Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

a.cicel- sar'na pt modificare
Muuh- ai fost tare cu lucrusoarele de la expo
Am vazut si io carutz + landou si mi-a placut rau,dar nu prea avem unde sa le depozitam acum si nici nu mai aveam la mine atatia bani...am cheltuit vreo 14 mil acolo...dar chiar am luat multe
De ce sa te duci la Sf Ghe pt patutzul ala?...ca au pe stoc acolo
Sabana, si eu am obosit azi, acum stau cu picioarele in sus si am luat 2 nospa, dar a meritat..adica vezi si tu cam ce mai ai de luat si fa-ti un calcul...pe acolo m-am tot asezat cand oboseam...sunt cateva firme pe care chiar merita sa le vizitezi, au chestii tare misto...
Cornelia, pe sterilizator il gasesti usor la standul Avent, ca e un singur model acolo...si o sa gasesti si pt eduard hainute si incaltaminte

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cristina Ioana, nu mergi maine la piscina? Poti sa intri cu mine, ca am abonament. Oferta e pentru maine la 11.30 si luni la 11.30.
Am fost si eu la babyexpo, pacat ca nu ne-am intalnit.
Da-mi raspuns pe PM daca mergi, piscina hotel Majestic, langaCapsa.
LACRI 28+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana vreau sa ma duc la Sf. Gheorghe sa vad pe viu inca un model cu alb si albastru, nu il aveau expus aici si cum nu e prea departe ma gandesc sa merg un weekend la munte si sa dau o fuga si pana la Sf. Gheorghe.
Eu m-am decis carut ii iau din Germania, preturile sunt muuult mai acceptabile, la alea care imi plac mie, si sunt convinsa ca sunt si mai rezistente.
Sa stapiniti sanatosi si voi si bebe hainutele si ce ati mai luat.

Mitza 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Muuh, sarumana, si io sunt tare bucuroasa cu ce am luat
Am inteles acum de ce bati drumu'pana la Sf Ghe, bravo, sper sa gasiti ceva sa va placa
Te duci tu in Germania sau iti trimite cineva carutzu'?

Lyly, ti-am dat PM. Saru'mana pt invitatie

Cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cristina_ioana poate am noroc si ma trimit cu biroul in urmatoarea luna in Germania. Daca nu, prietena mea imi trimite de acolo, ii dau poza de pe net si il ia ea. Tot de la ea primesc si scaun de masina si port - bebe. ...si ma rog de ce ii mai ajung banii pe care i-am dat sau ce mai crede ea ca imi poate da de la baiatul ei (finutul meu).

Mitza 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Pentru burticutele care se inatalnesc maine!!!

Sa va ganditi la noi si ne spuneti ce ati povestit si sa ne trimiteti poze!

Pupici!!!!

Consi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

seara buna fetele,

ca urez maine o intalnire cat mai placuta si sa ne povestiti neaprat cum a fost la intalnire. Sa ne trimiteti si noi poze multe multe...si pofta buna la pizza

Maine eu am zi de mers la cosmetica, dar nu pentru epilat ci tratamentul meu la fata o data la 6 saptamani. Dar de cand sunt graviduta imi reactioneaza fata ciudat la masca de curatire pe care mi-o face tanti, is curioasa cum va reactiona maine iar.

Eu azi am fost o harnica. Lucrez de zor la un goblen nou pe care le-am inceput azi, Mama cu copilul in brate, abia astept sa-l termin hihi cine stie cand o fi asta.

Va pupic pe toate, somnic usor si un weekend cat mai placut.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Cornelia ce sa spun, Phillip e cam marisor , accidental face la olita, aseara mi-a facut minunile amandoua pe covor.Ma gandesc ca daca am rabdare se invata el.As spera sa termine cu Pampers pana vine bebelina, dar vom vedea.Lapte bea doar din biberon mult, daca ii dau din pahar/cana nici 100 ml pe zi asa ca inca ii mai dau cu bibe.Culmea ca si cere seara laptele in bibe.

Distratcie faina fetele maine si sa papati bun si pentru mine

Map si eu ma goblenesc in general, acum m-am puturosit.De fapt ar trebui sa termin doua ca is de vreo doi ani incepute

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Gabriela, burtica si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele am intrat sa va urez distractie frumoasa maine, sa papati o felie de pizza si pt mine si sa veniti cu poze cat mai multe si cat mai frumoase!
Noi maine de dim mergem la un magazin foarte fain Blooming Marvelous unde au pantaloni si blugi si drepti negri cu bata sub burtica ca eu deasupra nu suport. Sper sa imi gasesc ceva sa imi placa si sa se merite drumul ca e destul de departe tocmai in sudul londrei.
Va urez la toate un weekend placut si va trimit niste pupici de Uk!

------------------------
18+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neataza burtici
Cornelia nu am vazut ieri cand ai scris ca e aniversarea voastra,scuze,La Multi ani si multa fericire!
Eduard inca mai bea de la bibe? Noi am zis ca de la 1 an jumate o sa incheiem cu lapticul praf,deci o sa terminam cu bibe,cred ca ar fi super greu sa am doi copii care folosesc bibe.
David oricum prefere sa bea din canuta ca oamenii mari,daca se paote canile noastre nu ale lui ,la sucuri si apa folosesc o canuta cu capacul cu pai.
Cristina-Ioana parca ziceai ceva de landou-cosulet.Si eu mi-am cumparat pentru David,nu l-am folosit nici macar o secunda,a costat si o gramada de bani. Dar scaunul nostru de masina se poate folosi de la nastere,oricum in primele zile,o luna nu o sa prea iesim din casa,nu?
E doar o parere,sa nu te superi
Eu azinoapte am suferit de insomnii,pana pe la 3 m-am tot foit prin pat,intr-un final am adormit dar m-am trezit la 9,si-a gasit vecinul sa dea gauri in betoane Ma mir ca David nu s-a trezit.
Colostru imi curge si mie,cateva picaturi;nu vreau sa va dezamagesc insa daca acum curge colostru nu inseamna neaparat ca o sa aveti lapte ,sarcina trecuta de la 6 luni a inceput sa curga colostru mult,stateam cu tampoane speciale pentru sani,asa mult curgea insa dupa nastere nu am avut laptic,am alaptat doar 3 saptamani
Distarctie placuta azi la intalnire!

Stefania 20 + si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput