Iasule, mandra cetate! (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Merci mult Nora, o sa intru....nu stiam ca acolo se discuta despre asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nora, merci de intrebare, acu ilinca e-n convalescenta, a avut o viroza timpita, timp de 3 zile si 2 nopti a avut febra 39-38.5 sub nu a scazut... abia se tinea pe picioare, doar somn si apa, atit. nici acum nu maninca, a si slabit foarte tare. in fine, sper sa iasa soarele si la noi... ca vorbeai de subiectul celalalt, neaparat tre` sa intri, fetele-s super de gasca, vei vedea.
ralnied, se pare ca asistam la o cerere de nasire in direct(nu gasesc alt cuvint:D), asa ca problema ta pare sa se rezolve... felicitarile dupa ce cetesc hotarirea luata.
adriana, ca-mi amintii, si io coboram din masina pe trei carari... ce instructor ai?
editez: gabi, la noi toate bonurile se deconteaza...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetele, dau un bon inapoi pe luna asta,pot face rost dar am nevoie neaparat pentru 14-15 sau 16, dar cel mai bine pe 14 martie. Mersi tare mult,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Bine ca ati schimbat titlul, ca eu tot caut dupa cel vechi... desi am mai postat aici...

Raluca, fii pe pace, toate problemele se rezolva la timpul lor. Nu dispera.
Aproppos de sef... La ce publicatie lucrezi tu?!!

Aime, multumesc mult. Da, ma intereseaza de saptamana urmatoare. Sa iasa mama din spital si sa o vad ca se recupereaza si ma apuc si eu. Si cred ca ma apuc si de jogging cu sotul meu. Anul asta avem 3 intalneli cu colegii atat cu cei de liceu cat si cu cei de facultate. Asa ca ar fi cazul sa ma gandesc mai bine la aspectul fizic care lasa de dorit de un timp. Insa, cum inca iau dufaston, dupa ce termin cu dufastonul, ca altfel degeaba muncesc!

Carmen, sanatate multe Ilincai si pupici.

Gabriela, ce face Matei? Incearca sa ii dai Stodal. E bun pt tuse si este natural. Multa sanatate.

Adriana si eu ma apuc de scoala luna viitoare. Asa ca... Eu am in parcare o masina nou-nouta care nu are 2000 de km la bord si aproape 1 an... asa ca sa imi fie rusine, trebuie sa fac ceva. Altfel imbogatesc doar firmele de taxiuri.
Asa ca pazea!

Va las trebuie sa plec la spital. o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen (a lui Ilinca),sanatate Ilincai.Si-a mea e mucoasa..dar deocamdata atat.
Fac scoala la auto-sport,cu dl Lapusneanu.E OK,de treaba si f calm.Tu unde ai facut si acu cat timp?

Carmen(a lui Alex),unde te-ai hotarat sa faci scoala?
Mie mi-a trebuit vre-o opt ani sa ma hotarasc.
Sanatate mamei tale!

Gabriela,nu te pot ajuta,nu lucram cu bonuri de benzina..sorry..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am uitat!
Azi mi-am gasit blugi foarte repede.De obicei dura vre-o saptamana si zeci de magazine batute.Astazi am gasit in cel de-al doilea si inca am avut de ales dintre trei perechi...eeii!
Ce-or fi patit de aduc si nr mai mari? Adica foarte mari(ma scuzati)?
MAine trag o fuga sa ma uit si dupa haina de piele,poate am noroc si acolo...ca tot asa,numai nr mici gaseam..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

noapte buna fetelor....
ma duc la invatat
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata
Apropo de magazinul Moldova: aseara am vazut reclama la tele m ca se va deschide pe 31 Martie.
Of, vad ca a inceput sa ploua, am vazut oameni pe strada cu umbrele
Sanatate strumfeilor si sa aveti o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

neata fetelor
poate o sa ma injurati....dar eu ma bucur ca azi e urat afara.asa stau si eu sa invat pt examenul de maine fara sa imi para rau ca nu ies la plimbare.dar vreau sa fie urat numa azi.de maine soareeeeee!!!!!!!oricum se pare ca va fi asa pina pe sambata,deci cine are o pila strong la Seful de sus....sa nu ezite.
va doresc o zi minunata cu soare in sufletele voastre.
sanatate la piticutii bolnaviori
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana: bafta la examen.
Daca e pt. examen nu te "injur" ca e mai bine pt. tine sa fie urat afara decat frumos si sa nu te "corupa" vremea.
Din pacate am auzit ca pana sambata o sa fie asa, vreau sa vina primavaraaaaaaaaaaaaa.

Mergi la inceput