stimulentul???!!!

stimulentul???!!! | Autor: alexis26

Link direct la acest mesaj

Mai fetelor, a primit careva din provincie stiumulentul???
Eu sunt din Baia Mare si mi-am depus dosarul in ianuarie, cand m-am intors la lucru, dar inca nu am vazut nici un leut de la ei...
Probabil statul ne-a mai tras o teapa...
astept raspunsuri

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soseta spune:

si eu am depus tot in ianuarie si inca nu am primit nici eu.
trebuie sa mergi la unde ai depus dosarul sa vezi dc l-au depus la fortele de munca si apoi daca de aici a fost introdus in calaculator.
Eu sunt din deva si m-am interesat zilele acestea.
Dosarul meu nici nu fusese indrodus desi il depusesem in 10 ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Si eu sunt din provincie, am depus dosarul in ianuarie si am primit stimulentul din ianuarie cam pe 25 februarie iar pe februarie pe 14 martie.
Deci nu este nicio pacaleala.
Verifica la directia muncii daca nu e vreo problema cu dosarul.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu sunt la Tulcea. O colega s-a intors la slujba, bb are un an, si a primit acum cateva zile stimulentul. Verifica dosarul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameron spune:

Eu am inceput serviciul anul trecut in iulie, fara a benefici de nici o zi CIC. Pana acum nu am primit nimic..
Am sunat unde am depus dosarul.. si au zis ca daca ar fi fost ceva in neregula cu dosarul m-ar fi contactat cineva.
La posta nu au rabdare sa te lamureasca cu nimic..
Dosarul l-am depus de pe 20 ianuarie.
Usually primesc alocatia pe 22.. in ianuaria am primit pe 22, in februarie pe 9, in martie pana acum nimic..
Sper.. sa fie ok.. ca astept banii astia..ca pe..uff..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

...deci...pentru Statul roman lucreaza niste nemernici blazati! Cele care ati depus dosarele in ianuarie si nu ati primit nimic, nu asteptati cu rabdare, ca nu primiti nimic. trebuie sa va verificati dosarele...eu asa am patit, cica dosarul meu nu era complet (dar mi l-au primit atunci si mi l-au verificat!!!) si degeaba iti iau numarul de telefon si adresa sa te contacteze cumva daca sunt probleme, ca nu te suna nimeni niciodata! E si mai "histerical" faptul ca degeaba suni tu sa te interesezi si sa vezi ca totul e ok, nimeni nu ridica telefonul, deoarece "nu au timp", mie mi-a venit sa le sparg fetzele cretinelor care gestionau dosarele

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexis26 spune:

pai eu am dat acu 2 saptamani telefoane de mi-a amortit mana si am gasit dosarul la directia muncii, ziceau ca inca nu au lucrat la el ca cica nu au avut timp!!!!
ei au dosarul acolo din 8 februarie...
cat le trebuie oare pana sa il rezolve????
or fi milioane de mamici din Baia Mare care i-au stimulent...
cine stie??
ii sun maine iar sa vad ce s-a intamplat ca m-ati pus pe ganduri
sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Este cineva printre voi care a cerut sa-i fie virat stimulentul in cont, nu prin mandat postal? Se fac plati si in cont? Intreb pt. ca la data intocmirii dosarului nu se stia sigur , desi in formularul respectiv puteai sa bifezi optiunea asta. Eu asa am cerut(in cont) dar m-au pus, pt mai multa siguranta, sa bifez si optiunea ,,mandat postal".
Cert e ca n-am primit pana acum nimic, nici in cont si nici n-a sunat postasul la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin73 spune:

Sotia mea a depus ieri dosarul si a cerut virarea banilor in cont.
Nu a intampinat nici problema la cererea asta.
Valbil pentru Bucuresti, sector 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

quote:
Originally posted by florentin73

Sotia mea a depus ieri dosarul si a cerut virarea banilor in cont.
Nu a intampinat nici problema la cererea asta.
Valbil pentru Bucuresti, sector 3.

Referitor la sectorul 3 Bucuresti: Ce folos ca in depunerea dosarelor nu se prea intimpina dificultati, daca primesti decizia de acordare a indemnizatiei desi cererea si actele sunt pentru stimulent? Doamnele care au primit dosarul au fost super dragute, in schimb la anlizarea dosarului s-au folosit niste functionare cel putin plictisite ca sa nu le jignesc mai rau.
Acum intrebarea mea este daca aveti idee cum sa procedez sa-mi clarific situatia adica sa anuleze decizia pentru indemnizatie si sa-mi acorde o alta pentru stimulent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ieri am fost la Directia Muncii sa iau urma dosarului. L-am gasit intr-un final, mi s-a explicat ca a intrat in plata cu data de 07 februarie, dar n-au ajuns banii pt ca acum locuiesc la o alta adresa decat cea pe care am dat-o la ei, adica cea din buletin. Mi-au zis ca trebuie sa -mi fac mutatie, daca vreau sa vina banii cu posta .
Ref. la plata in cont(asa cum cerusem) au zis ca nu se poate decat daca am cont la Bancpost, este banca cu care lucreaza ei, pt ca nu percepe comision. Eu am cont la alta banca, asa ca am doua optiuni, una mai enervanta ca alta, pt. ca ambele implica completat de formulare, cozi la ghisee, nervi, rabdare: ori deschid cont la Bancpost ori imi fac mutatie.

Mergi la inceput