Bebelusi de iulie-august 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Yasmari
Stiu ca sint multe mamici de printi si printese de vara care ne citesc, ne stiu pe nume si poveste si care simt ca-i greu de patruns in gasca.......hai sa le incurajam cu un big , poftiti la noi, avem nevoie de intariri acum ca multe din veterane ba au inceput lucru, ba s-au mai scuturat de virusul dependentei DC samd.

Yasmari de virus eu nu scap, intr-adevar am inceput serv, dar tot cu virusul in mine sunt, si nu exista antidot de altele poate dar de asta NU mamicile si le asteptam cu drag

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Simonaci79
Albinutzza- s-a rezolvat!!! (mesajul de pe messenger) Ma duc si maine! Tu ai inregistrat cumva reportajele de pe realitatea?

Nuuuu, ca si noi am tot urmarit sa vedem unde mai da, ca nasa pregatise sa inregistreze, dar n-am mai prins nemek

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luni

Am crescut atat de mult

Bondariciu' mic-pitic 0-6 luni

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

NU AM TERMINAT!!

DE FAPT VROIAM SA VA INTREB CEVA.

MI-AU VENIT SI MIE DE IERI RUSII SI CAM TARE, NU MAI STIU SINCER DACA E NORMAL, LA VOI CUM A FOST PRIMA SAU A DOUA OARA, CA PRIMA POATE FI ALARMA FALSA, DIN CATE STIU. A A DOUA ZI DOAR, DA DACA TINE IN RITMUL ASTA SI IN CONTINUARE MA DUC LA DOCTOR.

NUMAI ASTA IMI LIPSEA

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Albinuzza, subscriu. SI eu sunt la serviciu dar virusul..... este taareee activ.

Lucrez si din cand in cand mai deschid DC-ul !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Buna dimineata mai pe la amiaza, zoresc sa semnez si eu condica pin se trezeste Miss Tandarica; intervin la operatiunea Scleroza si corectez, azi e prima zi oficiala de primavara....chiar ca oficiala in Londra, sint 3 grade.

MONAI, te rugam, tine o sesiune deschisa despre re-educarea bebelusului la timp de noapte.

Simona, pai tu gatesti pentru 2 barbati.....daca vrei o vacanta, trimite-l pe junior acilea sa-l pun la masa cu dom'soara, poate s-or indemna...nu-ti fa griji cu limba, o vorbeste pe cea dulce si frumoasa, romana, chiar si moldoveneasca, plingea mami (i cu caciula )de cand avea 4 luni.

De curind miss-a mea a devenit fata tatii, spre deliciul personajului in cauza: dupa intimpinare foarte actoriceasca si timida, cu zambet larg si ascuns la mama intre umeri, secvential, se intretin foarte duios mai apoi. Daca maninca ceva din manutza, in special paine, o imparte cu tati, un dumicat ea, unul cel batrin.....e taaaaaare dulce si generoasa.

Hai sa va povestesc teatrul de duminica, ora pranzului. Cu vreo 2 zile inainte, ii tot mehaiam Yasminei; la primul s-a uitat cam strimb si temator, deh, sunet dur venit de la oaie batrina cu pretentii de miel....incet incet a prins shpilul si la fiece mehait deschidea si ea gura excitata de suspans, asteptind sunetul, ca apoi sa se amuze copios.
Mama vicleana cum sint, la disperare de cauza, am aplicat metoda Mielul la prinz si-am mehait de vreo 20 de ori cu aplomb, pasarica a deschis ciocul si-a inghitit outul+ legume.....dar apogeul acum vine. La sfarist, ce credeti? Trage Yasmin un Meeeeeee de-am cazut pe spate de ras....Inutil sa precizez ca a doua zi n-a mai mers poanta, s-a prins de siretlic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Dede, te admir, chiar ca tragi tare, auzi tu 2000 pagini ( sau am citit strimb)!!!! Pai eu de cand am nascut, cred ca vreo 10 am parcurs, si astea pe fuga.....sa spun drept, mi s-a cam luat de studiu, chiar si de citit de placere. Ce-am ros eu carti de mica, mai toate interzise pt varsa respectiva, acum am dat in cealalta extrema....imi pare ca, parafrazind, viata bate cartea.

Monai, si mie mi-a tras vecina Chow dintii la pozat, probabil nu-i bai, Mamini zice la fel.

Briana si Albinuzzta, asa deci, marturisiti ca nu-i chip de liberte cu accent, sintem inlantuite cat ne-o trai computerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

Multumim pt. incurajari pt. mersul in 4 labute, dar cred ca mai avem pana destul acolo ca vad ca ba se ridica, ba uita cum sta treaba si se infige in cap. Nu conteaza, avem rabdare!

Simona - se pare ca ai un puiut tare vesel si sociabil, felicitari! Al meu cand iese in lume nu face altceva decat sa se holbeze de zici ca n-a vazut fiinta omeneasca in viata lui, are atata uimire pe fata ca o crede lumea ca-l tinem numai in casa, saracul. Asteptam pozute cu caciulili pe frunte!

Oana - pt. dulcica fotomodel!

Delia - nu cred ca e vreo problema cu rusii tai, asa am avut si eu 2, 3 luni la inceput dar acum mi s-a reglat. Oricum mie mi-a venit dupa doua luni de la nastere desi inca alaptam, nu stiu daca asta are importanta.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldebaran spune:

Brianamica - ar trebui sa facem clubul bebeilor mofturosi si nemancaciosi! Succes cu Ana la papat!

Yasmari - mielutzei tale!

Fetele cu bebeluti care beau din canute cu capac, cum ati reusit sa-i invatati sa soarba? Eu am incercat ieri si nu facea decat sa roada canuta cu gingiile. Ma straduiesc sa fac asta pentru ca nu mai vrea la biberon, zic eu, ca ieri a acceptat cateva lingurite cu lapte dupa ce refuzase bibe dar nu pot sa-i dau asa ca imi curge tot laptele pe el. Asa ca am incercat varianta cu canuta, dar.. ne-am poticnit. Asteptam sfaturi.

Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

fetelor, multumesc pentru urari. acum am observat ca filmuletzul n-a intrat tot, am pierdut exact momentul culminant :( il "aranjez" eu cumva

www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Mai fete, asa ma necajesc ca nu pot sa vad nici un filmulet

Aici la serviciu nu am instalat mai nimic (decat strictul necesar lucrarilor ) si nici nu pot eu sa fac download de pe undeva. Vreaauu sii euuuuu.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput