Deodorante bio - fara aluminiu si parabeni

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

de un an de zile in afara de Sebamed - roll-on nu am gasit nimic, deocamdata, in farmaciile romanesti.
Yves Rocher si altele de genul asta erau cumparate de mult daca erau free aluminiu.

Iren si Sibel,
am o legatura directa cu Franta si din cauza asta sunt f. interesata, fac lista si imi sosesc deodorantele pe alese !
ce fel de deo cristal ati avut voi ?
eu ma gindeam, in completare (adica sa fac un transport serios) si la ceva de la LAVERA sau WELEDA, sunt HERBAL DEODORANT CITRUS la 100 ml, mai ieftine 6-8 euro. probabil sunt cele naturiste, cu uleiuri, extracte de plante si fructe.

la deo de la Forever am acces oricand dar vreau sa le incerc pe astea mai intai.
prefer sa dau banii pe un cristal sau deo fara aluminiu si sa transpir, decit sa transpir mai putin si sa ma chimizez intensiv.
de anul trecut am reusit sa reduc treptat cantitatea de deo aplicata si au fost zile in care nu aveam nevoie de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Profit de ocazie sa cer si eu un sfat. Acum ani de zile in urma am facut o alergie la deodorant pentru care m-am tratat medicamentos,in repetate randuri, fara rezultate.Am mancarimi puternice in zona axilelor. Problema mea este insa alta, orice deodorant as folosi transpir si miros urat. Sunt stresata pe problema aceasta,tot timpul ma spal, folosesc kilograme de deodorant(de aceea cred ca am facut si alergia), fara rezultate. Daca transpir, miros. Cineva mi-a spus ca exista doar in farmaciile din Turcia o crema f eficienta(deo-tak?) sau ceva in genul acesta.O pot gasi in tara? Ma poate ajuta cineva?De asemenea am auzit ca si crema deodorant din gama Floritene ar fi eficienta dar nici pe aceasta n-am gasit-o in Constanta. Astept un sfat de la voi. Va rog...Marilen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Si eu mi-am cumparat luna asta anti-perspirantul de la Forever Living.Este intr-adevar super: nu transpir deloc, nu miroase, parca nici nu ma dau cu ceva.Pana acum foloseam Dove crema (imi place), dar tot din considerente de compozitie incerc sa nu-l mai folosesc!
De la Forever mi-am mai luat sampon si balsam de par acum cateva luni, dar sincera sa fiu nu mi-au placut:parul meu (poate el este mai ciudat ) se lipea de cap si era sarmos. Gelul cu Aloe greu de inghitit, desi nu-i contest efectele!
Colega mea care foloseste de vreun an multe produse de la Forever (are diabet, cica datorita lor rezultatele analizelor din ultimelor luni sunt f. bune...) spune ca o tine cam 3 luni un tub (pret- parca am dat 360.000 lei).


Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by nadyana

[quote]Originally posted by Criss75


...
Am auzit ulterior ca este o crima sa folosesti antiperspirante cu aliminiu si ca specialistii au ajuns la concluzia ca acestea ar fi unul din cauzele care duc la nodulii de sani pt. ca stopeaza transpiratia si astfel impiedica eliminarea toxinelor care este un proces fiziologic.eu am luat de la ei mai multe produse.am fost f. multumita.cel putin samponul de la ei mi-a refacut parul ars in urma suvitelor in cateva zile.le folosesc si cred ca sunt cele mai bune la nivel mondial.le procur de la un medic nutritionist si ele se gasesc in 110 state ale lumii.daca vreti nr. lui de tel. scrieti-mi un medaj PM.va pup.



Eu am citit altceva.
Problema antipersipirantelor ce contin aluminiu sau parabeni nu este ca blocheaza caile sudoripare. Aluminiul si parabenii sunt substante cancerigene si acumularea lor in organism este periculoasa. La fel, am citit ca trebuie evitat busuiocul (care are in mod natural o cantitate de aluminiu mai mare decat alte plante) sau gatitul cu folie de aluminiu.

Nu stiu daca sunt adevarate presupunerile astea, dar eu evit deodorantele ce contin substantele aminitite mai sus. Nu pot sa spun ca sunt foarte multumita de cele pe care le folosesc si care nu au Al sau parabeni (Nivea, B.U. si Chanson d'eau), dar ... ce pot face? Si cremele de corp incerc sa le gasesc fara Al sau parabeni, dar sunt cam putine (Nivea body pentru piele uscata - flacon albastru este "curata"). Mai bine folosesc ulei de masline ca e natural Insa cremele de fata sau contur ochi sunt toate cu parabeni :((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

fetelor, unde gasesc produsele Forever Living?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

uite www.foreverliving.com/" target="_blank"> aici
Come In-Europe-More-Romania

Colega mea s-a inscris ca distribuitor, desi nu cumpara decat pt. ea si familie.Preturile sunt mai bune. Cladirea este intr-o vila pe langa Pta Aviatorilor.
Daca te uiti pe site, se pot face si comenzi prin posta

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Si eu am folosit samponul de la ei.De fapt, de cativa ani doar acest sampon il folosesc.Mi-am dat seama ca a cumpara sampon din comert inseamna bani aruncati pt. multe dintre cele care se gasesc pe piata noastra.Acum nu stiu, poate parul meu este mai dificil.Ceea ce stiu este ca cu samponul de la Forever Living mi-am refacut parul ars in urma suvitelor in cateva zile.Am luat si gelul de aloecare cred ca nu are echivalent pe piata.Este ceva minunat.Cel mai mult imi place samponul si cosmeticele.Pacat ca nu au rimel pt. gene lungi pt. ca m-am saturat de incercat rimeluri.Dar eu niste cosmetice care sunt in top la nivel mondial.Tot ce tine de fard de ochi, obraz, creioane,pudra(care este superba) sunt f. fine si extraordinare asa ca, fetelor, daca le gasiti luati-le pt. ca merita.Si chiar cu problemele de sanatate nu ezitati sa le luati.Apropo de diabet si eu am vazut cateva cazuri de oameni care aveau diabet si care au dar care folosind acest program nu au resimtit pe pielea lor criza de insulina care a fost la noi.pur si simplu au spus ca nu au avut nevoie de insulina.Dar revin, incercati samponul.E super.
Dar sa revin la subiect.In ceeea ce priveste deo stick-urile cu aluminu, eu le-am eliminat complet si va sfatuiesc si pe voi sa faceti la fel. Asa cum am scris mai sus, sunt f. periculoase. Si nu fiti ingrijorate daca transpirati.Este f. bine.Doar ca trebuie sa eliminam mirosul neplacut al transpiratiei.
Vai cat am scris....Va pup fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Am si eu o intrebare:unde pot gasi deo Sebamed? Am intrebat in cateva farmacii si n-am gasit. Marilen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua fetelor...
am si eu o intrebare: deodorantul acela de la forever living costa 540 de euro? ca eu m-am blocat cand am vb cu cineva de la ei acum si vroiam sa comand...cand mi-a spus pretul mi-am inghitit limba...
va rog frumos luminati-ma si pe mine...

multumesc frumos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

nu te speria.pretul este 5,42 euro.a uitat sa puna virgula

Mergi la inceput