Piticodromul de ian-feb05 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Patricia, apropo de asta, eu nu-i dau supliment de fluor sub nici o alta forma si nici nu am de gand sa-i dau...iar Vigantol ii mai dau doar pana in aprilie si GATA!

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

daaa... am fost la pediatru, avem viroza + enterocolita. Aveti grija ca bantuie. Ne-a prescris antibiotic.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by Witchie

daaa... am fost la pediatru, avem viroza + enterocolita. Aveti grija ca bantuie. Ne-a prescris antibiotic.
Of, of... sanatate belerinei sa se faca repede bine. Care sunt simptomele enterocolitei?

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Anda sanatate multa si tie si irinei.

noi azi am fost in parc, am avut intalnire cu doi baieti frumosi Tudor (tomasa) si Stafan (gabiu). saracii baieti cat s/au mai straduit sa o impresioneze pe Crisu, dar ea nu si nu.....de...o invata mami sa nu se lase cucerita usor........

petele pe unghiute pot avea mai multe cauze, una dintre ele este trauma. stiind ca rayan s/a lovit la cele 2 degetele unde i/au aparut patutele, mi/am permis sa/mi dau cu parerea.....

apropos de lovituri azi crisu s/a prins si ea 2 degete cu sertarul. sunt o neatenta, 2 secunde m/am intors cu spatele....Doamne fereste ce se putea intampla...muchiile la sertare sunt taioase si i/a cam zdrelit pielea....daca i le reteze!? nici nu vreau sa ma gandesc.

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Anda multa sanatate Irinei si tie.Stiu ce inseamna enterocolita ca a facut si Reb tot pe la un an si un pic.Dar cu regim alimentar strict si antibiotic s-a rezolvat in cateva zile.
Amo, simptome:febra, varsaturi, diaree.
Ixxi, Tomasa, Gabiu, ce ma bucur ca v-ati intalnit .Imediat ce se face vremea mai buna si ne facem sanatosi venim si noi in IOR la o intilnire.

Gabica mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

anda, multa sanatate si tie si irinei !!!
pe micul meu il dor gingiile, azi noapte a plins in somn, m-am dus la el de vreo 5 ori, dimineata a vrut 2 bibe la 5 si la 6 si de abia dupa ce i-am pus gel pe gingii a adormit.
eu inca n-am scos bibe de la ora culcarii, dupa baie ia cina, cind se murdareste ca un purcel, dar nu pot sa i-o dau inainte pt ca trebuie sa-l spal dupa gradi. dupa cina mai sta putin mic si apoi in jur de 8 merge in pat cu bibe (200 lapte + 50 apa + o lingura de cereale) si suzeta. de obicei nu bea tot din sticla. vreau sa renunt la bibe si sa-i dau laptele din canita, dar il mai las citeva saptamini. pe timpul zilei nu mai bea lapte decit ocazional.
va pupacim,

Mergi la inceput

Simptomele enterocolitei: un scaun moale cu miros ingrozitor, lipsa poftei de mancare, febra foarte mare.
Tinem regimul (oricum nu prea vrea sa manance nimic) si i-am dat deja de 2 ori antibiotic si smecta. Azi la 6.30 nu mai avea febra.
Este foarte palida si moale, maraita, nimic nu-i place, pediatra mi-a zis ca daca e frumos afara ca ieri o putem scoate. Ne-a dat tratament pentru cinci zile, sper sa o scoatem la capat. Nu sunt disperata, pare sa raspunda la antibiotic, a avut doar 3 scaune moi in 20 de ore.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput

Gabi, acum am vazut ca ai zis si varsaturi la simptome... Har Domnului, de-astea n-am avut parte pana acum dar nu zic hop!
Eu inca nu am facut si enterocolita ma laud doar cu o stare gripala de care am si uitat in valtoarea evenimentelor. Febra am avut azi noapte vad ca ma doare si gatul. Am anuntat oficial ca pana nu se repara copilul nu am loc de bolit.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Anda multa sanatate si Irinei, balerina bolanvioara. Si tie sanatate ca sa te poti ocupa de ea.

Noi ne declaram oficial intarcatzi. S-a produs brusc, ptr ca altfel nu aveam nici o sansa, Cris ar fii supt la tzatzi pana la gradinita si mai mult chiar. I-am zis copilului vineri dimineata ca nu mai e tzatzi si am tinut-o intr-una ca nu mai e, chiar daca mi se rupea sufletul de lacramioarele si suspinele lui. a intzeles ca nu mai e, dar nu a acceptat...si nici acum nu este impacat cu ideea. De atunci nu a mai incercat sa ajunga la ea, dar este neconsolat, mai ales la culcare si noaptea, cand el, una doua, mai tzocaia la ea. Acum am niste nopti ingrozitoare, cu trezit de la ora 3 cand el nu mai doarme decat f. greu, si culmineaza la ora 6, cand i se face foame (atunci isi servea prima masa a zilei ). Acum incerc sa ii var pe gat lapte, dar cea mai mare cantitate bauta la o masa este de 25 ml. Asa ca azi de dimineata la 6.30 ii faceam mar ras cu branzica si biscuiti, ca isi rodea copilul mainile de foame. Suntem amandoi cheauni de somn, deosebirea este ca eu merg si la serv. nu dorm cand vrea muschiul meu, ca el.
Cam asta despre noi. Va dorim sa fiti sanatosi si sa avem zile frumoase sa ne putem zbengui pe afara.

Mamica Dana si Cristi (13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Anda, am vazut ca dai antibiotic fetitei. E bine sa-i dai concomitent sau dupa un preparat de probiotice - ecoflorina sau biotics baby (vreo 5 zile)- pentru a inlatura efectele negative ale antibioticului si restabilirea florei intestinale. E indicat si impotriva diareei.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput