Bebelusi de mai-iunie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
gusta spune:
Gabitza si la noi e la fel.Da tu macar esti buna pentru tizti eu nici de aia nu am si cum ma vede urla ca din gura de sarpe.Deja imi vine sa imi iau campi.Mama ei de viata.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Iulia Nicola si Luana Maria
Sa cresteti mari!
Noi am dormit bine mai putin tati care ne tot trezea, pe mine cel putin ca Pifosul dormea bustean! Nici nu adormea bine ca se ineca si iar tusea si eu cum abia atipeam iar imi dadea trezirea. Si asa a tinut-o vre-o ora adica de la 1 pana pe la 2... Off! Maine se duce la doctor la prima ora...
Noi azi avem program numai de casa, ca deh ce sa-i faci... Si asa este frig si urat, asa ca adio plimbare pana nu se face cald...
Ma duc la cumparaturi... O dum. placuta!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
Ioana, Metallica rules!

Felicitari pentru bomboana Monei, pentru locul 3 la concurs. Mare lucru! Bravo.
Thomas a fost ieri la Metro, a intrat pentru prima oara pe picioarele lui si a facut deliciul tuturor din jur, in afara de tipa de la raftul de butasi de trandafiri, careia voia sa-i devalizeze munca.
La multi ani pentru Iulia Nicola si Luana Maria!
ICorina spune:
Buna! Ce vreme super! Iesim in parc la proba de ...carucior -viteza, sau mai bine zis de carucior-rezistentza, ca e soare si merita sa stam mai mult.Parca iti revine cheful de viatza cand vezi asa vreme!
Babygirl,felicitari pentru cel mai pretios cuvant din lume: mama! Stiu cum trebuie sa te fi simtit cand ai auzit, si ai vazut ca e cu adresa...Si eu il astept de ceva vreme, ca doar "tata" exista!
Va doresc o dumnica placuta si calda!
Corina si Mihai Alexandru (12.05.2005)
Poze
Androix spune:
Fetelor, abia vad ce scriu.
Cu greu am reusit sa ma descurc cu niste cd-uri ciudate pe care le aveam, mult mi-a trebuit sa ma prind ca dupa formatare :D devine :E, nu stiu ce ciudatenie e asta din cauza dischetei de sistem...
Anyway, acum nu am decat 16 culori la monitor drept care vad totul MAAAAREEEEE. Nu stiu cum sa fac, pentru ca din control panel nu am decat optiunea asta cu 16 culori, nu stiu cum sa fac sa am mai multe, nu mai tin minte ce am facut data trecuta 
Daca ati inteles ceva si stiti cum, va rog sa ma ajutati pe mail andyyy25@yahoo.com pentru ca nici messengerul nu l-am descarcat inca.
Pupici
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitrifan spune:
Luana va multumeste pentru urari si va doreste si ea sa va creasca bebelusii mari si sanatosi!!!!!!!
Ea a primit de ziua ei un scaun de masina nou nout , rosu si confortabil pe care l-a achizitionat de la Baby expo ; apropo' a fost nebunie ieri, parca niciodata n-a fost asa de aglomerat. Am decis ca nu merita sa ne mai ducem , dar asa am zis si data trecuta si tot ne-am dus. pupici
babygirl spune:
Loreen, multumim.Imi pica bine sa mai aud pe cineva care spune ca fii-mea seamana cu mine.
M-am intors de la babyexpo.am stat exact o ora pt ca la 11:00 era deja buluc si nu rezist. oricum am cheltuit toti banii in 20 min. la COCCODRILLO.Multumesc mult,fetelor pt ca mi-ati zis de stand. Au intr-adevar super hainute. N-am avut eu destui bani de cate as fi cumparat,dar o sa merg direct in magazin. I-am luat 2 treninguri,unul rosu,unul verde,un jerseu frumusel si o bluzita cu dungi,ca tare-mi plac dungile. Incaltaminte n-am luat cum vroiam,dar am dat de SIESTA SHUES (www.siesta-shoes.hu) SUUUPER. Am ochit o per de adidasi de culoare portocalie. Sunt mai scumpi decat restul, dar eu zic ca merita. Se gasesc in Buc. la Orchestra din Orhideea sau la magazinul din Stirbei Voda 160/162.Am cautat si piticodromul,sa vad concursul cu bebelusi care merg de-a busilea,dar era acolo o sc. de dans.Muuulti pitici care ii invatau pe alti pitici sa danseze. M-a apucat plansul cand am vazut-o pe cea mai mica dansand.Cred ca avea un an, dulce foc,intr-o rochita gogosar, mov, si dadea scumpica din fundulet,maini si solduri de iti venea sa o mananci. Nu stiu de ce am lacrimat, dar erau carmini pe bune.:)
Va las acum, ne pregatim de parc.Ne intalnim cu bb Andrei (Gabitzam) la roata mare. Daca ajungeti prin Herastrau, sunati-ne.
O duminica senina s-aveti!
Adina si Ema
poze noi: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/album?.dir=9e85&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/adina_hrincu/my_photos
Florentina G spune:
Salutare la fete!
Noi nu am mai semnat condica pentru ca in utimele zile netul a mers ca naiba si cand am sunat sa vedem care e problema s-a constatat ca e de la routerul nostru de wireless care bocheaza toata reteaua
! Asa ca i-am injurat degeaba pe ei!
Plus de asta ma chinui cu durerile de masea. Aseara ma plimbam prin casa ca o nebuna, nu mai stiam ce sa iau si ce sa fac. Pana la urma mi-a trecut cu dentocalmin cumparat in toiul noptii de la farmacie! Norocul meu a fost ca Maya a dormit ieri de la opt seara pana la 9.30 dimineata. Daca trebuia sa stau si dupa fundul ei nu stiu cum faceam fata.
Monu, felicitari pentru rezultatul obtinut la concurs! Am tot cautat in urma postarea unde se anunta vestea insa nu am dat de ea! Apoi mi-am amintit de chat! E clar! Scurgere de informatii!
Loreen, cum ai reusit performanta de a baga la apa minunatia de aparat? Exista vre-o sansa sa-l mai poti folosi?
Androix, esti tare daca te descurci intr-ale calculatorului. Eu nu stiu ce i-am facut laptopului meu ca imi apare toolbarul pe verticala, in partea dreapta! Si nu mai stiu cum sa-l pun la loc!
Noi nu am ajuns la targ anul asta. Avem buget de austeritate deocamdata si mi-am zis ca ma pot duce oricand sa vad hainute si articole de copii, atata timp cat raman cu uitatul nu conteaza pretul.
Si oricum am rezerve de hainute si jucarii pentru Maya, abia astept sa dau o fuga la soacra-mea sa le aduc acasa!
Vai.... uitam sa va dau vestea cea mare! Ieri mi-au venit musafirii cei mult asteptati! Deci am scapat si luna asta! Acum trebuie neaparat sa ajung la endocrinolog sa fac ecografie si eventual sa vad daca pot lua si altceva in afara de microlutu ala blestemat!
Acum fug ca tocmai ce s-a trezit Maya! Va pup mult pe toate!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni
patriciaRO spune:
Se vede ca e wek. ca nu mai scrie nimeni...
Ma duc si eu la nani ca fi-miu doarme de vre-o 3 ore si ma bag si eu mancar sa prin vre-o ora de somn ca-mi pica ochii de somn!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gabitzam spune:
Florentina, iti zic eu cum faci cu toolbar-ul de s-a mutat in dreapta. Te duci cu mouse-ul pe el, tii apasat si "tragi" de el pina la marginea de jos unde ii e locul.Asta se intimpla cind tii mouse-ul apasat pe toolbar si te muti cu el la una din celelalte laturi. Asa il poti muta si sus.
Am fost in Herastrau la Roata mare. Pina sa ajungem, soare puternic. Cum am intrat in parc a intrat in nor, se facuse frig si batea vintul. Am facut ture pe alei, asteptind sa apara si Adina cu Ema si Mihai. Chiar cind au ajuns ei, Andrei iar tragea la aghioase, de ziceam ca vine primavara si nu o sa-l mai vada fetele pe Andrei la oketzi. Adina, pe cuvind ca a fost si treaz, uite poze
Ema tot tragea cu ochii la el, si Andrei nimic, o trata cu sforaieli. Cind am ajuns la iesirea din parc la final a iesit si soarele si a inceput si Andrei sa plinga, semn ca s-a trezit. Asa ca degeaba a incercat Ema o tentativa de apropiere si impacare, Andrei tot super mimoza a fost. La pusul in scaun in masina, alte rinduri de lacrimi. Intr-o secunda e cu lacrimile in barbie, se face ca un arc si urla din toti rarunchii. Bebelusii vostrii cu poarta la "inscaunare"?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni