Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova auzi...puscarie scrie pe tine. Lasa ca il mai prin d eu pe Clau pe mess si ii zic sa iti dea...papara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina tu esti pe listuta.

In legatura cu listuta de pe mess ... imi voi trimite ID in contul comun. Cine vrea sa ma aiba in listuta sa ma cheme.

Acum plec la baita, apoi papa si revin.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am cantarit fetitza, datele ei sunt, la o luna si 3 sapt: 3750gr si 54 cm. Uf, ce greu merge!
Am mai intrebat de cm, cine imi raspunde?
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Am fost si eu la Baby Expo.
Cata, am intrebat de tumburus d-ala si se uitau la mine ca la masini straine, mi-au zis ca asemenea piese de schimb nu au si mi-au recomandat sa imi iau o noua pompa. Nu prea stiui sa le zic io ce pompa ai tu, am zis de pompa manuala cu 2 biberoane si mi-au zis ca nu mai au. Oricum, reduceri de pret nu aveau, stai linistita.
Am vazut standul de Pampers, preturile erau mai mari decat in Cora, asa ca nu am luat nimic de acolo, servetelele costau 100 000 o cutie de plastic. Niste hoti!
I-am luat lui bebe o albinuta muzicala de la MiniBlu, un ursulet care canta si misca din ochi si labute, un crab zornaitor si un carusel super marfa de la Primii Pasi. Albinuta si ursuletul ii plac la nebunie, rade din toata inima cand le vede si la aude.
Gio, de la Varuna nu am luat nimic, e ca in faza aia cu la pomul laudat sa nu te duci cu sacul, vandusera toate jucariile marfa asa ca probabil o sa comand pe net, ce sa fac daca m-am dus la spartul targului, asa imi trebuie. Vazusem io o floarea soarelul misto in catalog dar o vandusera cu cateva minute inainte, ghinionul meu!
Astept Baby Expo din septembrie sa ii mai iau si alte jucarii si hainute, acum nu i-am luat hainute ca avem destule.
Fetele, ma duc sa fac baie lui bebe. Pupici

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

La tot filmul LOST m-am uitat cu ea tipand - am predat-o lui Ghita! La baie s-a calmat,apoi a tipat a papat dar nu vrea sa adoarmaaaa Se tot maraie si-si baga degetele-n ochi si arunca suzeta
Si mie mi-e o foame...l-am lasat pe Ghita de paza la ea...imi aduc mancarea aici si bantui ca am niste nervi

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

IN SF. AM VENIT SI NOI ACASA.
MONI BUNI MITITEII SI NU A FACUT NICI BEBE URAT.
ANA MERSI, E UN DITAMAI BAIETOIUL. AZI AM VAZUT INCA 2 BAIETI:UNUL DE 2 LUNI-JUMATE CAT MARCO SI UNUL DE 6 LUNI LA FEL CA MARCO. ATUNCI MI-AM DAT SEAMA CA E CAM MARIOC, DAR ASTA E, SA NE TRAIASCA.
INGRID, NOI AM ALES MOBILA DINTR-UN CATALOG DE 2005, NU AVEAU DE 2006, SI SUNTEM INNEBUNITI DUPA WENGE.PARCHETUL E DIN STEJAR. NU NE MUTAM LA CASA, AM VREA NOI, CI LA BLOC. CASA PESTE VREO 3 ANI, SA MAI STRANGEM CEVA BANUTI.
CANDA SUPER FILIP, SI FREZA IMI PLACE. DAR DACA IL TUNZI, CE MOT II MAI TAIE POPA LA BOTEZ????????????????
DENISA STIU CA IN SUA SI CANADA SUNT REGULI MULT MAI SEVERE, DAR DEOCAMDATA SUNTEM IN RO SI NU-I BAI DACA-L MAI SCUTUR PUTIN, ACUM CAT MAI POT. DACA STIAM CA NU E BINE PT. BEBE NU O FACEAM, ASA CA... GATA, DAR NU DIN CAUZA PUSCARIEI.
URSOAICA TRIMIT SI EU ID-UUL PE CONTUL COMUN.
ANDA STIU DE CE FLOARE ZICI. E MISTO. VREI SA O IAU EU SI SA TI-O TRIMIT? pARCA NU AM VAZUT-O PE SITE. SPOR LA BAITA.
IRINA,NICO, URSOAICA,IOANA .

FETELOR EU AM OBSERVAT CA PATEAZA SUCUL DE MAR. I-AM SI STRICAT UN BODY, ASTA E, AM UITAT SA VA SPUN. SI L-AM BAGAT SI IN CEVA DETERGENT DE SCOS PETE ITALIENESC SI TOT DEGEABA.

AM FOST PRIN ORAS, AM LUAT VITAMINE, PT. PARINTI CACI PICIUL N-ARE NEVOIE.
AM SCOS NISTE POZE, I-AM LUAT CIORAPEI SI 2 BODY.
ACUM MA RETRAG SA PUN POZELE IN ALBUM.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Apropo de ciorapei...ziceti-mi si mie o reteta sa stea cu ei in picioare mai mult de 3 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gagici daca vreti sa tineti regim va recomand Montignac faza a doua- poate fi tinut in timpul alaptarii fara probleme, nu tre sa numarati calorii si nici nu aveti restrictie la cantitati.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

ANDA fain ca ai gasit jucarii dragute si mai ales ca-i plac lui Mark! Eu daca stau si ma gandesc,chiar niciuna nu i-am cumparat,toate-s primite! Sau mai aveam de dinainte mai ales de plus,ca imi placeau,cred ca mai mult imi plac mie decat ei! Si Diana mai mult imi rade mie sau lui Ghita decat jucariilor,cu ele discuta si se cearta Si mai am doua papusi mari de la Aradeanca,una bruneta cu ochi albastri (de cand aveam eu 6 ani!!!)si una blonda,cu aia nu cred ca s-a jucat nimeni ca-i intacta,o tinea soacra-mea de decor A mea are breton...i l-am tuns eu ,de aia nu-i intacta
Apropo de preturile la Pampers,numai bine m-a lovit nasa-mea cu un pachet de 90 buc nr.3 si o cutie de servetele Pampers Ca stia ca haine am cat cuprinde,s-a gandit ca-s mai utile si bine a facut,acum imi dau seama de ce m-a intrebat la telefon cate kg are Diana!

Si ce contine regimul ala?

P.S.Lady a adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni eu zic sa-i pui Dianei port-jartier si sa-i prinzi sosetele cu ala . Si eu cand mai vin prieteni pe la noi si intreaba ce sa aduca le spun : Pampers nr 3, sau rezerva servetele Pampers sau sau body 3-6 luni, ca oricum ei habar n-au de ce i-ar trebui unui bb si decat sa ii aduca toate prostiile (am deja 6 inele pt dentitie). Iar petele de kk de pe hainute eu cel mai bine le scot cu pasta de sapun. Cand se termina sapunul, pastrez bucatile si le dau pe o razatoare rea de cand era bunica fata si le "prefac" in pulbere. Iar cand am chestii patate la greu dizolv pudra din asta in apa fierbinte si pun la inmuiat ainutele....dar petele de fructe tot nu ies, in schimb kka iesit super bine

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput