Mamici de iulie - august 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
pika-pika spune:
Buna fetele!Nu am avut timp sa citesc dar am zis mai bine intai sa vin cu vestile ca dupa aia iar nu mai apuc sa scriu.In primul rand a.cicel te rog mai trece o fetita pe lista.
Da,e fetita sigur!Are 635g,e o scumpete...bine-nteles...Eu m-am ingrasat in ultima luna 3 kg
dar sotul meu a fost un dragut ieri,tot incerca sa imi explice ca de fapt cantareau hainele,ca nu fusesem la baie...
Ei dar nu ma mai gandesc la asta,o sa incerc sa o las mai moale cu dulciurile ca iar am inceput sa poftesc la dulciuri la fel ca inainte sa raman.
Gata!Ma duc sa citesc din urma!Pupici
24+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
In primul rand a.cicel te rog mai trece o fetita pe lista.Da,e fetita sigur!Are 635g,e o scumpete...bine-nteles...Eu m-am ingrasat in ultima luna 3 kg
dar sotul meu a fost un dragut ieri,tot incerca sa imi explice ca de fapt cantareau hainele,ca nu fusesem la baie...
Ei dar nu ma mai gandesc la asta,o sa incerc sa o las mai moale cu dulciurile ca iar am inceput sa poftesc la dulciuri la fel ca inainte sa raman.
Gata!Ma duc sa citesc din urma!Pupici
Felicitari. Te-am trecut pe listuta. Oare incepe seria cu fetite?
18+POZE
Cristina_Ioana spune:
Pika-Pika- felicitari pentru fetita! 
Cornelia- saru'mana de sfat, nu am de ce sa ma supar, ca nici noi suntem siguri ca vom lua cosuletz...scaunul de masina e important, dar o sa luam mai incolo
Acum sunt foarte linistita ca am luat in mare cam ce ne trebuie...
Fetelor, have fun la intalnire si sa veniti cu poze frumu!
Cristina 24+
huacin spune:
a.cicel daca tot te roaga toata lumea, te rog si eu: trece si la mine baietel, acum pari sa ai mai mult timp...
Valentina
20+ (30ani),
Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)
Sabana spune:
Buna dimineata fetelor. Eu tocmai am venit de la coafor. M-am tuns, ca nu ma mai suportam. Si tantile de acolo au crezut ca sarcina este mai mare in 8 luni, la banca au crezut ca sunt in 9 luni. Oare la 9 luni o sa fiu chiar cat un butoi
??
Fetelor sa va distrati la intalnire si sa veniti cu multe poze.
Pika felicitari pentru fetita. Huacin felicitari pentru baietel. Acum o sa aveti doi baieti nu?
Cristina esti deja la Sinaia?
Fug la cumparaturi. Va pupacesc.
huacin spune:
fetelor, va citesc si imi amintesc de cum eram eu la prima sarcina... eram in stare sa merg pana la Sofia pentru ca mi-a placut un patut dintr-un pliant...
Stiu ca va veti supara pe mine, dar va consumati energia si va aruncati banii aiurea... da, stiu, acum sunt atatea care vi se par neaparat necesare, dar, peste o vreme, veti descoperi ca ati aruncat banii si v-ati zbuciumat degeaba...
Am trecut ieri printr-un magazin si am vazut salopetele la 30 RON, fara ca materialul sa fie de o calitate ireprosabila. Vanzatoarea, draguta, imi explica cum ca pretul e justificat de broderia executata manual... Credeti ca-i pasa unui nou-nascut de broderia de pe piept??? Va spun eu: nu, ba chiar s-ar putea sa-l deranjeze, asa ca bietele salopete vor sfarsi intr-un colt de sifonier practic nepurtate.
Nu ma intelegeti gresit, nu judec pe nimeni, nu vreau sa fac morala, vreau doar sa ajut; daca as fi stiut si prima data ce stiu deja acum, as fi folosit altfel banii, as fi economisit multa energie ocupindu-ma de ceea ce era cu adevarat important, nu batind zeci de km prin magazine.
Vorbeati zilele trecute de tetine; nu hraniti bebeul cu un singur tip, fie ca e vorba de plate, de turtite, din silicon sau latex. Copilul trebuie sa fie obisnuit cu de toate, sa nu refuze hrana daca nu gasiti de un anumit fel. Cand era Alex mic, s-a intamplat sa nu se mai importe de un numit fel; fetele care hraneau puii cu acelea s-au chinuit teribil, mie mi-a fost simplu. Alex manca practic cu orice tetina, numai sa curga din belsug. Nu irosea nicio picatura, puteam sa nici nu-i pup babetica. Eu am avut (si inca am) 13-15 biberoane, vreo 4 mici, de 120 ml, restul mari. De toate felurile si formele, din acelasi motiv, sa nu devina dependent de unul anume. Le fierbeam o data pe zi, dar nu mai stiu pana la cate luni, oricum nu foarte multe. Apoi le fierbeam doar din cand in cand, ca sa fiu sigura ca nu dezvolta cine-stie-ce culturi bacteriene. Oricum, le spalam mereu cu peria speciala, cu detergent normal de vase, la vremea respectiva foloseam Pur cu aloe.
Valentina
20+ (30ani),
huacin spune:
sabana multumesc mult, da, vor fi doi. Chiar ma plangeam cand v-am spus prima data... Dar mi-a trecut, m-am obisnuit cu ideea.
Valentina
20+ (30ani),
Cristina_Ioana spune:
Sabana iubita, ai fost mortala cu burtoiul ![]()

Cand ne-am intalnit noi la Iosup eram micutze amadoua...dar deh, de atunci au trecut valuri de martzipan si KFC peste noi
Sa stii ca si burtica mea e mare, dar eu sunt tare mandra de ea...chiar nu am complexe, sa fie bb bine ca in rest...normal, sper sa nu ajung cat un luptator de sumo, dar nici nu ma mai stresez ca in sapt trecute...ti-am zis, de la cazatura am inceput sa apreciez si mai mult ca Doamne-Doamne ne-a mai dat o sansa si imi doresc doar sa fie bb ok....
La Carrefour ai fugit? Vreau si io sa mai fac o tura sapt viitoare la un mom dat, sa mai casc gura la standul Avent, pt biberoane si tetine...
La Sinaia plec acusica, astept sa vina tati de la job
Huacin, felicitari pt baietel sa fie sanatos!
Cristina 24+
Cristina_Ioana spune:
Fetelor care stiti, cam cand incepe bb sa scoata cate o manuta, cate un piciorus, adica sa se intareasca burta cu un guguloi pe undeva si sa nu fie contractie, ci bb?
Am senzatia asta de 2 zile, ca sunt mom in timp ce face tumbe, cand simt ceva mic si tare intr-o parte sau alta...si nu doare, nu nimic, nu stiu daca e bb p-acolo sau vreo contractie nedureroasa
Cristina 24+