Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
catiflo spune:
alina maria, la multi ani cu sanatate si bucurii !!! felicitari pt noul dintisor al lui mandy!
felicitari si lui codrin si rebe si toti celorlalti umblaretzi. mamicilor, de acum sa va tineti adidashii la usa, veti alerga mult dupa ei !!! noi am iesit ieri in parc si dlui nu a vrut in carut, a mers singurel pe linga, s-a oprit la toate portile / zidurile / buruienile etc, pina la urma l-am plantat in carut ca altfel nu mai ajungeam.
noi sintem pe locul I ref la mofturile la mincare, in weekend a mincat struguri, putine cereale si iaurt cu vanilie si mai nimic altceva. el vrea sa manince singur acum, nu-l intereseaza jucarii la masa, tine in mina 2 linguritze (desi ar prefera furculite si cutite) pe care incearca sa le infinga in mincare. nu mai spun ce am de curatat la sfirsitul mesei. eu incerc sa nu ma enervez pentru ca dlui nu imi face mie in ciuda cu acest comportament, pur si simplu experimenteaza. pina la urma va invata.
pt ca nu a mincat simbata am vrut sa anulez sticla de noapte, asa ca atunci cind s-a trezit la 2 l-am lasat sa plinga, la inceput a fost suportabil, dar spre 3 zbieretele lui l-au trezit pe dl sotz care mi-a facut scandalul de rigoare. deci nu cred ca functioneaza acest procedeu. azi noapte nu a fost nevoie de sticla, deci nu stiu ce sa mai cred, nu e nici el foarte consistent .mai vedem. toate bune
rachel owen spune:
`Neata fetele!
La multi ani, Alina Maria!
Albert are 1 an nou2
www.babiesonline.com/babies/o/omuletul_meu_drag" target="_blank">My baby's web page
Omuletul meu drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
tomasa spune:
Buna fetelor! Sper ca nu ne-ati dat disparuti dar nu am mai apucat sa intru deloc in ultimul timp. Cand se face pana la urma intalnirea? Ca n-am mai apucat sa citesc nici din urma...
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)
BESTUTZA spune:
Credeam ca numai al meu incepe sa adulmece aerul si sa il aiba in loc de hrana...Dar vazandu-l ca are energie debordanta, m-am gandit ca e o chestie de moment! Dar tine de vreo trei saaptaamni...Corelat si cu dintii care au iesit buluc de nu mai stiu pe unde sa ma uit ..si dc ma intreaba cineva repede nic nu stiu sa spun ce a iesit si cand..geme si plange in somn..si nu il potolesti nici in brate,nici pe jos..nimic...Slava Domnului ca nu a facut febra...Deja avem doua masele sus, una jos, un canin si inca o masea si un canin care stau sa iasa...
Asa..Si acum sa vaa intreb pe voi inainte sa mai postez si in alta parte...Am primit de Craciun un gratar Zepter...L-am degresat,l-am aranjat ..si m-am apucat sa-i fac lui Tudor pestele in el..Sunt tare multumita..Se face fff repede,e frageda carnea ,e ceva intre inabust si gratarul clasic,insa se prinde de el si se spala destul de greu..
Nasa mea are si ea,dar o generatie mai veche si cum il pune sub jetul de apa se curata ! Nu stiu unde gresesc..Ori tr dat focul mai incet,ori nu l-am degresat cum trebuie ..Nu stiu cum sa ail repar ca imi taare de folos ,dar si mai mult mi-ar fi dc s-ar si curata in timp record!
http://community.webshots.com/user/bestuta
Witchie spune:
Hello Ladies,
Ana Maria, eu si domnisoara mea suntem inca racite. Azi avea 38 febra cand am plecat la birou. Exact cand ziceam ca e bine Irina si i-a trecut smiorcaiala a inceput o problema cu un dinte de sus... I-am dat eferalgan si supozitor cu paracetamol si dentinox. Am facut 2 nopti albe si sunt moarta de somn si de oboseala. Acum ma tratez cu fervex si abia astept sa ajung acasa sa ma prabusesc in pat.
Felicitari umblaretilor! Si Irina a facut 4-5 pasi legati tot pe 18 (uite ca la ceas nu m-am uitat). Si ea face mofturi la mancare si se ridica din scaun si vrea tot ce e in raza ei vizuala. Cea mai mare problema e cu masa de seara, cand nu mai stiu ce sa-i mai dau si trebuie sa ma plimb dupa ea pe langa patut.
Voi le dati ultima masa dupa baie sau inainte (ma refer la mamicile ai caror copii au renuntat la biberonul de seara)?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu
bubu05 spune:
'Neata fetele!
E o zi superba azi, ne pregatim sa iesim afara!
Azi musiu Vlad nu a facut fitze la masa de dimineata, a papat un crenwusti, eu bagam bucatele in gurita, el isi baga painica, apoi un iaurtel mic de caise si o banana tot rupta bucatele. Am inpresia ca vrea sa fie independent si sa manance singur, se apropie si faza asta, asa ca m-am hotarat sa-l las sa pape si singur. Bineinteles am strans firimituri si bucatele de crenwusti de pe jos...dar sunt multumita ca papat tot.
Anda, eu ii dau cerealele din castronel seara dupa baie, duc scaunul de masa in dormitorul lui, ii dau sa pape, pana strang putin prin camera el bea apa, apoi la nani. Felicitari umblaretei!
Bestutza, burtica ce face? A crescut? Pune si tu o poza!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Anda,felicitari pentru balerina. si...sanatate!la amindoua.
Noi inca sintem la biberon dupa baia de seara. Pentru cit timp, nu stiu, ca acum e etapa de fitze. Sper sa treaca.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
amo2004 spune:
Anda, felicitari balerinei pentru primii pasi. Sanatate si tie si ei.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
Witchie spune:
Balerina a facut 38.9:( Acu i-a scazut febra dupa sosete cu otet supozitor cu novocalmin... dar e foarte maraita si eu nu ajung acasa decat dup1 16... of!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu
bubu05 spune:
Anda, multa sanatate Irinei si de la Vladutz-fitze-duracell!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz