Mamici de mai-iunie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 3
carminabulina spune:
Cred ca ma duc iar la BE, acum ca m-am plictisit de moarte...si parca as mai lua cate ceva. Am facut rost de 150RON si ma gandesc de ce sa- tin in casa?
, aici se doarme vad.....
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
nastad spune:
Abia am venit de la BE, aglomeratie mare!
Am pus cateva poze, cea blonda sunt eu..
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=/afc2
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
ama_kaly spune:
Bai da si azi sunteti tot la Baby Expo??
Chiar ma oftic ca nu am ajuns si eu cand va adu pe voi povestind
ina nu-i nimic, o sa merg in Bucuresti pe 3 aprilie si raman acolo pana nasc, trebuie sa gasesc carutu' ala pe undeva sa-l vad.De aici n-am ce cumpara, sunt numa' carucioare de la Primii Pasi si alte firme de care n-am auzit in viata mea.Si sunt si scumpe,urate,grele si de proasta calitate!![]()
Tu ai luat carut? Ce ai mai cumparat ?
Am vazut si aici cos de rachita la fel ca al vostru.Numai ca aici e 500mii si nu au saltea pt el, ma gandeam sa-l iau si sa-i pun o pilota in doua la fel ca si tine..Are aceeasi captuseala albastra, banuiesc ca e la fel.Alia felicitari pentru achizitii!! Nu ne pui poze? Si mie mi-ar placea unul usor asa ca ala de la Brevi, nu putea sa aibe si maner reversibil?
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
Lya stiu ce s-a intamplat..ti-am trecut data ultimei menstruatii ca zi de nastere, de aia erai la sarbatoritele lunii septembrie
Imi cer scuze, am modificat acum !
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
shoricutza spune:
Ama se pare ca doar tu esti pe aici![]()
Mie imi vine sa ma dau cu capu de peretii ptr ca am fost vineri la BE si am fost setata sa ma uit la carucioare cu scoica si acuma ma gandesc ca nu este o mare problema daca luam carutz si scoica separat ... Drept ptr care am ignorat tot ce era fara scoica
.
Acum va trebui sa umblu brambura prin Bucuresti sa caut carutz cand la BE le aveam pe toate sub nas.
Io n-am cumparat nimic de acolo ptr ca preturile nu mi s-au parut a fi mai mici decat in cora de ex ... oricum nu vroiam sa iau decat carutz...
io
29+ cu
Ana
ama_kaly spune:
shoricutza da, de cand cu Baby Expo asta bantui singura pe aici pe forum 
Bine ca azi se termina ![]()
Daca tot vrei sa iei carut, de ce nu te duci si azi la BE sa te uiti si de carucioarele fara scoica? Nu e deschis pana mai tarziu ? Si carmina zicea ca se duce azi daca nu o fi deja in drum spre casa cu toti banii cheltuiti!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
shoricutza spune:
Pai Ama mai este o ora si se inchide, asa ca pana ajung io acolo ... din pacate mi-a luat mult pana mi-a trecut fixatia ptr carutz echipat cu scoica ... adica de abia acuma
...
Asta e, suntem amandoua in aceeasi barca in cautarea de carutz ... ca sa nu mai zic ca si io sunt obsedata de manerul ala reversibil si de rotile mari de cauciuc. Sunt 2 calitati ale unui carucior la care n-am de gand sa renunt!
io
29+ cu
Ana
LYLY809 spune:
Shori, si eu sunt pe aici. Nu te consuma ca n-ai luat carucior, asa cum ai observat, nu erau mari reduceri, la unele produse poate un 5%... Cat despre scoica, sotul a fost azi in Cora si mi-a zis ca a vazut omologate, presupun ca si preturile sunt f. bune. El ma cearta si acum ca am luat caruciorul de la BE, desi nici nu l-a vazut, inca e impachetat in portbagajul meu. Mai aveti timp destul sa luati carucior, presupun ca macar ai luat pliante, ca sa-ti faci o idee si sa mergi direct la magazinele respective. Cred ca am ajuns sa facem prea mult caz pentru niste obiecte care sunt peste tot, preturile ar trebui sa scada, ca doar e concurenta
... Veti gasi si voi, tu si Ama, carucioare pe gustul vostru si la preturi bune, vei vedea.
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
ama_kaly spune:
Da si eu sunt obsedata de roti, de maner si de greutate..dar cu greutatea m-am lamurit ca ce vreau eu nu gasesc sub 10kg
Nu inteleg insa de ce atat de putine modele de carucioare au optiunea maner reversibil!!Mi se pare un lucru atat de important..
Si carutul ala de la Missouri care mi-a placut mie tare as vrea sa-l vad in magazin, dar din pacate pana pe 3 aprilie n-am nici o sansa
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe