella2000 spune:
Diana, Dede, help!!! Iulia mi-a facut febra 38.3 si nu o doare nik decat cucuiul! nu are rosu in gat, nu ii curge nasul, nu tuseste... trebuie sa-i duc urina - ma gandesc- si sa-i vada plamanii! cum vine tati cu masina cum tzashnim!
azi clachez... una ii maraita, alta plange... cand sa-i caut Iuliei medicamente urla Paula... nu o mai pot lasa nicaieri... se agita si mi-e frica sa nu cada... patutul e tare aiurea... si tarcul se lasa asteptata ca tati are ghiulea in loc de capatana! telefoanele suna ca in gara! dar trebuie sa-mi revin!
Ella2000
Dianami spune:
Corina, Iulia a invatat sa bea din canita cu supapa pe la 6 luni si jumatate, vreo 3 zile a ros la ea, nestiind ce trebuie sa faca. Ii dadusem apa initial, apoi i-am pus suc de mar, care ii place f mult, si a supt ea cumva o picatura, ca i-a simtit gustul. Atunci s-a prins imediat care e smecheria si cum poate obtine sucul din canita .
Cuscra, daca se mentine vremea frumoasa, vrem sa dam o tura prin Herastrau. Ce zici, punem de-o intalnire ?
Dupa cum vedeti, bantui singura pe aici, cred ca sunteti prin parc . O sa iesim si noi intr-o ora, acum doarme mandra dusa si astept sa se trezeasca sa zburam afara.