Mamici de mai-iunie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
CamiM spune:
E un fel de pernuta in forma de semiluna care se poate folosi la alaptat / hranit bebe mic cu bibe..de pilda, oricum e in mare voga aici si ma intrebam daca este chiar asa de super cum am auzit.. uite poza si mai multe info aici: www. boppy . com ( fara spatii..)
Cami 32+
"eco bebe"
ama_kaly spune:
ina da, o sa iau cos de aici si ii pun pilota ca saltea.Cum e mai ieftin?LYLY a zis ca a dat 400mii pe cos si inca veo 300 pe salteluta, mare diferenta nu e, adica doar 100mii in plus ca si astea tot de la Bucuresti sunt aduse.Am fost azi la plimbare si am mers si prin magazine.Am vazut intr-o farmacie un carucior de la Miniblu, cu maner reversibil, spatar reglabil, roti mari de cauciuc, usor manevrabil la 450RON.Mi-a placut ca era si inalt comparativ cu alte carucioare, aveau un singur model de gri cu portocaliu. Ce imi puteti spune de produsele Miniblu? Sunt bune? Am intrat pe pagina lor de net, am gasit un carut asemenator da nu e acelasi ca ala care l-am vazut eu azi:http://www.miniblu.ro/detalii_produs.php?id_prd=54
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
carminabulina spune:
Mai fetelor eu stiu ca hainutele, paturile tot ce am luat pt. bebe se spala inainte de prima folosire (ma rog si dupa pt. ca vor fi murdare
)dar intrebarea este le spal de-adevaratelea cu dero si toate cele sau le dau doar prin apa si pe urma uscate fiind le calc?
Ama carutzul din poza pare misto, acum daca tu l-ai vazut cu okii tai si ti-a placut si pretul ti se pare ok...Despre produsele miniblue stiu doar ca sunt exagerat de sucmpe
dar mai multe nu stiu, cred ca sunt si bune. De fapt ca sa fiu sincera nici nu stiu daca existe produse firma miniblue sau este doar un magazin care vinede peroduse de tot felul pt. copii, asa ca fetele care cunosc problema sa te informeze. 
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Darria spune:
Carmina, hainutele se spala "pe bune" ca sa iasa din material chimicalele folosite si ca sa fie curate(ca au trecut prin n' maini in timpul productiei pana sa fie imbracat bebelusul) si apoi se clatesc de mai multe ori. Apoi se pun la balsam, uscate si calcate. Daca nu le speli pielea bebelusului se irita.
ama_kaly spune:
carmina nu e cel din poza, seamana da nu e acelasi carut care l-am vazut azi.Scria pe el miniblu, asadar e facut de firma miniblu i guess.Mi-a placut ca era usor manevrabil si foarte inalt, avea maner reversibil, spatar reglabil pe 3 pozitii, se lasa de tot la orizontala, roti mari de cauciuc..cam tot ce vreau de la un carut si fasul ala mi s-a parut de calitate.Nu stiu insa kte kg avea, nu scria nici in cartea lui sau n-am vazut eu, insa parea destul de greu..oricum ce vreau eu n-am sa gasesc si usor.La 450RON nu mi s-a parut f scump, era si robust..nici nu stiu.Mai bine astept sa vad si altele in Bucuresti? Sotul meu a fost f incantat de el..cum ziceam e f inalt si e bun si pt el, nu tb sa stea aplecat.Rotile de la ala al tau cum sunt? Adica cum e cauciucul ala moale sau tare?io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
carminabulina spune:
Darria multumesc frumos, chiar nu stiam ce sa fac.
Ama, rotile au cauciucul tare, nu ca ala de la bicicleta ca alea au si camera, intelegi, dar e cauciuc nu este plastic sau nu mai stiu ce material de la aia de la Baby Care care au rotile din palstic umplute cu nustiu ce (mi-a explicat nenea ala de acolo dar nu am retinut, deh sunt
, e scuzabil).
Carutul meu este chiar inalt si mi-am dat seama de asta cnad a venit pe la mine sora mea care e un pui de om de 1,55. Ea cu siguranta va cauta un carut cu manere reglabile pt. ca sotul ei are 1.82, asa ca...
Daca nu esti nerabdatoare, cum sunt eu de exemplu, asteapta sa ajungi si in Bucuresti si pe urma alegi. Dar iti dau un sfat gratuit, am mai scris asta: dupa ce o sa-l cumperi o sa ti se para cel mai frumos carut care a existat vreodata. Pe cuvant!!!
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
ama_kaly spune:
Rotile de la ala erau mai moi, ca la bicicleta,cu camera.Or fi bune astea?
Pai asta e problema, ca sunt si nerabdatoare si grabita si mi-e sa nu vad dupa aia altu' care-mi place mai mult si sa ma oftic..Pe de alta parte, maine m-as duce si l-as cumpara pe ala
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
LYLY809 spune:
Salutare burticele!
Magghy, e f. dragutz caruciorul, sa-l plimbi sanatoasa pe bebe cu el.
Florypop, iti tinem pumnii cat putem de tare, caci vrem sa avem numai nasteri la termen si numai mamici fericite![]()
Cori74, patut din lemn sau de care vrei sa-ti iei? Nu aveti Cora sau Carrefour in Constanta?
Darria, ai dreptate cu spalatul. Si eu i-am luat unui nepotel lucruri acu' un an, si pentru ca a stat mult in spital, a trebuit sa-i duk lucruri numa' bune de imbracat. Si m-am gandit io ca trebuie spalate, clatite cu balsam ( inainte am dezinfectat bine ligheanul, si nu le-am bagat la masina, le-am spalat de mana) si le-am calcat cu fierul cat s-a putut de incins. La sfarsit aratau ca noi, cum de altfel si erau
Ideea e ca mi-a placut la nebunie sa spal lucrusoarele acelea mici si delicate
Lacri 28+ (maine 29 fix
)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cori74 spune:
Lacri cred ca glumesti cu Cora sau Carrefour in Constanta; cu primarul nostru..... Eu imi doresc unul pliant, care sa aiba masa de infasat neaparat si eventual carusel. Am vazut pe un site 2 modele foarte frumoase si foarte bune la pret 250 ron si 300 ron.
Nu vreau unul scump pentru ca mi-e teama ca o sa-l folosesc cat l-am folosit la baiat; mai putin de un an...(un patut din lemn pe care am dat o gramada de bani la vremea aceea, acum 11 ani...)
Ideea era ca nu stiu daca pot avea incredere in genul asta de comert.
Ma intereseaza daca cineva a cumparat in felul asta si daca a gasit tot ce trebuia in pachet...
Cori
33+ si Cristian (24/08/1995)
quote:
Originally posted by LYLY809
Salutare burticele!
Magghy, e f. dragutz caruciorul, sa-l plimbi sanatoasa pe bebe cu el.
Florypop, iti tinem pumnii cat putem de tare, caci vrem sa avem numai nasteri la termen si numai mamici fericite
Cori74, patut din lemn sau de care vrei sa-ti iei? Nu aveti Cora sau Carrefour in Constanta?
Darria, ai dreptate cu spalatul. Si eu i-am luat unui nepotel lucruri acu' un an, si pentru ca a stat mult in spital, a trebuit sa-i duk lucruri numa' bune de imbracat. Si m-am gandit io ca trebuie spalate, clatite cu balsam ( inainte am dezinfectat bine ligheanul, si nu le-am bagat la masina, le-am spalat de mana) si le-am calcat cu fierul cat s-a putut de incins. La sfarsit aratau ca noi, cum de altfel si erauIdeea e ca mi-a placut la nebunie sa spal lucrusoarele acelea mici si delicate
Lacri 28+ (maine 29 fix)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cypocs spune:
LACRI, pai maine faci 29 dar tickerul tau arata ca ai deja 29 w si 4 zile???
ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png