stimulentul???!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

azi am intrebat la primarie si mia zis ca pot lua stimulentul si pe luna aprilie chiar daca fac cererea saptamana asta......eu nu sunt prea sigura ca si eu stiam ca tot de la data cererii se da stimulentul; a fost cineva in situatia in care a depus actele cu intarziere fata de data la care a reinceput munca?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Art. 18. - (1) Persoanele care au beneficiat de concediul de maternitate și plata indemnizației aferente în baza prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.158/2005 beneficiază de indemnizație lunară pentru creșterea copilului sau, după caz, de stimulent, începând cu ziua următoare celei în care încetează plata indemnizației de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data nașterii copilului, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată.
(2) Persoanele îndreptățite care nu îndeplinesc condițiile pentru acordarea concediului de maternitate și plata indemnizației aferente în baza prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr.158/2005 beneficiază de indemnizație lunară pentru creșterea copilului începând cu data nașterii copilului sau,

asta e articolul sau altul?

e vorba si de 60 de zile de la data iesirii din CIC??

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

aaaa stati ca am gasit alt articol; eu ma incadrez la punctul d, daca am iesit din cic la 1 aprilie 2006 si depun cererea pentru stimulent in mai?

Art. 10. - (1) Drepturile prevăzute de prezenta ordonanță de urgență, reprezentând indemnizație și stimulent, se cuvin și se plătesc după cum urmează:

a) începând cu ziua următoare celei în care încetează, conform legii, concediul de maternitate și plata indemnizației aferente, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată;
b) începând cu data nașterii copilului, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată, în cazul persoanelor care nu îndeplinesc condițiile, conform legii, pentru acordarea concediului de maternitate și a indemnizației aferente;
c) începând cu data adopției, a instituirii tutelei, plasamentului sau încredințării, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la data la care s-au aprobat ori, după caz, s-au instituit măsurile de protecție a copilului;
d) de la data depunerii cererii, pentru toate celelalte situații, inclusiv pentru cazul în care cererea a fost depusă peste termenele prevăzute la lit. a), b) și c).

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

am sunat azi si mi-au cerut cnp si apoi mi-au zis ca la ei figurez ca sunt inca in cic; eu actele le-am depus pe 18 mai; apoi mi-a zis ca daca imi mai vine indemnizatia la posta sa nu o iau si ca voi primii banii (stimulentul) pentru perioada incepand cu 1 aprilie data la care am spus ca am reinceput munca chiar daca am depus cererea mai tarziu si sa mai sun in iulie pentru ca dureaza cam 2 luni pana ajung actele si rezolva dosarul si ca tot in iulie voi primii banii si retroactiv, deci pe 3 luni; aprilie, mai si iunie.......voi ce mai stiti?

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

azi mi-am luat stimulentul 9 mil de la posta pentru lunile aprilie mai iunie

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Ce acte trebuie depuse pentru stimulent?

Multumesc anticipat!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna fetelor!
Am si eu aceeasi intrebare ca si nastad, ce acte trebuie depuse pentru stimulent? Am inceput serviciul pe 1 august, iar pe 2 august fetitza mea a implinit un an!
Va multumesc frumos pentru raspunsuri!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Eu am primit banii pt primele 4 luni, de atunci nimic .Banii mi-au fost adusi acasa de postas ,apoi au spus ca mi-i vireaza in contul mentionat de mine ;m-am uitat in cont si nu-s .
A primit cineva banii pe card pe lunile mai- iunie -iulie ?

Mergi la inceput