Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
irinadum spune:
Ursoaica eu sunt de acord deci dc vrei sa ma bagi stii idul meu. Iar faza cu scuturatul e de la Giova care il mai "scutura" din cand in cand pe Marco. Acum cat poate ca apoi se schimba treaba.
Cand intru si eu sa il vad pe "Filipinelul" si nu il tunde inca . Lasa sa ii cada tot.
Ana si Ursoaica sa imi ziceti cand ne bagam la regim si cum poate fiecare ca vad ca sectantele astea...sunt scubi nu sumo.
Hai ca scriu mai incolo sa merg sa trag o pipa ca m-a enervat smecheria baloasa de ....
monica70 spune:
JANINA pai eu eram si sanatoasa si ma simteam bine,numai ca-mi plangeau babele si alte ne-babe de mila Nu stii ca regula e "grasa si frumoasa"? Si pe deasupra imi statea mai bine imbracata decat sa mi se vada coastele
Merg ca incepe LOST,pe urma la baia printesei,mai intru eu intre timp si dupa,mai ales!
MONI si DIANA (01.01.2006)
Ursoaica spune:
Pai Moni, Irina nu vrea sa renunte la cartofi si la prajeli!
FETELORR stiti ce face tati lui Raisa ... tata sarit de pe fix ... imita ritmul de la tobe ... cu mainile fetitei. Am sa pun o poza.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
monica70 spune:
URSULINA deci poti face formatie...cine se mi baga?
Ce ma enerveaza DIA, se miorlaie si eu vreau sa vad serialul
MONI si DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Smecheria baloasa e porecla lui fiimiu mai nou. Ca e smecher dar si balos.
Vai ce ma doare capul d enu mai pot. Ca s-a gandit fiimiu cum nu etasu acasa sa planga. Mai bine zis cred ca vroia in brate si m_a gasit pe mine aia care nu il ia mai deloc. Bai si a urlat de am inebunit. Deci l_am plimbat in sus in jos pana nu mai puteam si ma puneam pe canapea si dai si urla . Cum ma ridicam se oprea. Si i-am dat si 30 ml de apa ca ma gandeam ca se deshidrateza iar la juma d eora dupa a baat 230 lapte. Imi e sa nu pocneasca de atata. Acum a adormit instantaneu si il pazesc. Ca tre sa vina tasu si sa vezi ce cuminte o sa fie.
T_Ioana spune:
Hai ca ma bag si eu la regim, da nu cu din ala la care numeri toata caloria si toata nenorocita de glucida!
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Ursoaica spune:
Canda NU-L TUNDE NU ESTE VOIE PANA NU II TAI MOTUL!
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Irina- nu fii rea cu porecla,e si fii-tu odata "kranky"-adica mai mofturos si tu te vaitzi,nu-i corect!
MONI- ma surprinzi ca te plingi de DIA- ce avetzi mai cu bietzii ingerasi?Vretzi s anu stitzi ca avetzi copil in casa?
Giova- ai grija ca nu ai voie sa scuturi copilul , ii mai dai o palma la fund sau altceva, dar nu scuturat, aici dc te vede cineva ajungi la politzie, vb serios!
MA bag si eu la cura, dar nu cu calorii, ci asa cum stiu eu cu sport, fara dulciuri, doar ceva usor duminica si eu el inlocuiesc cu fructe permise( a se citi mandarine, grapfruit, nu banana si pere) si cu iaurt mic de 100 gr cu fructe si merge vad.
Va pupic pe toate, merg la "lactobar".
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
Hai ca se face lista la regim. Pai nu om face toate acelasi regim...ca nu se poate ...el putin asa zic eu . Eu credeam ca facem cum ne taie capul dar vedem cine are rezultate