stimulentul???!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

Am primit stimulentul pe 18.03. Eu sunt din Bacau. Nu am avut probleme nici luna trecuta. Singura chestie este ca nu imi vireaza in cont, desi am cerut asta. trebuie sa merg la posta. Chiar nu inteleg de ce, mai ales ca am specificat ca vreau sa-i vireze in cont. Am dus si extras de cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Am vorbit si eu azi la directia muncii, si mi-au spus ca bineinteles ca nu am primit banii pentru ca imi lipseste o hartzoaga de la dosar... In fine, i-am intrebat de ce nu m-au anuntat si au spus ca mi-au trimis carte postala pe data de 6 martie!!!Nu stiu, asa o fi, cert e ca eu nu am vazut nici o carte postala... Maine le duc hartia, ma intreb cand voi primi banii si daca ii voi primi retro si pe ianuarie si februarie, deoarece am inceput lucrul la 1 ianuarie. Si eu am cerut stimulentul in cont (eu am cont la Bancpost, l-am facut pentru alocatie sa nu mai astept postasita care vine numai in 26 prin zona asta cu pensiile) si chiar sunt curioasa daca imi vor intra in cont

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetelor ,e bataie de joc cu dosarele ,azi am primit o instiintare ca trebuie sa mai duc o adeverinta la dosar din care sa rezulte stagiul de cotizare din ultimele 10 luni dinainte de nastere !Pai daca am luat CIC nu rezulta ca am cotizat cele 10 luni ?
In schimb nu imi spun de unde sa iau adeverinta -tip si nici unde sa o duc dupa ce o completez.
Io cred ca o sa ma descurc ,dar simt ca-mi pierd rabdarea .Daca in locul meu era o femeie fara posibilitati de informare ce facea ?Ca toate platim asigurari peste asigurari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Adeverinta cu stagiul de cotizare se ia de la Casa de pensii. Le "reciti" CNP-ul si gata!

irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

Mie imi lipsea anexa 4 din hotararea de guvern nr 1825/decembrie 2005. Eu aveam o adeverinta de salarizare, care confirma faptul ca sunt platitoare de impozit. Am trimis-o pe gagica de la personal sa o duca, si sa vada de ce mai am nevoie, ea avea oricum scos si stagiul de cotizare ca nu stia exact daca trebuie sa faca dosar si pentru mine sau nu, dar nu mi-a spus ca ar fi depus si stagiul. In fine, oricum alea de la directia muncii i-au spus ca voi lua banii prin mai... Oare voi lua si pe lunile ianurie si februarie, sau numai din martie, de cand mi-a dus hartoaga aia???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Nici pana azi nu am primit vreun leu din faimosul supliment! Am sunat la primarie,..si am impresia ca nici acum nu au lucrat ceva la dosar. Au spus ca dosarul e ok,..dar sa astept si voi rpimi banii si din urma..
Voi ati primit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Eu am depus dosarul pe 5 ianuarie si din cauza neglijentei unei madame de la DM Iasi,care nu catadicsit sa intoarca o adeverinta,am primit banii pe 10 martie.Dar i-am primit.Acum astept stimulentul pe martie,iar saptamina viitoare voi merge la DM sa depun extrasul de cont;nu mi-a spus nimeni ca singura banca agreata este Bancpostul,mai ales ca eu alocatia o primesc pe card BRD.
Cameron,trebuie sa mergi neaparat la DM si sa ceri verificarea dosarului si sa-ti motiveze de ce nu ai primit banutzii!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Azi mi-am luat inima-n dinti si am fost la primarie sa vad ce s-a intamplat cu suplimentul! (Asta pentru ca .. nu am oprimit nici un leu pana acum). Am gasit o cucoana,..care mi-a explicat ca .. maine sau poimaine o sa-i primesc.
Am intrebat-o daca a fost ceva aiurea la dosar, si mi-a raspuns ca cei cu dosare incomplete au fost chemati sa rezolve. Mi-a spus ca in Ploiesti nu s-a distribuit pana acum nici un supliment. Au facut toate dosarele (cand si cum au vrut) si de-abia acum le-au dat mai departe la plata.
Sunt foarte curioasa daca maine sau poimaine primesc ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana_oana spune:

buna !
eu am primit saptamana asta stimulentul pe 2 luni; am depus dosarul pe 2 februarie dar intelesesem ca se da si retroactiv..adica si pe luna ianuarie
eu am luat doar pe februarie si martie..
mai are cineva problema asta?
sau asa trebuia sa fie si eu n-am inteles bine ?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Stimulentul se da doar de la data depunerii cererii (inclusiv fractiuni de luna).

Mergi la inceput