Mamici din Arad...???(44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda, sa stii ca beau ceai cu lamaie la greu.
Flavia, eu am descoperti pe Unirii un fat food cu mancare gatita. Ieri de ex. am mancat sote de legume(fasole verde, morcovi, porumb) cu peste si o ciuperca umpluta. mergem aproape in fiecare zi acolo. Simt nevoia foarte tare sa mananc macare gatita la pranz, nu numai seara.
burticilor, voi mai luati acid folic??
Ioana, sper ca esti bine. Asteptam vesti.
ildi, cat cost acum consultatia la Budau? Acum 3 ani era 600.000.

Gabi 14+ si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi 1.ooo.ooo lei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am revenit fetelor.....ca prea rau m-am simtit pe drum si am decis sa nu mai ramanem in Deva la hotel cum era programat(din cauza de sot lucrator)!
BB mic e bine, perfect dezvoltat pentru varsta lui, i-am vazut toate cele(manute, picioruse, coloana vertebrala, fata, inimioara...totul e super ok....numai putza n-a vrut sa ne-o arate, dar sigur o vedem data viitoare(in 3 mai)!Placeta e ok si ea, e fixata pe fundul uterin, deci e super bine!, lichid amniotic destul, bb are 8 cm de la cap la fundic.....si cam atat imi aduc aminte.....dar am ramas in minte cu manutele lui cum le misca de frumos....!
Tratament mi-a dat in continuare sa incep sa iau Magne B6, iar dupa 20 de sapt voi lua fier(fiindca 100% voi naste prin sectiune cezariana)....si voi lua chiar 2 reprize de fier din cauza asta.Dar nu mai conteaza.
In rest eu am tensiunea arteriala: 90/60 mmHg, si 53 kg, deci de la inceputul sarcinii am luat in greutate 1 kg!
Cam asta e....
Gabi mie mi-a zis sa iau acid folic si Vit. C pana in sapt 14 doar!

Pupici!

Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ioana, bine ca ati ajuns cu bine si ca bb mic e bine!
Spune-mi si mie ce legatura are fierul cu cezariana? Si chiar...de cand se ia fier, ca si mie mi-a prescris?
Ioana, numa un kg la asa burtoi?? Super! Eu am pus 3 kg pe mine, bine, eu sunt si mai inalta, sau nu conteaza?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi mie mi-a zis ca imi va da fier din sapt 20....si da, are legatura cu cezariana deoarece prin cezariana pierzi sange mai mult decat prin nastere vaginala.
Iar kg....si eu simt ca nu m-am ingrasat prea tare(de fapt nu simt ca m-as fi ingrasat deloc)....si normal ca mai conteaza si inaltimea ....ca eu de as pune 3 si tu 3 la mine s-ar vedea rapid pe cand la tine au unde sa se "imprastie"!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ioana bine ati revenit acasa!
Gabi succes la cura cu lamaie,doara se termina si vremea asta aiurita ca e plin de viroze.
Ce vreme urata e fetelor,bate vantullll
Clauditzoooo !!!
Alinush ce-i cu tine ca n-ai semnat condica azi?
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Vad ca bate vantul si pe aici....liniste si pace....trezireaaaaaaaaaaaaaaa!
Eu am picat ca o musca ieri seara la 10 dormeam deja(de regula pe la 12 ma culc), ca am fost fff slabita de la raul infernal de masina....si acum sunt un pic ametita...!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata la toata lumea.
Ioana tu n-ai somn?Eu daca nu ar merge Biutza la scoala mama ce as mai dormi
Azi merg cu soztiorul in Jackson dupa ghivece si jardiniere si in piata mica sa iau vreo 40kg de pamant deocamdata .Abia astept sa pun rasadurile de petunii in jardiniere.De maine ma apuc de treaba,sau poate de azi daca apuc.
pupici si sanatate la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Am fost la eco ieri, beblina ii bine, in grafic. I-am vazut mutrita si m-am topit toata, seamana cu ce am vazut la Vladut...
Eu sunt in continuare la ai mei, Vasile e la Bucuresti. Probabil pe duminica ne intoarcem.

Ioana, felicitari ptr. bebelusul perfect! Numa un kg, la burtoiul tau???? Fain.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ioana, bine ca ati ajuns cu bine acasa. Las ca afli data viitoare ce e.
Magda, spor la cumparaturi.
Ildi, si eu am vindut scoicile fetelor dind anunt in Vind si cumpar, mai incearca, poate ai noroc.
Multa sanatate gravidutelor!
Sper ca vine primavara ca m-am cam saturat...
Pupici,
Cristina si gemenutele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput