Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
monu spune:
offff, offff! noroc ca am mers la ai mei si am intrat de acolo. asa am vazut ca am o problema dar nu stiu de care. am venit acasa am deschis PC si iar revizie
am intrat prin ocolire pe la portal si surpriza! merge!
mamama ce nervi mi-am facut!
si
Alexia Ioana
ICorina spune:
Buna seara!
Doamne, Tdi,ce cosmar!Sper sa va recuperati imediat si sa uitati totul cat mai curand si nici sa nu mai aveti nevoie vreodata de spital.
monu, felicitaaaaari!
Suntetzi tari!va spuneam ca si mie mi-au placut mult hainele coccodrillo, drept pt care am cumparat vineri tot ce aveau din colectia my aeroplane.
Si am luat si adresa ca sa mai trec pe acolo.Deci, DORADOR Kids'Fashion,str. Erou Iancu Nicolae, nr 10, sect 1, Buh. web: www.dorador.ro. Cica sunt unici importatori pt coccodrillo si altele. Patroana spunea ca numai pe perioada targului au avut reduceri de 40%. Om vedea...cam ce scoruri au.
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
ICorina spune:
A! Mi-am adus aminte...Ai vostri cara...pamant din ghiveci prin casa? Ca Alex se pare ca si-a gasit activitatea preferata! Avem un palmier si un portocal cam pe unde ar ajunge el.Scormoneste cu manutzele alea pamantul , ia in pumnishor si fuge cu el raspandindu-l prin casa.Degeaba tipam ca apucatii! El rade! Zice ca ce haios ne jucam! Am baricadat florile si....asteptam contraofensiva!
Bine ca nu-l tenteaza sa-l guste, inca!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
andreea.a spune:
ICorina - si al meu atenteaza la ghiveciul cu flori. Si noi am pus acelasi lucru in practica - le-am baricadat. Ca Eric nu se opreste la scormonit - il si mananca!
Tdi - ma bucur ca Alyssa e bine! Un
mare de la mine si Eric si multa sanatate in continuare!!
BRAVO Monu si Alexia!!!!! Chiar ma uitam ieri la tv si am vazut concursul bebelusilor. Imi venea sa-i mananc!
Va pup!
fran spune:
Buna !
Tdi-bine ca sunteti pe calea cea buna
Alyssa. Chestia ca au internat-o desi era in stare "buna" pentru Romanica ar fi un non-sens, pe aici din contra-la internare suferi de toate cele iar la externare esti intr-o forma de zile mari-adica te-au rezolvat la fix
Mey sa va zic finalul cu babyexpo: primavara trecuta -cand eram
-am luat de la babycalin un tur de pat(cu puisori galbeni
) si o paturica la fel. Ma rog, la paturica am luat teapa ca are lungime 120 da' e ingusta rau-60cm. Ma rog, am folosit-o la carut, am pus-o pe Iepu' pe jos la oglinda in ea ...Chestia e ca turul de pat e doar pentru jumatate de pat, la inceput a fost ok dar acum nu se mai poate fara tur complet ca-i cad jucariile printre stinghiile de la pat, isi prinde picioarele in somn etc. Asa ca am mai luat o "jumatate" de la bertoni si am asteptat targul sa mai luam un tur cu pui. E, si ieri ne-au zis ca nu mai au tururi cu pui-ca modelul a iesit din fabricatie si mai au doar paturica. Si costa 500. Noi ne-am gandit sa facem un tur din 2 paturici-pe o latura chiar mai inalt, ma rog, a ramas sa masuram exact acasa si sa ne lamurim daca mai luam o paturica. Buuun, si se duce azi sotul iar la targ si surpriza-cica azi e 600 ? Pretul asta e-mare branza 100-da' gestul alora m-a lasat masca-stiau clar discutia de ieri, l-au recunoscut, si nici nu mai vandusera nici o paturica cu pui-erau toate la locul lor
Da' probabil s-au gandit ca daca tot nu ne au decat pe noi de clienti macar sa mearga afacerea mai bine...
Partea buna ca a fost si azi e fost ca a gasit mai liber la cocodrillo si a luat niste body-uri si costumase "cosmonaut"- in dungi![]()
Produse cocodrillo sunt si pe la TCM-uri, cel putin la un unul mic de pe St. cel Mare -singurul de altfel in care am intrat-erau la un moment dat puloverase de fetita-cam la 350-450.
Olga-mami de Maya, parca intrebai de ridicatul in fundulet. Iepu' se ridica asa ca la "abdomene", fara sa se ajute de maini, da' nu de prea mult timp, sa zic cam o luna. Inainte se rasucea pe o parte si apoi se ridica. Oricum, ea a mers de-a busilea cu mult inainte de a sta bine in fundulet. Adica prin decembrie a trecut de la "taras" la "de-a busilea"-ceea ce a fost destul de repede( ca varsta)dar nu statea bine in fundulet(se lasa in fata)La sfarsitul lui decembrie se ridica in picioare, agatandu-se de tot ce putea apuca-iar de stat in fundulet macar 1 minut-nici vorba. Din cate am vazut eu sunt bebei care acum stau in fundulet bine si se joaca dar inca nu merg in patru labute si nu se ridica in picioruse Asa ca eu zic ca nu o ordine batuta in cuie ...zic si eu. E vorba de muschii spatelui si ai abdomenului din cate am inteles...eu zic ca nu are rost sa-ti faci griji.
Ioana-am citit si iar am citit ca nu-mi venea sa cred
. Adica ai lasat pitiku' singur in sufragerie pe jos si ai dormit 45 de minute????????? Ai lasat-o singuraaaa in patul mare?Meeeeeeey, un' te crezi tu? Voi sunteti la coada listei de prichindei d'aia nu te-ai prins cum e situatia pana acu' ...Pai Iepu' nu sta nici 20 se secunde singura intr-o camera-libera, adica nu in scaunul de masa, patut, masinuta, premergator-fara sa faca un pocinog. Si din cate m-am prins eu cam toti sunt asa...Asa ca pregateste sufleteste-cel putin -pentru ce urmeaza ![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
NewMami spune:
Multumim de urari cu ocazia Sf. Patrick, si chiar daca cu intarziere vrem sa uram si noi Patriciei sanatate, fericire si noroc cu carul.
Sim76, toate ganduri noastre bune si ptr. nepotelul tau.Cum te-ai descurcat cu cei trei muschetari?
N-am mai avut timp sa intru ptr. ca am tinut-o tot intr-un chef si am avut musafiri tot weekendul.Cred ca jumatate din magazinul de jucarii s-a mutat la noi in casa. Patrick a fost cuminte si la restaurant si acasa cu musafirii, a dormit binisor (una trezire de fomis ptr. laptic) si foarte prietenos cu fetita care a venit in vizita si e mai mica doar cu 2 zile. Fetele care aveti link la pozele lui Patrick - noutati in albumul de 9 luni.
Acum l-am pus deja pe Patrick la nanica caci era obosit si ptr. ca maine e ziua cea mare - prima zi de daycare. Nu pot sa va spun ce-i in sufletul meu 

mai ales ca maine eu merg numai de dimineata sa-l duc si apoi trebuie sa fiu la serviciu. Ca am facut o incurcatura mare - mama denaturata ce sunt
. Acum vre-o 3 saptamani mi-am pus 3 sedinte importante ptr. luni uitand complet ca e data de 20 si prima zi de daycare ptr. Patrick. Am realizat asta doar vineri la ora 1:00 p.m. Ce sa fac - sedintele nu le mai puteam muta - asa ca avem doua solutii - sa sun la daycare ca nu-l duc decat de joi (frumoasa impresie ptr. un inceput) sau sa-si ia sotul liber si sa fie el disponibil. Asa ca l-am sunat pe tati si noroc ca si-a luat el liber sa mearga cu odrasla prima zi. Eu o sa dau o fuga si in pauza de masa si sper din tot sufletul sa fie OK. Am niste emotii de nici nu va inchipuiti. O sa va povestesc cum a fost.
Acum sa o luam sistematic din ce am citit si din ce imi mai aduc aminte:
Andreeatan, 

hai mai nu mai fi suparata ca nu-si are rostul. Ne e drag de tine si mai ales de Thomas (care e nascut in aceiasi zi cu sora mea), asa ca nu ne parasi, please.
Felicitari Thomas ptr. primii pasi facuti aproape singurel, asa te vrem un exemplu ptr. ceilalti bebei.
omustata, hai muta-te la noi in Canada ca noi te primim cu bratele deschise. Multa sanatate si sa ne ti la curent cu rezultatul sigmoidoscopiei. Pe cand te-au programat?
Lasa ca si Maya o sa inceapa sa tropaie cat de curand si atunci sa vezi probleme. Patrick se ridica in fundulet - ca sa gasesc cea mai adecvata descriere - exact ca si cimpanzeii, nu glumesc.
Elisor, ia spune sincer i-a placut Biancai de baietelul de 4 ani ca sa stim cum stam
. Pe cuvant ca i-as trimite si lui Andreas o masinuta ca nu sunt asa de scumpe, dar te omoara transportul de aici.
In legatura cu durerea de incheieturi de maini vreau sa-ti spun ca stau mult mai bine, super bine. Am facut vre-o 10 sedinte de physioterapie care constau in ecograf (dar nu din acela care faci cand esti gravida) si niste electro ... (nu-mi mai aduc aminte cum ii spune - dar e sigur cu curent). M-au ajutat foarte mult si in sfarsit sunt si eu multumita de tratamentul indicat de cei de aici.
Ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si te-ai dus la doctor. Acum mai urmeaza sa-i urmezi si indicatiile nu ajunge numai sa te-ai dus pana acolo.
Dadym, lasa ca daca ajunge un
bun, nu-i chiar asa rau. Face in 5 -6 ani bani cat n-ar fi facut toata viata lui si la 35 de ani se poate pensiona, apuca de afaceri si investi cu cap banii castigati. Nu-i asa ca nu-i chiar rau?
Monu, tinem pumnii (ca altfel n-avem cum sa te ajutam
) si sa ne dai cat mai curand vestea cea mare. Felicitari Alexiei, primul bebelus cu un concurs castigat la activ - BRAVO ei si la cat mai multe.
Andreea.a, La Multi Ani, chiar daca cu intarziere, sa fi sanatoasa, fericita alaturi de toti cei dragi tie.
babygirl, multa sanatate Emei, ma bucur sa aud ca e mai bine. Despre faptul ca Ema sta lipita de tine, nu-ti fa probleme ca o sa-i mai treaca odata ce mai creste. Scrie cam in toate cartile ca e o perioada mai critica, ei se simt in periocol si au nevoie mare de noi.
Au ce domnisorica frumoasa, v-am admirat pozele din nou. Cred ca ti-am mai spus ca eu cred ca Ema e bebelusul care trebuie pus in reclame. Nu stiu daca ma fac inteleasa - dar e atat de fotogenica incat parca e facuta sa fie pozata. Dulce foc, nu-i bai ca sta catarata pe tine - merita asa o papusica, cum sa o dai jos?
Tdi, 

ce bine ca e mai bine Alyssa, ca a baut si laptic si n-a fost nevoie sa ramaneti in spital. of, of, of saracuta prin ce a mai trecut si tu alaturi de ea.
mariamunteanu, ce bine ca ne mai dai cate un semn din cand in cand. ce mai fac scumpicii tai? Mai povesteste-ne despre voi, please.
Loreen, dar ce-ai facut mama cu aparatul foto? Musai sa rezolvi problema ca mi-e dor scumpetea ta. Ce pacat ca vremea nu v-a lasat sa va faceti de cap. Si mie mi-e dor de primavara si chiar daca nu mai e asa de frig pare atat de departe
.
upsssss, acum am citit de fata lui barbatu-tau, te rog sa nu i-o spargi ca am intrebat de aparatul foto. Pana la urma bine ca ati pus de o intalnire. Ce pacat ca nu sunt poze...
Elisor, noi anul acesta n-am avut o iarna grea - n-a fost f. frig si nici prea multa zapada. Dar bate vantul uneori de te ia de pe picioare.
Gusta, nu-i graba cu colajul, cand ai tu timp, oricum noi iti suntem recunoscatori.
Va las caci m-a ajuns si pe mine oboseala din weekend si n-am deloc o saptamana usoara.
Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna.
NewMami &
Patrick Ryan
gusta spune:
Buan dimineata.
Eu m-am trezit cu greu, ca tare grea e lunea.Acum servesc cafeluta si dupa plec la scoala.Mara a avut catev atrezire azi noapte dar nu le mai numar ca nu isi mai are rostul si nic nu le mai pun pe baza dintilor sau a nu stiu cui.Cred ca incepe sa schimbe noaptea in zi.
Va rog sa nu scriti mult ca sa pot tine pasul cu voi
.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Neatza, noi ne-am trezit pe la ora 7 si asta ca ne-am culcat pe la 21.00... In trei secunzi era bustean... N-am vazut asa ceva... Si acuma e super fresh. Noroc ca mai exista cafea pe lumea asta care te mai si trezeste, ca altfel eram un zombi!
Tati al nostru este la fel de bolnavior, tuseste din toti rarunchii si de dimineata l-am trimis la doct de urgenta, ca nu se mai poate... Saracutzul! sunt neputincioasa ca nu stiu cu ce sa-l ajut... Sper sa-i dea vre-un antibiotic puternic ca sa-si faca efectul repede ca nu mai poate... Il doare capul si este super ametit de la cat tuseste! Off!
O zi super!
Beatrice, mami de
Alex pifos
simona_filipas spune:
Buna dimineata
LA MULTI ANI CRISTINA! Sa cresti mare si voinica
Gusta
Si la noi trezirile sunt inca nenumarate. De marti pina azi i-au iesit trei dintzisori. Deci avem in total 5.Dar de marait tot maraie in continuu.
Simona
de
Dragos Octavian
Albumul cu poze