Iasule, mandra cetate! (27)
Raspunsuri - Pagina 11
herra spune:
hello!
stie cineva adresa de la Finante din Iasi unde putem trimite in plic fisele fiscale + formularul 230, sa viram unde vrem noi cei 2% din impozitul pe salarii?
daca nu stiti despre ce-i vorba, iata subiectul.
si daca aveti sugestii despre ong-uri, scrieti sau dati PM!
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
herra spune:
Gabriela, vezi poate ii trimiti fetei care a deschis subiectul de mai jos adresa site-ului tau...si daca tot ajungi in Bucuresti, poate faci si vanzare...
cauta costum de iepuras...
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte
GabrielaG spune:
Multumesc mult Herra, multumesc mult Ralnied.
La vremea care e afara, nici nu-mi vine sa scot nasul...dar trebuie.
Pupici,
Gabriela si baietii
kisstherain999 spune:
Editez: Adresa Administratia Finantelor Publice Iasi str. Sf.Lazar nr.1.
Stie cineva de unde pot cumpara mobila rustica din Iasi? Sau in apropiere de Iasi.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
oanabandol spune:
ce faci finuto, mamaazi nu ai intrat pe mess?sau nu ne-am intersectat noi?serios vb, eu ma gandesc intens tare cum sa aduc problema pe tapet la sotul meu.ca io mi-s hotarata.oricum gasesc io o solutie....
maine o sa fiu toata ziua in examen, ca am si scris si practic(e examenul de final de curs de cosmetica)asa ca ne vedem pe seara.tineti-mi pumnii, va roooooog
am fugit la invatat.
noapte buna, somnic pufos si o zi minunata maine
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
acvi spune:
Neata fetelor!!
Oana,multa bafta azi!!!Deja 2 pumni ii ai asiguratiso pot pune o pila si la Alex!!!Asteptam vestile bune!!
Hai ca azi dau eu o cafeluta,ca am inceput sa beau cite una mica mica,asa ca..va astept!!!
Eu sint de 2 zile valetul lui ALex..a facut vaccinul de 2 ani jumate(ca acusi face 3)si ca tacimul sa fie complet la 2 ore dupa vaccin a cazut din patul etajat al verisoarelor lui cu capul de calorifer!!Ne-am speriat ingrozitor,era plin de singe ..am chemat o vecina care e asistenta i-am pus comprese cu rivanol...nu a fost profund asistenta m-a asigurat ca nu are rost sa merg la spital cu el..desi parca am o stringere de inima ca nu m-am dus..acum e bine il doare piciorul tare abia ieri a inceput sa mearga,de cap nu zice nimic..oricum m-am lecuit de pat etajat pt copii,ca tocmai studiam piata sa achizitionez unul.Ne simtim vinovati si eu si sotul..desi cred ca 2 minute nu l-am avut sub ochi!!
O zi super tuturor!!!
Gabi.
aime spune:
'neata si de la noi!
oare o veni primavara?
in alta ordine de idei....Cristina (palmyrah) nu mai dai nici un semn de viata? Danna, eram obisnuita si cu tine mai des? sper ca sunteti bine, doar aglomerate ...
aime si Vladimir, 1an+
mephala30 spune:
Va mai salut si eu din cand in cand...sa nu ma uitati.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by oanabandol
ce faci finuto, mamaazi nu ai intrat pe mess?sau nu ne-am intersectat noi?
Eu am intrat f putin (socrul si bilutele!!!), dar tu nu erai on-line. Si oricum stiam ca ai de invatat, asa ca nu am vrut sa iti distrag atentia...
serios vb, eu ma gandesc intens tare cum sa aduc problema pe tapet la sotul meu.ca io mi-s hotarata.oricum gasesc io o solutie....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
in alta ordine de idei....Cristina (palmyrah) nu mai dai nici un semn de viata? Danna, eram obisnuita si cu tine mai des? sper ca sunteti bine, doar aglomerate ...
pai la cat ma bag eu in seama pe aici, nu mai au loc, saracele fete de mine...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!