Mamici de mai-iunie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
LYLY809 spune:
Acu' ma uit dupa scoici, am luat-o razna cu scoicile, ca tot am incheiat capitolu' carucior. Am ochit pe cele de la neonato, kids im sitz si brevi.
Pe cel de la Brevi, Smart, l-am vazut la BE, si este omologat. Pe net scrie 365 ron, parca tot atat era si in BE. Cei de la Brevi ziceau ca in magazin toate sunt cu 5-10% mai scumpe, dar nu mai retin cat au zis ca este SMART. Vivi, tu iti amintesti? Erau 2 modele acolo, unul mai dragalas ca altul! Parca vad ca ma scol cu noaptea-n cap si ma duk sa-l iau!!!
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Vivi, scoicile astea pot fi montate in orice masina? Ce sistem de prindere or avea?
Lacri 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
vivighe spune:
E omologata scoica mea.Are instructiuni de folosire f clare.Tre sa-l pui in loc cu centura.Nu zice nimik de vo masina anume.
Lya spune:
Felicitari fetelor pt achizitii!
Ama,acum ma uitam pe la sarbatoriti si 

....m-am gasit si pe mine in 20 septembrie,dar nu stiu cum a ajuns data ca eu n-am dat asa ceva si in plus sunt din aprilie
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">25 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
inaioana spune:
Muahhh...am niste insomnii de imi vine sa ma dau cu capul de pereti asa:
Pur si simplu ma trezesc ca pensionarii la 6.30-7!
Lyly, scoica se prinde cu centura masinii, asezata cu fata invers fata de directia de mers. Practic se trece centura prin mai multe lacasuri ale scoicii si se prinde normal apoi, ceea ce o face sa stea acolo rigida, n-o misca nimic.
Fetelor , la BE ieri a fost NEBUNIE!
Pur si simplu un loc atat de aglomerat cum nu va puteti inchipui. Preturile la fel, lumeeeee de o iei razna.
Nu stiu cine zicea ca n-a primit chestii gratis (Carmina parca), cred ca nu te-ai oprit pe la standuri...noi am primit tetina, suzeta, tampoane de san (toate Nuk), body de bumbac foarte dragut, bleu sau roz (in functie de ce spuneai ca ai) simplu mic de tot, vitamine pentru copii, reviste Mami si Superbebe, cosmetice de la Bubchen (vreo 6 feluri in recipiente mici de 50 ml dar excelente pt maternitate: ulei, lapte de corp, sampon, gel de dus, crema de fund) scutece de la Happy...parca atat, nu mai tin minte ca tare-s senila.
Nu am reusit sa ma intalnesc decat cu Luana si Magg. A fost foarte frumos, am mers impreuna cu totii (adik si cu sotii aferenti!)la Magg si am comandat de le Wu Xing papa buuun si am stat pe capul oamenilor pana pe la 8.30 seara, saracutii de ei. Katja le-a facut ceva deranj pe acolo, banuiesc ca a fost prima si ultima data cand ne-au primit!![]()
Ama, pur si simplu nu ne-am putut uita prea mult la caruturi pentur ca a fost o aglomeratie infernala, dupa cum spuneam. Imagineaza-ti ca trebuia sa iti pazesti pielea bine, oamenii dadeau peste tine indiferent ca erai cu burta la nas, cu copilu'-n brate, etc, tot o impingeala si o zapaceala. Asa ca nu am vazut acel Missouri, mi s-a parut de vreo doua ori ca il vad doar ca mi-a fost imposibil sa ajung la stand si sa vorbesc cu vanzatoarele pentru ca erau asaltate!
Avand in vedere ca preturile sunt cam acelelasi eu zic ca cel mai bine va cumparati efectiv din magazine, unde poti sta sa freci vanzatoarea cat vrei.
Viviana, eu (si celelalte fete) am intarziat 30 min si imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit. Am spus pe site ca cine nu are nr meu de tel sa mi-l ceara pe pm ca sa ne putem suna acolo....
Danutza, ma oftic ca nu ne-am vazut si noi. Mi-a spus Traian ca v-ati intalnit si ca ai zis ca ne vedem pe acolo dar iata ca in final nu ne-am mai vazut.
Noi am stat pana la 4 , voi???
Oricum, trebuie sa mai aranjam o intalnire serioasa acuma cat mai suntem transportabile NEAPARAT. BE nu putea fi un loc potrivit, cel putin nu ieri...cred ca mai degraba gaseai acul in carul cu fan.
Nu stiu ce sa mai zic, daca aveti intrebari...mai ziceti si voi!

Ioana
31 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cypocs spune:
Am ajuns si eu acasa la Galati .De la BE am luat carut Brevi Grillo si scoica Neonato , 0-13 kg , si sunt tare mandra de ele .Eu am fost vineri pe acolo , cand am inteles ca era mai acceptabil .M-am intalnit cu Carmina pe acolo , am stat vreo 4 ore , si cand mi-am dat seama ca ma cam dor toate am fugit de acolo .Si Carmina avea contractii la sfarsit dar nu se lasa.
Am fost si la servici vineri dimineata , in Bucuresti , ca am obtinut trasferul .M-am prezentat , insa cele 2 mandre , sefe , m-au intampinat cu dezgust si grata .Pana la urma una nu a mai rabdat si mi-a zis in fata ca ei aveau nevoie de oameni nu de o gravida si ca asa e cand altii (adica eu) isi vad doar de interesul personal .Trebuie sa va mentoinez ca eu nu le-am spus ca sunt gravida inainte de a obtine acordul .A fost prima data cand mi-a fost rusine si imi venea sa intru in pamant ca am burtica .DEEE, sper sa le uit cat mai repede pe ciumafaiele alea .
Carutul e superrrrrrrrr usor si imi plac rotile si materialul de la salteluta , e moale , pufos , e un rosu visiniu cu un bej , n-am poze .Scoica e galbena cu negru .
Am repetat analiza de streptococ la Medsana si acu astept ...Am fost si la dr T , bebe are 1750 gr la 31 saptamani .E fix pt varsta lui .Era omor la cabinet si a plecat si la o cezariana lasandu-ne acolo la TV.A venit repede !!A zis ca e plecat in mai dar programam cezariana putin mai devreme .
va pupici pe toate burticutele
ALIA 30+
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
cypocs spune:
A, am uitat , si eu am primit mostre pe acolo , cam ce spunea Ioana
ALIA 32W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
alisia spune:
Buna fetelor,
Sunteti asa de harnicute
!!!!
Am o intrebare la voi:Este normal sa ni se mai umfle din cand in cand picioarele???
Eu am patit-o aseara si m-am cam speriat
.E adevarat ca la ultimul control m-a intrebat Dr. daca mi se umfla picioarele....dar n-am avut probleme..Oare care sa fie cauza????
Noi suntem cuminti bem doar apa plata iar cu mancarea avem mare grija!!!!

tuturor
Alisia si ingerasul din burtica
carminabulina spune:
Buna....Cum nu am fost pe la standuri ioana? Dar faptul ca am cumparat de la NUK 5 biberoane ce inseamna? Eu am primit doar o pastila gratuit
si o mie de pliante...a, si o cutie de servetele Pampers dar a trebuit sa cumpar o punga cu scutece.
Ce ma felicit ca am avut minunata idee sa merg vineri dimineata, desi ca sa fiu sincera si acum ma mananca in
sa ma duc, bine ca nu mai am bani asa ca stau acasa. Oricum am fost super obosita dupa aceasta "vizita" la BE si intr-adevar nu era mare reducere la pretzuri, tot de prin Cora o sa ma aprovizionez.
Si eu cred ca va trebui sa ne mai intalnim cat mai suntem "libere" astept propuneri.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png