Mamici de mai-iunie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Flory, ce nasol! Bina ca le-ai biruit! Tinem pumnii stransi pentru pana la 34 de saptamani cel putin! Ca sa stii!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Salutare salutare!

Am lipsit o saptamana .. sunt racita de nu mai pot .. dar imi trece mie..

In primul rand multe, multe multumiri pentru urarile de ziua mea.
la toate fetele!
Ce-mi doresc pentru mine va doresc si voua!

In rest toate bune.

Voi cand ati inceput sau cand incepeti sa luati calciu?
Dar de vaccin ATPA sau asa ceva la 28 si la 32 saptamani ce stiti?

O sa-mi ia ceva timp sa recuperez ce ati scris ca e un roman intreg!!

Va pup

Irina 26+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by irinaghita
Voi cand ati inceput sau cand incepeti sa luati calciu?

Dupa nastere!!!
In timpul sarcinii poate provoca contractii, nu are nici un rost sa iei. Daca ai calcemia mica, mananca/bea lactate si ia magneziu si alte minerale care sa il fixeze dar NU calciu ca atare. Dupa nastere e binevenit (alaturi de zinc si magneziu)pentru ca vei pierde mult prin lapte!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Felicitari in primul rand pentru achizitiile realizate!! Abia astept sa vina sotul acasa si sa cumparam cele necesare.

Am vazut ca tot discutati de reprezentante de la diferite firme. Puteti va rog sa le postati si aici pe forum?? Si cam care sunt magazinele cele mai aprovizionate pentru bebei, unde as putea vedea cat mai multe marci?? Il stiu pe cel de pe esplanada de la Cora, inca unul Happy Brevi, pe undeva pe Str. Socului, Pantelimon. As vrea sa vad mai intai cat mai multe modele, si apoi sa vedem de unde e mai convenabil de cumparat: reprezentanta, net, etc.

Steluta 26+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

AMA am o poza, vrei , te rog, sa o pui in album?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/detail?.dir=/afc2&.dnm=5f02scd.jpg&.src=ph

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori74 spune:

salutare la toate gravidutzele,

vin cu rugamintea de a primi ajutor din partea celor care il pot oferi. Din pacate, sau din lipsa de timp inca nu am facut nici un fel achizitii desi nu mai este mult... Ma preseaza gandul ca imi trebuie in primul rand un patut. In Constanta nu sunt atatea magazine cum sunt in Bucuresti, si sa mai gasesti si varietate...Ma gandeam sa achizitionez unul de pe net, dar nu stiu in ce masura pot acorda incredere acestor magazine virtuale. A facut careva dintre voi achizitii in maniera asta, poate sa-mi dea ceva relatii?

va multumesc anticipat!

33+ si Cristian (24/08/95)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Flory ai grija de tine. Stai in patutz si odihneste-te. O sa vezi ca va fi bine.

Diana 28+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Cori74 depinde de la ce firma vrei patutul si la ce bani...

Am vazut ceva dragut si accesibil la Baby Care, dar acum depinde ce te multumeste pe tine.

Succes la cumparaturi

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare gravidute si pupici pe burtici!!
Revin si eu dupa o oarecare absenta.. nu ca mi-ar fi dus cineva dorul!!
La noi lucrurile merg bine.. cel putin asa sustine nenea doctorul, bebe creste si da din manute.. si pe 19 aprilie avem parte in cele din urma si noi de o ecografie sa o vedem pe bebe mica iar!! Asa sunt de geloasa pe fetele din tara care si-au vazut puii mai des...dar lasa ca mai e putin si ii vedem pe viu toate !!

Am vazut discutiile voastre despre produse pentru bebei.. foarte interesante, noi am cam luat tot deja si mai ramane sa aranjam camera pentru bebe, sa spalam si sa calcam hainute dar asta mai poate astepta. Oricum am vaut pozele puse cu carucioare si bouncere si paturici si restul.. toate foarte dragute.. super !! sa le stapaniti si folositi sanatoase si voi si bebeii pentru care sunt pregatite!!
Un singur lucru am de intrebat am vazut ca nu se discuta despre boppy, a luat cineva, v-a folosit ( asta pentru fetele care au deja un puiut acasa), ce parere aveti de ele??

Cami 32+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

CAMYm, boppy? Nu stiu ce este

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput