Mamici de mai-iunie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
Diana79 spune:
Fetelor tot la capitolul carutz suntetzi.
Eu nu am luat carutul cu maner reversibil pt ca bebelina mea nici nu va sta in el pana pe la 3 luni, o voi tzine in car seat care se ataseaza deasupra carutzului. Asa se tin bebelusii aici. Iar apoi se inchid cu copertinele si intr-o parte si in alta deci nu are de unde sa o bata vantul sau ceva. Si credeti-ma aici sunt adevarate vanturi nu ce e in Romania. O sa vedetzi ca totul va fi ok si fiecare dintre voi va gasi varianta indeala pt bebelusul ei in ceea ce priveste carutzul.
Carmina imi place carutul care l-ai luat. Bebele tau sa faca multe plimbari in el.
Noi suntem la alt capitol, acela de a decora camera. Am cumparat o gramada de desene frumoase rau pe care le vom lipi pe perete, ca bebelusha sa le poata vedea cat mai bine. Dar asta in mai nu acum, cand vom monta si patutul. Am inteles ca desenele de pe peretzi au un efect f bun asupra lor. Vom vedea. Oricum sunt f scumpe dar meritaaaa.
A si altceva, am mai luat un costumas DISNEY cu Winnie the Pooh, si asta cam scumpicel dar frumossssss rau ca sa o scot pe bebelina din spital. Ca am spus ca fata mea trebuie sa poarte prima oara ceva frumos.
Eu mai am de luat caditza de baie, cosmetice...si pompa de san care va fi manuala, biberoane, pampers. Dar mai astept pt astea, le voi lua in mai cand ne vom ocupa de redecorat dormitorul
si voi intra si in concediu de maternitate.
Azi am fost la niste prieteni care au un bebe de 1 luna si 5 zile. M-am topit dupa el si astept si eu cu nerabdare sa-mi tzin fetitza in bratze.
Cam atat nou la noi. Eu va doresc toate cele bune si spor la cumparaturi.
Diana 28+ cu Nicole Evelyn
carminabulina spune:
Diana79 multumesc pentru aprecieri, am stat 4 ore
pana sa ma decid daca sa-l iau sau nu.
Shoricel sa stii ca si eu m-am gandit la varianta ca poate raalucutza e putin suparata si si-a spus sa ia o pauza
. Mi-a spus sotul meu ca s-a intalnit in Cora cu tine erai in cauatre de carutz
. Dar eu eram sigura ca l-ai cumparat pe cel de la Chicco, ce s-a intamplat? Pretul sau nu era pe placul tau pur si simplu?
Ama daca totusi te decizi sa cumperi de la ABC Design sa cumperi de la reprezentanta din Otopeni si nu dupa net sau din magazine, poate doar daca apare vreo oferta prin super-market-uri gen cora. Sa retii ca noi (eu si LYLY) am dat pe el 4.800.000 (fara accesorii) asa ca ai si pret de comparatie.
Si sa va mai vand un pont: dupa ce o sa-l cumparati, orice tip de carutz nu conteaza, cand ajungeti cu el acasa o sa va placa la nebunie...
, ca doar nu mai aveti ce face.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
A, si cat priveste greutatea, sa nu exageram, este cat un bax de Coca-Cola, doar ca e putin mai voluminos. Pana la urma iti pui copchilul intr-un marsupiu, strangi carutzul si il tarasti pe scari pana jos, e mai greu la urcat. Ideea e ca daca trebuie sa urci niste etaje cu carutz si copil in brate, sincer nu mai conteaza cat cantareste unul sau altul, tot incomod va fi 
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
ina nu-i nimic, o sa merg in Bucuresti pe 3 aprilie si raman acolo pana nasc, trebuie sa gasesc carutu' ala pe undeva sa-l vad.De aici n-am ce cumpara, sunt numa' carucioare de la Primii Pasi si alte firme de care n-am auzit in viata mea.Si sunt si scumpe,urate,grele si de proasta calitate!
Tu ai luat carut? Ce ai mai cumparat ?
Am vazut si aici cos de rachita la fel ca al vostru.Numai ca aici e 500mii si nu au saltea pt el, ma gandeam sa-l iau si sa-i pun o pilota in doua la fel ca si tine..Are aceeasi captuseala albastra, banuiesc ca e la fel.
Ama, n-am luat nimic cu toate ca am fost la BE de doua ori, si sambata si duminica!
Carut nu aveau culorile pe care le vroiam eu asa ca ma voi duce saptamana asta la reprezentanta pentru ca baga modelele de 2006 unde au. Este putin mai scump, peste 5 milioane dar este execat ceea ce vreau. I-am dus ieri lui Magg carutul Chicco 3WD Tech si e foarte multumita de el. Asa ca ..imi iau Brevi Grillo!
Ala de rachita are o saltelutza extrem de subtire pe fund..aproape ca nu poate fi considerata saltelutza. Dar ..fa treaba cu pilota si gata!

Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
dolcebaby spune:
Eu mi-am luat pampers si am dat 330 000 de mii pe o punga si parca tin minte ca la Sel Gros costau peste 400 de mii...
