Piticodromul de ian-feb05 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Anda, sanatate multa!
Amaya, dar chiar s-a anulat intalnirea sau doar s-a amanat? Ca din cate vad dorinta mai exista!
Ixxi, pupam piersicuta cea dulce foc si foarte greu de cucerit! Lasa ca asa-i sta bine unei fete frumoase!
Gabi.i, de-abia astept sa veniti. Stii de cand planuim noi o intilnire in zona. Vreau mult sa va cunoastem. Poate o rugam si pe Dana (V.Erica) sa vina, ca altfel cu Iustin vor fi 3 baieti si biata Crisu asaltata de ei, asa macar daca participa si Ruxi se mai echilibreaza balanta. Au fost tare draguti baietii ieri. Stefan, mai indraznet incerca sa o ia de manuta iar Tudor bufnea de ras din cand in cand uitandu-se la ei, parca zicea: "bucura-te tu de victoriile astea marunte ca am si eu tacticile mele!" Iar piersicuta statea impasibila, privind cu detasare avansurile de ambele parti.
Oana Cretu, voi ce mai faceti? Ti-am tinut pumnii atunci, acum mi-e si frica sa intreb ce si cum fiindca ai zis ca scrii doar daca rezolvati cu bine. Si intrucat nu ai scris nimic....offff, sper totusi sa se rezolve. Ma gandesc la voi!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

buna dimineata tuturor!

Am avut calculatorul stricat 3 zile, si mi-a fost tare greu.
Si noi ne inscriem in clubul celor cu fitze. Nu mancam mai nimic. Pe langa faptul ca nu ne mai plac lactatele, oul, acum nu mai mancam nici ficat , carne, mar copt, paine (pe care o devoram inainte ) in schimb agreeaza para, salatini, brezel, pufuletzii. La orice ora e dispusa pt ele.

Nu sunt de acord deloc cu ele! In schimb zilele trecute i-am dat de la noi ciorba cu perisoare din porc, si intr-adevar a mancat. E 1 data cand ii dau asa ceva. Carnea de porc era slaba si din comert.

In schimb e vioaie, bine dispusa.

Fetele, care mai alapteaza de cate ori va mai trezeste noaptea?
De 2 nopti m-a trezit de vreo 10 ori si e maraita. Acum 3 sapt am avut viroza, am urmat un tratament 7 zile si am scapat de ea. Acum vreo 3 zile, iar am simtit-o ca respira mai greu si i-am mai dat din nou tratament pt viroza. Cel mai rau e ca noaptea transpira rau.

Ce i se intampla oare? Matusa care sta cu ea in tp ce sunt la servici, imi recomanda sa nu o mai scot prea des afara.

Sanatate Irinei! Si noi am avut enterocolita pe la 8 luni si am tras ceva cu ea. Am urmat strict regimul impus de dr , mai putin lapticul de la titzi si ne-am revenit. Chiar manca cu placere produsele de la regim. La acea vreme noi primele zile am avut 8-10 scaune pe zi si nu neaparat moi. Dar am scapat si apoi am fost f atenta sa nu o mai facem. Se zice ca daca o prinde o data, a 2- oara o face mai usor.

Si eu recomand Andei biotcs, pt refacerea florei intestinale.

la toate si ne mai auzim

uitati-va ce harnicutze suntem si noi aici si si aici

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

si noi am fost la targ si nu ne-am luat nimic, dar in schimb ne-am lasat pictate de cei de la revista mami

daca aveti placerea uitati-va aici

la inceput am plans pt ca doream sa ne bagam nitel in vopseluri, dar apoi ne-am linistit si chiar ne placea.

din nou

prima aniversare
kris si Bianca Maria (26.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Liviana - nu mai stiu exact care era pontul cu Barilla dar cred ca va povesteam mai demult ca eu ii pun in supa paste de la Barilla - spirale care se numesc Fussili. I le fierb in supa si i le dau alaturi de carne si legume. Acum, de cand papam zdrobit cu furculita, ii dau spiralele cu branza si iaurt. Mai sunt si alte modele de paste - fundite, burlane..etc
Alina Maria - la cat mai multi dinti. Noi pana saptamana trecuta am avut 4 si acum se vad 2 urme de dintisori sus. Si La multi ani!!!!
Shobo - bravo pentru primii pasi!
Patricia - ma-ma, ma-ma!
Anda- sanatate multa!
Amaya - mie imi spunea o mamica in parc ca dr. a spus ca daca ii gaseste bucatele nedigerate in pampers sa renunte un timp la pasat mare si sa-i dea pasat marunt. Eu i-am dat o bucatica mica, mica de maslina si i-am gasit-o in pampers. Asa ca o vreme nu o sa-i dau masline. I-am da odata un morcovel fiert sa-l rontaie si am gasit bucatele din el in pameprs, semn ca a fost prea mare bucata. Adica a muscat prea mult, ca in rest ea papa morcovul in piureul de legume fara probleme.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

deci nu mai da nimeni fluor in vigantol?
Amaya, stiu, si eu ezit, astept sa vad ce o sa imi spuna si dr Calapod. Vreau sa mergem zilele astea la analize si pe urma la consult.

Ubi, da , sint tare fericita; aseara mi-am dat seama ca chiar mie imi zice asa-cind am intrat in casa de la servici a intins degetul spre mine si a zis "mama". ma topesc, nu mai pot;
insa, de la primii pasi singura, nu au mai urmat si altii

/Anda, of,...sanatate balerinei!o fi sezon de enterocolite?? si o colega de-a mea are copilu' bolnav...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clara03 spune:

Dragele mele,

M-ati intrebat cat a fost racit Sebastian de cand
l-am dus la gradinita. A fost cam o saptamana, dar nu foarte grav. M-au sunat intr-o zi sa-l iau acasa, pt ca avea febra si l-am tinut 3 zile in carantina. Acum este bine, insa de trei saptamani urmam un tratament homeopatic care sper sa dea roade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am intrat sa va spun ca nu voi mai scrie o perioada de timp, eventual va voi citi.
Am un mare necaz si nu-mi arde de nimic.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Crinuta, eu ii dau fluor vigantoletten, se topeste pastila in apa nu e nevoie sa o pisati.

Liviana eu am folosit spalatorii Nufarul si ma declar multumita de raportul calitate/pret. Nu mai stiu cit a costat (a platit sotul)

Clara, multumesc pentru raspuns.

Multa sanatate la cei bolnaviori! Sa va vindecati repede!

Eu ii dau lui Vladut sa manince inainte de baie, pentru ca se murdareste tare si imi e mila de mine ca i-am facut baie.

Eu ii dau lui Vladut oscilococcinum in fiecare luni si pare ca are efect, cel putin pina acum, sper sa aiba si de acum incolo ca bate vintul tare.

Imi pare rau ca nu m-am intilnit cu nimeni simbata . Eu am avut simbata o zi nebuna, nu am putut deschide calculatorul inainte sa plec. A trebuit sa mergem la o cununie dimineata, nu am ajuns la cununie - ei au terminat cind eram pe drum. Pe urma am mers direct la Baby Expo, am stat putin acolo si dupa aia acasa, dar urma sa mergem la petrecere seara. Vladut a stat cu soacra si toata ziua a mincat doar un biberon cu lapte... Cred ca simtea ca nu sintem cu el si nu ii convenea.

Si pina acum, la mine nu a mers forumul..

Noi sintem de mult timp in clubul de mofturosi, mofturosi cu state vechi.. Si facem progrese, se inmultesc pasii facuti singur dar tot nu isi da drumul, e mai usor in patru labe.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OFF-TOPIC:
Fetele, gospodinele, va rog spuneti-mi daca stiti vreo spalatorie serioasa de covoare si cam ce preturi practica... Mercic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Multumesc de sfatul cu probioticele, vreau sa o vad pusa pe picioare, sa-i distrug fauna din burtica si pe urma vad eu ce fac cu flora.

Dana, ma gandesc la tine cu simpatie amestecata cu mila... mila aia a persoanei care intelege prin ce treci. Fruntea sus! O sa fie bine, copilasul tau va intelege repede ca e mare.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput