Piticodromul de ian-feb05 (5)
Raspunsuri - Pagina 9
amo2004 spune:
Alina, arata super tortul cu capsuni! Si imi plac mult pozele puse azi. E o dulcica Mandy cu codite si mot.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
PatriciaArdeleanu spune:
Amo, asa e, si eu am savurat din plin momentul si stiu ca cineva sus acolo ma rasplateste pentru timpul prea putin petrecut cu puiul meu drag: eram eu acasa cu ea si tati, nu, sic!
MihaT, da, mi-au dat lacrimile de fericire. uite, si acum, mai ales cind spune intruna "mama" de parca nu se mai satura; merge prin casa si repeta de zor.
Kita, am iesit pina la urma dupa ora 3 si am stat pina pe la 5.30, chiar daca a fost vinticel, a fost placut. |Am dat-o in leagane si ii palce grozav. Of, abia astept vremea frumoasa.
Bubu, daca te incalzeste cu ceva, si miss a mea a inceput cu fitzele...cine stie, o fi ceva in aer...laptele il maninca mai putin de jumate, fructele : abia am reusit sa ii dau 2 linguri...dupa ce s-a trezit am reusit sa ii dau niste supica pasata si in parc mi-a mincat o banana. Acasa i-am facut niste cereale cu cacao si abia i-am dat vreo 5 linguri, s-a murdarit ca porkuletzul cit a protestat. aSta e.
si eu azi am trisat la greu. Dimineatza am micnat paine prajita, la prinz putin piept de pui, in parc baton de slabit, si acum salata cu pui; dar nu se simte, ma simt bine. eu am cam combinat acum Monti cu regimul asta .
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Rebecca, dragostea mea
ixxi spune:
Crinuta cum sa te duci la praji!? esti la dieta!!!! bea putina apica si stai acasica, asa se pierd kg.......
si eu am trisat azi la greu, am tot gustat din mancarica fetii si am baut si putin santal de piersici caci donsoarei nu/i place si nu era sa/l arunc....iar cand sa plecam din parc tati si/a luat super saorma din care nu am rezistat si am papat 1....2.....bine, bine 3 inghitituri doar, caci tati a iesit din masina si a mancat/o afara sa nu/mi faca pofta! chiar m/am mirat ca a facut/o din proprie initiativa.....cred si eu cand a vazut cum atarna blugii pe mine....
Bubu si eu mi/am pierdut cumpatul azi la masa si am atins/o usor peste mana caci tot ma lovea peste lingurita....sa vedeti cat de mirata se uita la mine....nu stia ce se intampla....dupa m/a apucat plansul...dar nu mai puteam de nervi! noi de mult nu mai mancam fructe, refuza orice, nici sucul lor fie ca e natural fie ca la cutie
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
amo2004 spune:
Se pare ca s-a deschis sezonul la mofturele, dar las' ca vor trece ele. Azi, minune mare, Mihai a mancat mazare, dar nu pisata, ci bob cu bob. A fost mare distractia pe capul lui cand l-am lasat sa pape singur, dar si pe mine, ca era super haios cum prindea bobita intre degetelele lui si o baga in gurita. A mancat cam vreo 2 linguri. Pestele insa l-a refuzat, desi saptamana trecuta l-a mancat fara probleme. Carne de pui/vita/ficatel n-am mai reusit sa-i bag in gurita de tare mult timp. Eventual mai papa din cand in cand cate o bucatica de snitel de pui, dar numai daca i-o dau lui in mana.
Bubu, nu mai fi suparata, nu suntem nici noi din fier, si din cand in cand mai clacam, asta e. Mi s-a intamplat si mie sa ridic vocea la el, dar se pune pe un plans, din ala serios, cu lacrimi de crocodil. La fel face si daca aude voci pe un ton ridicat. De ex era nasul la noi si vb la telefon si cum nu se auzea prea bine, a ridicat vocea. Ei, atat i-a trebuit lui Mihai, si gata concertul. Sper sa nu fie genul de persoana super sensibila, desi tati al lui cam asa e...
La noi schimbatul pampersului a devenit un mare chin. La fel si imbracatul, in special cel de dupa baita. Aproape de fiecare data se lasa cu circ, urlete si tot tacamul. Nu mai tine figura cu dat obiecte interesante la studiat.
Mona si Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"
ixxi spune:
Amo felicitari pentru primii pasi, fiecare zi e minunata alaturi de copii nostri, se evolueaza asa de repede!!!!
Alina mamaaaaaa ce torturi......pana am sa pot gusta si eu ceva dulce am sa salivez uitandu/ma la poze! si ce draguta e motata ta!!! am vazut/o cu masina de spalat vase si cum vroia sa faca ordine in sertare...
crinuta petele albe pe unghiute apar de la lovituri, stai linistica ca o sa creasca unghiutele si scapa de ele.
fetelor eu nu prea as vrea intalnire in weekend, caci tati e plecat toata ziua si sambata si duminica prefer se stau numai cu el. haideti sa ne vedem in timpul saptamanii undeva mai in centru sa ne fie usor sa ajungem
azi am fost in parc, crisu mai mult a dormit decat a stat treaza, a fost racoare, dar placut, iar acum seara plangea de obosita ce era si la 8.30 deja dormea, lucru care nu sa mai intamplat de muuuuult tare.
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
bubu05 spune:
Of, fetelor, sper sa aveti dreptate si sa fie o faza trecatoare, voi incerca sa raman calma...dar, parca nu-l mai recunosc. Asa cum zicea Crinuta, si Vlad manca orice, oricat, oriunde, oricum...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Of, fetelor, sper sa aveti dreptate si sa fie o faza trecatoare, voi incerca sa raman calma...dar, parca nu-l mai recunosc. Asa cum zicea Crinuta, si Vlad manca orice, oricat, oriunde, oricum...
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Bineinteles ca va trece. E doar o faza, iar din partea noastra se cere multa rabdare, desi e fff greu.Asta e, suntem mame, ne place sa ii vedem mancand, e ceva normal.
Sa stii ca mie mi se pare ca Rayan a slabit. Cand il imbratisez ii simt coastele si chiar si bratele mi se par mai subtiri.
Oricum, azi si ieri a progresat, mai precis a mancat binisor, spre fericirea mea. Sper sa o tina tot asa si sa ajunga cum a fost.
Crinuta si Rayan
Alina Maria spune:
In sfarsit au plecatultimi musafiri si sunt rupta de oboseala , au fost destui copii pe aici si sa fiu sincera m-au obosit de nu mai stiu de mine .
Va multumim ca ne-ati vazut si ne-ati placut , cat priveste torturile , ei bine blatul a fost facut din aceasi compozitie care imi iese mereu si cremele le-am furat de la deserturile Nataliei . O crema a fost din branza cu unt si cealalta de ciocolata cu frisca , insiropate si cam atat .
Cat priveste mancarea la copii , ei bine Mandy inca papa bine in scaunelul ei , ii mai dau ceva in mana cand face mofturi sau o las sa isi mai bage mana in mancare si atunci e o.k.
Ea nu mananca in schimb mai nimic intre mese insa bea suc de fructe cate 2 cani pe zi .
Mofturi sau nu toate trec si vin .
Ma duc ca pic in nas , inca o dat multumim pt. toate cuvintele voastre .
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
crinuta spune:
Alina, tortul tau cu capsuni imi face cu ochiul, asa ca abia astept sa apari online pe messenger si nu te las pana nu imi spui reteta pas cu pas.
pupici
Crinuta si Rayan