Mamici de mai-iunie 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY multumim pentru incurajari!! Esti o draguta! Dar de ce te cearta sotul tau daca nici nu l-a vazut asamblat? In loc sa fie recunoscator ca nu l-ai tarat si pe el dupa tine prin magazine.. E vina lui ca nu s-a implicat si n-a mers cu tine la BE daca vroia sa participe la alegerea carutului, nu? Nu-l mai lasa sa te certe, sotii au unica datorie de a ne rasfata in perioada asta, nicidecum a ne certa!io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ama, cu placere
Pai cand sa se implice, ca eu n-am avut rabdare si m-am dus vineri singurica... Da' io sunt si cam repezita... Oricum, pentru puiul meu vroiam sa iau un carucior mumos, nu orice carucior, ales si testat cu mana mea. Te rog sa ma crezi ca nu m-am putut abtine sa nu-l cumpar
Ai vazut-o si pe Alia, cat de incantata este... Dar tu mai ai timp, eu si alte fete am luat caruciorul pentru ca am avut aceasta ocazie, altminteri mai stateam si noi.

Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Vad ca sinteti in febra cumparaturilor.Foarte bine.Eu inca nu am luat nimic si nici nu cred ca voi lua pana in luna a 8-a.Vad ca subiectul fierbinte e caruciorul si scaunul de masina.
Eu una zic ca cam exagerati cu :minerul ajustabil, centura in 5 puncte,aparatoarele la picioare sau de ploaie, scaun de masina omologat.
Minerul se ajusteaza maximul un cm (sus/jos).Asa ca nu e atiti de folositor pe cit e denumirea de pompoasa.
Centura in 5 puncte...Nu stiu ce va imaginati , dar un copil cu cit se simte mai intepenit in acel carucior cu atit devine mai agitat si chiar e posibil sa refuze caruciorul la un moment dat.El are nevoie de a anumita libertate de a se misca si asta cam de la 6 luni.Nu va faceti probleme ca nu v-a cadea/aluneca din carucior.Si oricum mergem cu ei la plimbare nu la fuga.
Aparatoare pt picioare? Va referiti la invelitoare pt zile friguroase? Daca da..atunci nu se pune problem pina in noiembrie.Si la iarna e mult mai eficienta o paturica calduroasa decit acea invelitoare care oricum nu i se mai potriveste pt ca sint pt bb-ei micuti.
Rotile la carucior le prefer cit mai mici.Sint mult mai usor de manevrat si e si un indiciu ca , caruciorul e usor .Ce imi doresc e ca acest carucior sa aiba roti duble numai in fata- tot din acelasi motiv(usor de manevrat).
Carucior cu/fara scoica.Daca carucirul are scoica ff bine.Nu mai e nevoie ca, caruciorul sa se plieze pe spate.Il putem plimba in sscoica. Oricum de la 5-6 luni bb nu mai vrea sa stea pe spate in carucior.Il vom ridica in pozitie sezut. Daca caruciorul nu are scoica atunci vom cauta unul cu mai mute pozitii ajustabile .Deci fiecare tip de carucior e bun in felul lui.
Aparatoarea de ploaie.Eu zic ca nu ne vom scoate bb la plimbare pe ploaie si daca ncumva ne prinde ploaia ,il luam in brate sub umbrela noastra .
Scaunul de masina omologat...eu zic ca sa ne uitam sa fie cit de cit solid.

Cam asta e parerea mea.Eu zic sa fim mai atente pe ce aruncam banii.Nu cred ca avem nevoie de atit de multe accesorii.Sper ca nu v-ati suparat pe mine.

Neda 27+

Mergi la inceput

LYLY lasa ca se obisnuieste el cu ideea Pai asta e ca nu prea mai ramane timp asa mult dupa ce vin in Bucuresti, o sa am deja 37 de saptamani si va trebui sa alerg dupa carucior..nici nu imi dau seama cand a trecut timpul asa repede si am ajuns in saptamana 35 io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Neda draga, scaunele omologate nu sunt neaparat mai scumpe, dar or fi mai sigure, stiu si eu... Sotul insista sa fie astfel, d'aia tot bat toba cu omologatul asta. Ma stie vitezomana.
Ma bucur sa aflu ca am rationat corect si n-am luat invelitoare picioare, cand pruncul meu se naste in mai-iunie, cand e deja cald. Pe-orma mai vedem noi.
Ama, n-o sa alergi, pentru ca deja ai 2-3 modele favorite si alegi dintre acelea.
Lacri 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

neda nu cred ca a zis cineva ca vrea neaparat maner ajustabil/reglabil pe inaltime! Ceea ce vrem noi e manerul reversibil, cea ce e cu totul altceva, adica sa se poata muta fata/spate.
Aparatoarea de ploaie si de picioare din cate am inteles de la fete le-au luat separat si au fost in jur de 33RON una, asadar nu au constituit un criteriu la alegerea carutului..le-au luat separat!
Centura in 5 puncte..de asta nu stiu ce sa zic, nici eu nu cred ca daca are din acea in 3puncte reuseste copilu' sa sara din carut.Insa daca are in 5puncte cu atat mai bine.
Ideea e ca orice mamica doreste cat mai multe de la caruciorul pe care il ia pentru copilul ei, mai ales cand suma pe care o da pe el nu este chiar asa de mica!
Si criteriile la alegerea caruciorului nu au fost centura, aparatoare de ploaie/picioare sau manerul reglabil..ci greutatea, manerul reversibil,calitatea,spatarul reglabil si rotile din cauciuc!Ceea ce nu mi se pare o exagerare!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Lyly...pai daca esti asa vitezomana...sa mai am curaj sa ma urc cu tine in masina?Mai mergem maine,da?Acush ma duc sa vad care costum de baie imi vine mai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Lyly...pai daca esti asa vitezomana...sa mai am curaj sa ma urc cu tine in masina?Mai mergem maine,da?Acush ma duc sa vad care costum de baie imi vine mai bine

La drum lung, nu in Bucuresti! Nu esti in pericol, stai linistita

Maine pe la 8.30- 9.00 sunt la doctor. Daca nu-ti raspund, nu te speria, ca te sun eu inapoi, ok?

Lacri 28+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Fetelor, nu vi se pare curios ca o gravida asa de activa pe net ca raalucutza a disparut subit? Sper ca totul este ok cu ea.

Lacri 28+

Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Bine...te sun pe la 9 si ceva.

Daca ai vedea ce ciudat arat in 2 piese...

Mergi la inceput