Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 11
danielai spune:
Hello,
Crinuta, ixxi eu nu cred ca petele albe pe unghii sunt de la lovituri. Eu am avut dintodeauna. Am si acum. Mai multi copii au. Daca nu uit o sa intreb mai exact doctorul data viitoare. Dar in orice caz, nu e nimic grav. Apar si dispar cand creste unghia.
In legatura cu fitzele, se pare ca sunt specifice varstei, am citit undeva de "perioada de negatie", dar n-am avut timp sa aprofundez, mai ales ca expresia descrie perfect comportamenul Mariei, care de cateva zile, orice o intrebi da din cap ca "nu".
Am fost la Baby expo, am investit intr-o tricicleta, care ne-am chinuit eu cu mama si tata s-o montam vreo 6 ore. Nu stiu daca asa o fi in toate familiile, sau numai noua ni se pare asa complicat si suntem mai neindemanatici. Sotul era la servici, dar oricum nici el nu e mai priceput. Pentru Maria investitia a fost un real succes, e innebunita dupa ea, am iesit si in parc cu ea, sta tantosa si face vrum-vrum.
Witchie spune:
Dragele mele, sunteti dragute, va multumesc de urari si de felicitari. Va fi bine, e doar o raceala pasagera sper. Va las acu, poate mai intru mai pe seara.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu
Amaya spune:
Felicitari noilor pitici independenti!!!
Anda, multa sanatate si tie si balerinei...in legatura cu masa eu ii dau cina cu aprox 30 min inainte de baie si doarme cam intr-o ora dupa masa...am incercat sa-i dau si dupa baita dar am observat ca se agita mai mult si adoarme mai greu (cu toate ca atunci cand avea biberon ultima masa nu se intampla deloc asta).
Tomasa, intalnirea se pare ca se anuleaza iar...
Vin si eu cu vesti bune, noi am scapat de mofturi la masa, papa iar tot fara probleme, dar nu mai vrea legumele pasate, doar zdrobite cu furculita si carnea taiata marunt. Nu stiu cat e de bine asta fiindca ii tot gasesc in scaun boabe de mazare sau porumb intregi...
Am si eu o intrabare mamicilor care au administrat fier piticilor: e normal sa se schimbe atat de mult culoarea scaunului? fiindca de dimineata m-am speriat deoarece erau parti negre in scaun.
Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, nu te speria, fierul schimba foarte mult culoarea kk. Eu Rebeccai nu i-am dat foarte mult fier, dar imi aduc aminte de pe vremea sarcinii cind luam si m-a atentionat dr sa nu ma sperii.
cu intilnirea, de ce nu vreti sa o facem mai devreme??in cursul saptaminii, daca unele fete nu pot simbata??eu sint dispusa oricind, daca nu, amaya, ne intilnim si mergem noi si amatoarele la dans
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
Amaya spune:
Patricia, multumesc mult.
In legatura cu intalnirea, mie imi este f. greu in timpul saptamanii fiindca nu am cu cine lasa piticul si trebuie sa-i dau sotului programul peste cap la munca.
crinuta spune:
Si eu sunt de acord cu intalnirea mai devreme, mai ales ca plecarea mea se amana cu cel putin o zi, deoarece un zbor s-a anulat.
Sunt franta, toata ziua am umblat pe la agentii. Ma doare capul, nu mai pot. Simteam ca lesin pe strada.
Amaya, da, se schimba considerabil culoarea scaunului de la Fe, asa ca don't worry.
Soo, pe cand mexican food ca mi-e foame deja?
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, venim si cu strumfii dupa noidaca nu poti altfel.
Cine da vigantolette cu fluor la copii? ca eu am luat dar pastilutze, nu picaturi, nici nu mi-am dat seama decit aca.
Rebecca, dragostea mea
Amaya spune:
Daca venim cu piticii atunci nu e nici o problema, vin si eu, dar va trebui sa schimbam locatia cu una unde nu se fumeaza.
Patricia, si nu poti sa-i dai pastiluta, pisata?
PatriciaArdeleanu spune:
Amaya, ba cred ca pot,dar vroiam sa ma docomentez intaisa vad daca mai da cineva pastilutze.
Rebecca, dragostea mea