Iasule, mandra cetate! (27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

multam fain daria
de maine sunt cosmeticiana si cu diploma
am niste emotii....nici cand mi-am dat licenta nu am fost asa
acum ma gandeam ce face viata asta din tine....mi-am dorit tot timpul sa fiu profesoara, am reusit, dar acum pt a-mi atinge scopul, trebui sa ma reprofileznu ca nu mi-ar place si cosmetica, dar printre un epilat si un tratament tot mai fac eu cate o meditatie.nu ma las.
am fugit la invatat.
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici!
adi, am facut-o in 2004 la auto popa
oana, spor la invatat desi io cind ploua afara am un chef de soomn...
fetili, aseara ilinca s-a umplut de bubute pe piele (bubute cum sunt alea facute la caldura, nu-s foarte rosii) se pare ca viroza este rubeola, asteptam azi diagnosticul.
gata, fug la trebi...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata si de la mine! Tot pe fuga, ca socrul vrea bilute (sa joace, nu va ganditi la prostii!)...
Nora, voi tine cont de invitatie si nu se stie cand te trezesti cu mine pe capul tau. Dar sa stii ca la tine, garantat e muuuuuultttttttt mai liniste decat aici, unde stau eu. Crede-ma!!!! Chiar si dimineata la 7 mi s-a dat "trezirez" in niste urlete!!!!!!!! Nu mai zic nimic...
Iar cu nasitul in direct (carmenp)... am mai trecut pe aici prin asa ceva la un moment dat, dar nu a fost sa fie pana la urma... Mai vorbim...
l_carmen2003: chiar nu are importanta, zau asa!
Adriana, sa porti sanatoasa blugii si sa dea DD sa gasesti si haina dorita! Cand si unde le uzi???
Gabriela, eu nu ma pricep cu bonurile astea. Daca imi zici mai multe... Adica ai nevoie de un bon de o benzinarie, cum ca pe data de 14 (15-16) ai fi facut plinul undeva???? Ce valoare? Sau nu are importanta... Sotul unei prietene f bune lucreaza la o benzinarie, de asta intreb... Poate te pot ajuta eu...
Darria, am vazut si eu reclama aseara si chiar la tine m-am gandit...
Oana, la final, dar nici pe departe cea din urma: mult spor la invatat! Si bafta pentru maine! Asteptam sa dai de baut!!!

Am fugit! Va pupic!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mi-am amintit ca mai voiam sa va zis ceva:
1. Oana, cam toti suntem nevoiti sa ne reprofilam, pentru a supravietui...
2. Ce parere aveti de accidentul tramvaielor de la National, de aseara?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nu stiu de tramvaie nica, a fost urit accidentul?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ralnied, mersi mult (acu trebuia sa pun floricica de rigoare). Da e vorb de un bon de vreun milion daca se poate pt data de 14 martie. Mersi mult.
Maine iar plec la Bucuresti sa ma mai destept...adevarul e ca e bine asa sa inveti la batranete...e tot mai interesant si placut.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc Raluca,sa gasesc haina,ca apoi..cu udatul e usor(pe vremea asta :))

Ce accident la National?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Noroc de vremea asta urita ca am si eu timp sa mai bintui putin pe net in timp ce Mihnea se uita la Scoobie-Doo ,iar Tudor doarme .

Raluca si Oana , sa dea domnul sa se ajunga la un final fericit , iar peste ani si ani tu,Raluca , sa povestesti si altora despre nunta ta asa cum au facut-o si celelalte fete .

Oana , bafta la examen !(dar despre ce ex este vorba ?)

Carmen p , multa sanatate micutei tale .

Nadyana un hair stylist gasesti si pe N.Iorga ,Bl. R2 la salonul Avangarde (Adrian)(fost angajat la Carmen)

Aime la ce sala mergi si cit costa ?Ce faci acolo :fitness , aerobic ? Vreau sa ma apuc si eu ,poate reusesc sa dau burtica jos pina la vara ca sa pot imbraca si eu ceva klumea la nuntile care ma asteapta .Cele 2 sarcini apropiate si-au spus cuvintul , si acum ca cel mic are deja 6 luni si e diversificat am zis ca ma pot apuca si de sport .

Cu accidentul cum e ? Eu nu stiu nimic de el .

Adriana mult noroc la gasit haina de piele .

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

si sa fim in ton cu vremea
Gabi, eu merg in Nicolina 1, la Karisia, este la parterul blocului Dyo. Daca vrei ceva preturi, ma pot interesa, luni cand ma mai duc...ca tocmai ce le-a modificat
oana, bafta la ex!!!!

Mergi la inceput

Gabi1: eu am adresat intrebarea si in seara asta sper sa primesc si raspunsul, desi mi s-a spus ca deja e un pic cam tarzior... Sunt multumita de mine ca macar am incercat...
Gabi2: si eu sper!

Iar cu accidentul, credeam ca sunteti satule peste cap de stirea asta, la cat s-a dat si la tv si in ziarele de azi.
Pentru cine doreste, gasiti pe:
www.ziaruldeiasi.ro
www.ziuaiasi.ro
www.flacara.ro (sau www.flacaraiasi.ro -- nu-mi amintesc acum prea bine!)... S-au ciocnit 3 tramvaie. Au fost doar raniti. Insa in ce hal aratau tramvaiele.... Am ramas ingrozita. Nimic nu mai e sigur in ziua de azi...

E si maine o zi!

Mergi la inceput