Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Am fost afara si mami a inghetat de frig.Nici nu stiu cum a trecut ziua si acuma sa incerc sa imi pun lucrurile in ordine pentru maine.

Gabitza Mara nu sta in scaunul de masina fara mine in spate.

Ma duc ca ma striga datoria si revin.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele...sper ca sunteti bine...azi am mai inviat putin si am reusit sa citesc cate ceva din urma dar imi lipsesc destule pagini, asa ca ma scuz daca m-ati intrebat ceva si nu v-am raspuns.
am vazut ca v-ati gandit mult la noi si sunt foarte impresionata, va multumesc din suflet!
am incercat sa va anunt ca suntem in spital dar n-am gasit nici o posibilitate...n-aveam net, nr de tel a cuiva...am vrut sa-l pun pe tati sa scrie pe forum dar el nu stie romaneste si n-ar fi reusit...in fine, a trecut si asta.
vreau sa va spun ca ma dau cu capul de pereti pentru ca am mers la spital! trebuia sa-l ascult pe pediatrul nostru...Doamne cata dreptate a avut! in primul rand nu i-au facut nimic din ce nu puteam face noi acasa...tot tratamentul s-a redus la niste biberoane cu ceai acrisor...apoi ne-au tratat ca pe ciumatzi, de parca am dus copilul acolo pentru ca ne plicitiseam acasa.
pedi ne-a facut o hartie de trimitere si trebuia sa decida spitalul daca e cazul sa ne interneze sau nu...in 5 zile fata mea a slabit 1 kg, era dezhidratata, somnolenta, palida, n-a mancat nimic pana in a 6-a zi, beea un sfert din minimul necesar, avea febra diaree si vomita in jeturi si putinul lichid pe care-l inghitzea... cred ca nu asa arata un copil sanatos! ei bine, in fisa de externare au scris ca am dus-o in conditii bune, se alimenta corespunzator si nu era dezhidratata! ce gunoaie...norocul lor ca am vazut dupa ce am ajuns acasa altfel era vai de capul lor ca cu nebuna nu-i de glumit!
ma intreb ce interes au avut?!
in fine...i s-au facut analize de sange, de urina (i-au pus de 4 ori pungutza aia nenorocita pana i-au smuls toata pielea de pe putzulica la biata pitika), coprocultura, etc, cica au iesit toate bune desi am bagat un oki in dosar cand l-au uitat in salon si am vazut ca vreo 5-6 valori la sange erau mai mari decat normal si avea si ceva chestii in urina...maine vorbesc cu pedi si o sa cer si dosarul de la spital... ma gandesc ca n-oi fi naibii chiar asa de paranoica sa-mi fac copilul bolnav cand el e sanatos tun!?
sa va zic cum a fost restul...conditii bune, singuri in salon de 2 locuri, curat, cald, multe jucarii si desene peste tot...arata mai mult a gradinitza decat a spital, aveam de baut, papica, pampers si altele la discretie, asternuturi curate in fiecare zi...de partea asta nu pot sa ma plang.
partea nasoala e ca erau cativa bebei cu probleme respiratorii, tuseau si urlau zi si noapte si se auzea de parca erau cu noi in salon...Alyssa a ramas tare traumatizata saracutza, cand nu urlau aia urla ea... daca pana acuma era scaiete de mine, acum a devenit capusa! mi se agatza cu unghiile in carne si n-am putut-o lasa din brate nici cand dormea ca se trezea imediat si o luam de la capat cu circul! nu mai vrea sa stea nici la tati!. nu stiu cum naiba se nimerea ca atunci cand dormea mai bine si reuseam s-o pun in patutz aparea gloata de asistente si doctori s-o consulte, masoare, cantareasca...zilele alea atat a urlat saraca de a ramas fara voce.
despre mine nu va zic prea multe ca sa nu va indispun...dupa n-spe zile si nopti nedormite culminate cu zeci de ore de carat kupilu' urlator in brate ca sa se linisteasca am picat pur si simplu...am stari de lesin, tremur si abia ma mai tin pe picioare, febra si tensiune mare iar pulsul e tot peste 100 desi stau in pat. m-am odihnit mult wekendu asta dar tot naspa ma simt, sper sa-mi treaca si sa nu ma apuce vreo "bucurie" ca nu e cazul!

hai sa va dau o veste foarte buna: ALYSSA A BAUT AZI LAPTE!!!...dupa o pauza de 8 zile in care a servit doar apa cu zahar bagata cu seringa pe gat, ceai scarbos baut de voie de nevoie si cateva lingurite de orez. Sunt HAPPY!!!

m-am intins cat o zi de vara...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Teddy ma bucur ca Alyssia se simte bine. Aia in spital n-aveau nici un interes sa scrie ca Alyssia maninca normal, pur si simplu in multe spitale din Italia, sint dezinteresatzi, nu interesatzi . Numai daca te uiti la televizor te apuca groaza.
Bine ca a trecut totul cu bine, ai grija de Alyssia si de tine. Da-i si tu cu papitza buna, ia si un paharut de vinut alb daca stai rau cu tensiunea, odihneste-te cit potzi, dai cu gratarel in singe la greu, asta ca sa-ti revii. Si nu bea cafea, ca pe mine asta ma cam face sa tremur. Sanatate la amindoua

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

In 19 marie aici se sarbatoreste ZIUA TATALUI!
deci LA MULTI ANI pentru CLAUDIO tati di Alyssa si pentru toti taticii!
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si la mine a trecut repede ziua de azi si nu am facut mare lucru,ca atare acuma m-am apucat de facut mancare ca maine tipa copii...
AM fost in parc cu fetele si copilasii...dar doar eu ,OAna si Cornelia si intr-un final a ajuns si Ada...trebuie sa sincronizam somnul copiilor ca sa putem sa stam mai mult...
Stefan ma uimeste pe zi ce trece...un frumos si un cuminte de zile mari...si Maria s-a acomodat cu situatia pentru ca mi s-a parut foarte curtenitoare cu Stefan ...ce sa mai zic Cornelia este o fericita,obosita ce-i drept dar implinita cu asa copii frumosi...
Sergiu este un barbat in toata regula...un falcos si un frumos...si are niste ochi de mori...
AM constat ca baietii nostrii sunt cu ochii albastrii si fetele cu ochii caprui...fura inima oricui
Mandrele nostre aceleasi ca de fiecare data ...s-au salutat in stilul lor au barfat oleaca si apoi au inceput fiecare cu ce stia mai bine...a mea s-a pus pe urlat ca era obosita fleasca asa ca am oferit un concert in aer liber dupa care a pus-o de un somn mic...
Apoi la pranz am dormit amandoua ca porcii in cotetul meu aproape 3 ore...

Florentina nu ma intreba de aparat ca-i sparg fatza lui barbate-miu again ca numai tampenii face...
Sunt alaturi de tine in suferinta cu maseaua ca-s patita rau de tot la capitolul asta si cat de curand trebuie sa ma duc la stomatolog pentru o lucrare de amploare...

Gabitza a mea sta in scaun bine mersi,fara prea mari proteste...ori unde am obisnuit-o de mica ori ii place...si sta singura fara persoana mea langa ea....

Mai intru mai tarziu cand se linistesc oalele pe aragaz si lumea prin casa...
O seara placuta

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Danelutza , multumesc lui Dumnezeu ca am iesit din cosmarul asta...sper sa nu mai treceti nimeni prin ce-am trecut noi! sa stii ca la spital s-au ocupat bine de Alyssa, in sensul ca au consultat-o foarte amanuntit de mai multe ori si i-au facut analize...ceea ce nu inteleg e comportamentul lor si faptul ca au minimalizat problemele...am sesizat o unda de invidie vis-a-vis de pedi al nostru, probabil ca au ceva personal cu el ca altfel nu-mi explic.
Eu stau la Santa Lucia di Piave, un orasel in provincia Treviso, aproape de Venezia...ar fi fost super sa fim vecine, mi-ar si place la munte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Tdi, imi pare bine ca sunteti bine... O sa fie bine, ai sa vezi... Si tu apuca sa mananci si sa te odihnesti ca puiuta are nevoie de tine!
La multi Ani sotoului tau de ziua tatalui!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

N-am apucat sa citesc mai nimic, pana la urma i-am dat de cap, si cu ajutorul Gustei
Sunt super obosita, am fost la cumparaturi, am spalat masina (mai va vine sa credeti ca am stat la coada??? ), am facut ceva rapid de haleala (paste cu ton, o bunaciune care se prepara nu repede ci super repede: un paket de pene sau orice paste preferati, 2 conserve de ton in ulei, o cutie almete cu verdeata, 3-4 catei de usturoi, lamaie. se fierb pastele si se amesteca toate ) si acum m-a palit o durere de cap...
I-am luat lui Filip o jucarie super haioasa, i-a placut dar nu stiu cum a facut ca a cazut cu pometele in ea, si cam are muchii si colturi ascutite. S-a invinetit putin si cred ca l-a durut saracu, mi s-a rupt sufletul
Citesc si poate revin daca nu pe ciat daca "se organizeaza" in seara asta.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai Tdi cate peripetii...daca in tarile mai civilizate este asa inseamna ca noi suntem un caz fericit cu doar o spaga mica sau mare,dupa buzuanare,rezolvam problemele...
Intr-un final bine ca sunteti pe cale cea buna...sa va reveniti repede amandoua...
A...si la multi ani pentru taticu vostru...si pentru toti taticii pana la urma ca fara ei noi nu aveam ce povesti azi...

Adina intr-adevar au haine frumoase la coccodrillo....au niste costume de blugi mortale pentru fetite,apoi numai zic de body si costumase cu piciorus...eu maine ma duc sa vizionez colectia 2006...ca doar ce m-a sunat de la magazin sa ma anunte...nu am vazut catalogul,dar cica este de vis...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor! nu inteleg cum ati reusit sa postati ca mie ieri si azi imi tot dadea revizie tehnica!!!!!
din acest motiv nu am postat ieri ca sa va povestesc cum a fost la concurs. cum sa fie! fata asta stie ce vrea de la viata! cand s-a dat startul era absorbita de ursuletul nestle de pe covor. dupa ceva timp s-a miscat din loc a facut cativa pasi si s-a intors pur si simplu din drum ca sa se joace cu ursu. pe mine m-au luat toate transpiratiile, o strigam ii aratam telefonul dar ea nimik frate! sotul filma de zor, era cald tare, multa lume, iar alexia parea putin dezorientata. in sfarsit ne-am ales cu locul 3. ce ne-au dat? produse nestle - babetica, castronel, lingurite si un borcanel de cereale cu mar si ananas pe care le degustase la stand. o nebunie! este in extaz. azi i-am dat borcanul si a papat tttoooootttt! borcan mare!
in rest lume multa. ne-am bucurat tare mult ca ne-am intalnit cu gabitza, andrei(bb dulce de tot! si un lipicios) si chris. multumim pentru urari si gandurile bune.
am mai cumparat niste haine, scaun auto de la chicco key 1 in care plange si se enerveaza dar nu stim de ce!?! a reusit sa o cantareasca imbracata la nestle are 8.800 si la fel a inceput sa urle. nu mai vrea sa stea pe spate pe cantar.
mai acum vad postarile anterioare si mor de nervi de ce imi dadea revizie tehnica!
azi am cumparat niste ghetute / adidasi roz si abia ii taraie. dar merge cu ei. a inceput sa spuna da, tata, tata te (tot tati), si arata tot timpul cu degetul, sau sta cu el ridicat - cum zice gabitza. noi ii spunem ca sta cu el ridicat ca mai are ceva de spus sau "are o explicatie"
cine stie unde gasesc in Bucuresti produsele coccodrillo??? cred ca fac faaannn crocodiloaica!
poze expo si concurs

si Alexia Ioana

Mergi la inceput