Deodorante bio - fara aluminiu si parabeni
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
quote:
Originally posted by iren
Astazi am fost la drogherie sa caut produse naturiste, shi am intrebat shi de antiperspirant, ca-s satula de cele toxice. Am gasit o kestie de care n-am mai auzit pina acum, un antiper. sub forma de cristal, care tzine foarte mult, in jur de 6 luni. Era exact cristal umed, habar n-am cum functzioneaza, o kestie masiva- daca-l scap pe jos, se duce-n ma'sa, shi e scump, cam 12 euro, in conditziile in care unul normal e 2-3 euro- shi pe care mi-l voi lua saptamina viitoare, cin mi se alimenteaza contu
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Iren,
Ai cumparat cristalu'?
Eu am un deodorant din asta,fara Zusatzstoffe.Am citit ca e un mineral din nu stiu care munti,e pur si natural.Drept ii ca eu il am de anul trecut si e f eficient.Pe el scrie ca tine cam un an.
Eu am mai avut un deodorant bio,cu componente exclusiv naturale(parca Sante ii zice la gama aia)si mi-a facut f rau!Aveam niste arsuri la axila de am crezut ca sunt bolnava,noroc ca eu alternez deodorantele si mi-am dat seama ca e de la ala.
Am folosit si deodoanr de la Weleda si e bun.
Alina
bulinuta27 spune:
Gabriela iti multumesc frumos ptr PM
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
iren spune:
Alina, am cumparat cristalul, este foarte bun, mai ales ca io putzeam in ultimu hal fara deodorant cu aluminiu in ultimele luni, deh, kestii hormonale , dar kestia asta e kiar buna, il umezeshti nitzel shi gata, e super!
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Mara76 spune:
Asa, si nu va bate gandul pe niciuna sa va deschideti o afacere in Romania? Ca vrem si noi cristale contra "aromelor"...
elena d spune:
Iren si Alina
va rog atasati si o poza cu obiectu' sau macar scrie marca/gramajul, ca eu trebuie sa le trimit si poza ! altfel nu pup nici un deo, vor spune ca n-au gasit.
iren spune:
Elena, p-al meu scrie asha: Deoman kristall- deodorant, 75ml/120 gr, e produs de Gottfried Schmalfuss, in Germania. Caut acu sa vaz daca au poze pe site.
Am gasit, e www.schmalfuss.de/katalog/deomant.html" target="_blank">primul.
nadyana spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
Si eu mi-am cumparat luna asta anti-perspirantul de la Forever Living.Este intr-adevar super: nu transpir deloc, nu miroase, parca nici nu ma dau cu ceva.Pana acum foloseam Dove crema (imi place), dar tot din considerente de compozitie incerc sa nu-l mai folosesc!
De la Forever mi-am mai luat sampon si balsam de par acum cateva luni, dar sincera sa fiu nu mi-au placut:parul meu (poate el este mai ciudat ) se lipea de cap si era sarmos. Gelul cu Aloe greu de inghitit, desi nu-i contest efectele!
Colega mea care foloseste de vreun an multe produse de la Forever (are diabet, cica datorita lor rezultatele analizelor din ultimelor luni sunt f. bune...) spune ca o tine cam 3 luni un tub (pret- parca am dat 360.000 lei).
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Asta este pretul de consumator.Pretul redus este de 200 mii lei si intradevar tine mult.
adriana76 spune:
Dar de deodorantul stick Bionsen ce parere aveti? Dupa ce am tot cautat si eu prin magazine stick-uri fara aluminiu l-am gasit pe acesta (altul nu am gasit). Scrie ca e cu cristale minerale .Contine ceva care se numeste amonium alum si sper sa nu fie tot un compus cu aluminiu.
silvana_salajan spune:
Si eu am folosit deodorantul de la Forever si am fost intr-adevar multumita de el. Am avut o perioada cand aveam dureri langa un san si m-am speriat. M-am gandit ca o fi din cauza deodorantului si atunci a aparut forever in viata mea. L-am luat si am fost happy. Acum urmeaza sa-mi iau altul ca deja s-a terminat. A, si inca ceva: nu numai deodorantul e bun de la firma asta. Si celelalte produse sunt excelente.