Mamici din Arad...???(44)
Raspunsuri - Pagina 6
ILDI25 spune:
Buna fetelor!!!!
Am intrat si eu un pic sa vad ce mai faceti. Eu de maine voi intra in saptamana 34 si nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul iar eu simt ca nu sunt inca pregatita sunt foarte stresata ca nu stiu ce ma asteapta si cum ma voi descurca cu bb. Am cumparat deja patutul si caruciorul de la Regallo dar mai am atatea de cumparat ca deja incep sa-mi fac incet-incet bagajul pt. spital si mie frica sa nu cumva sa uit ceva. As vrea sa va intreb daca nu stiti pe cineva care are de vanzare Cosulet pt masina (scoica) ca in magazin e la 3 mil. si mi se pare cam mult sa dau ca il folosesc prea putin cam pana la 6 luni apoi trebuie sa iau scaun. Va rog sa-mi raspunde-ti daca stiti pe cineva. Merci .
ILDI 33 + DAVID
alinamoro spune:
Salutare fetelor.
Ce s-a schimbat vremea de azi diminata..iar ploua!
Ildi, cred ca in "vand si cumpar" gasesti scoica mai ieftina decat in magazin, chiar daca nu e noua sa stii ca sunt in stare buna, am vazut la cineva care si-a cumparat carucior(in urma cu 2 ani).
Flavia, aha, am inteles cum e cu analizele. Ar fi fain sa ne spui vineri ca l-ai vazut pe bb, adica ca a vazut dr. ce e. Sunt curioasa!
Nico, am vazut pozele!
Magda, ai fost la scoala?
Alina (15+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
ILDI25 spune:
Alina Merci oricum dar eu de ceva timp ma tot uit in VAND SI CUMPAR si nici urma de scoici de aia m-am gandit sa apelez si la voi poate ma puteti ajuta ca sunt sigura ca ar arata bine si una folosita pt ca asa putin vin folosite doar 6 luni si nu au cum sa se uzeze. Eu am nevoie neaparat de asa ceva mai ales ca vine vara si noi stam in Vlaicu dar avem casa in Gai si m-am gandit ca e mai fain acolo e aer curat si asa l-as lua pe bb l-as pune in masina si la drum cu noi. Merci oricum inca odata si astept raspuns si de la celalalte fete .[flo
are3]
ILDI 33 + DAVID
Melania 14 spune:
Ildi sper sa ai mai mult noroc decat mine ! noi am cautat carucior sport si ce am gasit... eu le-as fi dat de pomana asa jalnic aratau si mi-ar mai fi fost si jena .Ai grija daca raspund pensionari, parerea mea, e ca nu are rost sa mergi sa vezi.Fara suparare pt persoanele de varsta a treia...
Alina
Flavia eu zic ca ai sa te mai razgandesti in privinta serviciului dupa ce nasti! sau esti dependenta de munca ? sau altii dependenti de munca ta ? Aaa.... e super daca veti fi nasi si amandoua gravidute
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
gabitzica spune:
Nico, merci mult de nr de tel al lui Budau , m-am si programat deja, asa ca va anunt de pe acum ca in 12 aprilie o sa va spun ce am in burtica.
Ildi, eu am scoica dar e imprumutata la niste prieteni din Timisoara si sper sa o priesc inapoi pana nasc. Eu m-am folosit foarte mult de ea, nu numai in masina, il puneam ziua acolo, sa nu se invete in brate. Eu am folosit-o pana la 1 an la Tudor.
In rest...am simpt ca porcu...ma doare carnea pe mine, stranut , am ochii injectati si ma doare gatul.
Alina tie ti-a trecut?
Am descoperit niste pastile homeopate pentru gat, homeogene le zice, si am mai aflat ca in timpul tratamentelor homeopate nu ai voie sa consumi mentolat, sa bei cafea sau sa manaci ciocolata, pentru ca se diminueaza efectul. Mi-am luat ceva pasta de dinti homeopata- nu contine mentol.
www.stoc-studio.ro/tudor
ILDI25 spune:
Gabitzica si eu tot la Budau am fost la Timisoara e un doctor ca lumea sa ne anunti pe 12 cand vi ce o sa aveti ,banuiesc ca va doriti o fetite daca aveti deja un baietel .
Ildi 33 + DAVID
ILDI25 spune:
Melania 14 Cam ai tu dreptate cu lucrurile cumparate la mana a2-a dar m-am gandit ca poate as gasi ceva care sa arate bine ca totusi nu se uzeaza asa ca un carucior , daca nu o sa cumpar bineinteles unul nou .
ILDI 33
maggda spune:
'Neata fetelor!
Ei Flavia fac si eu pe nebuna cu scrisul ca sunt libera ca saptamana viitoare sa vezi ce absente voi avea pe aici .
Mai Alinush pai cum sa nu fi fost la scoala,doar sunt om serios ,am fost si de la 14 si de la 16.Azi merg iar de la 14 la curs de psihiatrie,poate ma regasesc .
Acum va las fetelor,merg sa fac curatenie mare la Biutza in camera.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
flavia ramona spune:
Nico, e posibil sa ma razgandesc, dar mie chiar imi place ce fac, bine ca as prefera sa nu am parte de chiar atata stres, dar ce sa fac. In rest sunt genul care se plictiseste de moare acasa si daca nu invat mereu lucruri noi. Plus ca mama mea abia astepata sa se nasca asta mic, ca asa ar sta acasa si cu nepoatamea si cu al meu.
Ildi, stiu ca am vazut la HelpNet la farmacie ceva scoica faina la 1 milion si ceva. Chiar mi s-a parut ieftina. Daca nu gasesti in ziar incearca si la Metro si Selgros.
Si eu o sa am scoica de la soramea, ca nu are rost sa mai cumpar.
Gabi, imi pare rau ca nu te simti bine. Vad ca facem toate cu randul cate ceva. Eu merg maine la dr dar la eco 3D merg in 10 aprilie la Szeged, asa ca daca nu se vede maine ce o fi vad in 10. Dar parca nu mai am rabdare. Vreau sa vad daca se adeveresc presimtirile noastre ca e baiat.
Ioana, te asteptam cu vesti bune maine sau sambata, ca nu mai stiu cand ziceai ca vii inapoi.
Eu azi merg la lansarea noului Renault Clio ??? nu mai stiu cat. Mergem trupa noastra de prieteni, dar eu probabil singurica, ca am meu nu scapa de la banci la 5 nici sa-l tai.
In ultima vreme tot am pofta de cartofi prajiti. Si aseara mi-am facut. Cred ca o sa ma fac de-o tona.
Am observat sa mi s-au mai ameliorat mirosurile, dar cu carnea tot nu ma impac.
Voi cam ce mancati intr- zi? Ca eu nu mai stiu ce sa manc.
Azi nu prea am chef de lucru avand in vedere si vremea de afara.
16+
pozici
maggda spune:
Gravidutzelor racite incercati sa papati multe lamai si kiwi poate va juta facand un aport mai mare de vit C.Insanatosire la toate.
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965