Fetele care v-ati luat carucioare sa le stapiniti sanatoase si sa le plimbati cit mai mult !
dolcebaby
nastad spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
nastad foarte frumoase pozele
multzumesc!Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
magghyc spune:
Dragelor,
Dupa cum v-a povestit Ina, am lasat-o fara carutz, ceea ce insemneaza ca noi ne-am luat , evident
. Ne place intr-adevar f tare, cu greutatea sunt mai putin preocupata fiindca oricum pe scari pana la etajul 8 nu-l car. Oi vedea ce fac prima oara cand nu mere liftul. sincer cred ca imi gasesc o lipeala pe la una din farmaciile din zona si-l garez acolo pana vine sotzul de la serviciu.
Katja e o scumpa, pe noi ne-a cucerit definitv. Fatza de ce au facut alti copii pe la noi pe acasa, a fost super politicoasa si bine crescuta. Eu copil caruia sa ii spui sa iti aduca telecomanda si chiar sa o aduca pana acum nu am vazut (bravo, Ina!
).
Uitati si carutzul, de data asta pe viu, pt cine (inca) nu si-a luat si e interesat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
A, apropo, Alia, carmina, Lyly, si restul fetelor care s-au apucat de bb shopping,FELICITARI pt achizitii! Am vizionat tot ce-ati pus prin poze, sunt tare frumoase!
Magg
cu Nichita 29de s+
ama_kaly spune:
ina cosul de rachita cred ca il iau atunci de aici sa nu mai stau cand vin in Bucuresti sa caut si cos si sa il am pregatit pt bebe de acasa! Am vazut un set de lenjerie cu pilota la 25RON , nu prea cred ca pilota e de calitate la pretu' asta..ce tip de pilota ar trebui sa fie sa indeplineasca bine rolul de salteluta pt cos?
Alte modele de Brevi Grillo inseamna alte culori, nu? Vrei la fel ca cel pe care l-a avut Katja?
carmina asa o sa fac, o sa ma duc la reprezentanta sa-l iau.In Cora n-am vazut carucioare de la ABC Design..L-a vazut si sotul meu in pozele tale si i-a placut si lui.
Da sper sa nu fie nevoie sa se aplece sa-l impinga, nu ii faci poze si sotului tau langa carut ?
Am glumit, evident! Sa-l stapaniti sanatosi, ai facut o alegere buna pana la urma!
shoricutza pai daca nu iti iei carut pana vin eu in Bucuresti poate mergem impreuna la cumparaturi!
Tu daca stai la parter, greutatea carutului nu va constitui o problema asa mare! Poate doar la manevrat! Oricum trebuie sa-l vedem si la fata locului!magg felicitari pt carucior! Ati mai scpat de o grija! Sa faca plimbari lungi Nichita cu el si sa-l stapaneasca sanatos!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
florypop spune:
Fetelor sa stapaniti sanatoase si voi si ingerasii vostri ce ati cumparat, iar celor care nu au cumparat nik spor la cumparaturi.
Eu vineri seara am crezut ca nasc. Am avut niste contractii ingrozitoare. Am reusit sa le calmez cu gynipral si cu stat intinsa in pat. Se pare ca doctora a avut dreptate.....daca deja da semne de "iesire". Tineti pumnisorii sa mai stea acolo macar o luna....
Pupici,
Flory
26+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
inaioana spune:
Ama, nu vreau neaparat cum a avut Katja. Doar ca acele culori care mai ramasesera la BE nu-mi placeau deloc. Fusesem si la Prisma inainte si acolo mai aveau un sigur model, cu galben lamaie-intens si bleu. La BE aveau tot pe asta, altul cu doua nuante de bleu si altul pe gri cu bej care mie mi-ar fi placut dar lui Traian deloc. Nici eu nu eram chiar 100% incantata de el si am preferat sa astept cateva zile pentru modelele noi care sunt chiar misto dar le aduc abia sapt asta. M-am orientat inspre unul cu kaki si nisipiu. Acum..sa vedem..mai au si ceva bleumarin..depinde ce aduc.
Cat despre cosul de rachita, mai bine iti iei de acolo, ca la 500 000 e mai ieftin decat in bucuresti iar la Prisma nu mai aveau deloc ca m-am uitat.
M-am enervat azi de dimineatza de nu pot sa va spun. Stiti ca tre' sa o duc pe Katja la gradi. Ei, pentru asta trebuie niste analize obligatorii: exudat faringian, examen coproparazitologic, si copro. Ei, mai nou, medicul de familie iti poate da trimitere sa le faci gratuit doar ca nu poate conform legii sa scrie ca sunt doar formalitate trebuie sa scrie pe trimitere ca copilul are o boala ceva si sunt pentru investigarea ei. Ei si dr noastra a scris ca Katja are enterocolita si de aia ii da analizele de facut.
Si cretinii de la laborator i-au "gasit" enterocolita!
Ceea ce este imposibil pentru ca asta ar insemna diaree nasoala si alte simptome pe care Katja nu le-a avut si nu le are, ea fiind sanatoasa tun!
Cred ca pur si simplu nici nu s-au obosit cu culturile, au "gasit" bacteria care , surpriza, e prezenta in 90% din enterocolite si gata!
Asa ca tre sa repet analiza in alta parte fara sa mai bag "diagnostic prezumtiv" ca sa nu-i mai gaseasca nimic!![]()
Deci..ai nostri ca brazii..ca de obicei!
Ioana
32 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici